Predpražniki: zunanji ali notranji, za podjetja in industrijske obrate

Predpražnike za poslovne prostore in industrijske dobite pri podjetju Lindström, kjer smo specializirani za izdelavo in pranje delovnih oblačil, ponujamo pa tudi storitev najema predpražnikov, s čimer zagotavljamo stalno vzdrževanje. Gre za cenovno zelo ugodno rešitev, ki poskrbi za primeren videz podjetja, udobje in higieno. Naša kolekcija zajema zunanje predpražnike, notranje predpražnike, predpražnike za hodnike, ergonomske predpražnike, zunanje gumijaste predpražnike in posebne predpražnike za blato. Seveda pa nudimo tudi bolj elegantne produkte, ki se bodo lepo ujeli s celotnim videzom vašega podjetja.

Zunanji predpražnik je najpomembnejši element vhoda

Ob besedi predpražnik verjetno najprej pomislite na vhod in čiščenje obutve pred vstopom v prostor. Res je, zunanji predpražnik je izjemno pomemben del vhoda, ne le zaradi funkcionalnosti, ampak velikokrat tudi zaradi videza in urejenosti prostorov. Preprečevanje vnosa grobe umazanije v notranji prostor je njegova primarna naloga, zaustavlja pa tudi vodo. Tekstura naših gumijastih predpražnikov preprečuje drsenje, kar poveča tudi varnost – tako zaposlenih kot strank, poslovnih partnerjev in drugih gostov. Z zunanjim predpražnikom poskrbite za boljšo urejenost in s tem boljši vtis o vašem podjetju. Pri nas lahko dobite različne velikosti predpražnikov, tudi popolnoma po meri. Naši izkušeni svetovalci vam bodo svetovali tudi o čiščenju in zamenjavi, glede na specifične potrebe.

predpražniki

Različne vrste notranjih predpražnikov

V velikih poslovnih prostorih z več ločenimi sobami  je smiselno namestiti tudi notranje predpražnike. To so lahko veliki predpražniki, namenjeni tudi estetski dopolnitvi ali celo oglaševanju, v nekaterih primerih pa gre predvsem za praktično vlogo in samo varstvo pri delu. Pri tem mislimo na ergonomske predpražnike, ki so namenjeni podlogi za zaposlene, ki morajo pri svojem delu dalj časa stati. Takšni posebni veliki ali mali predpražniki močno povečujejo udobje in varnost, saj zmanjšajo obremenitve, ki jih povzroča stoječe delo. So tudi antistatični. Protimikrobno sredstvo preprečuje nastanek neprijetnih vonjav, so pa ergonomski predpražniki tudi upogljivi in lahki za namestitev. Z njimi boste zmanjšali bolečine v hrbtenici in nogah, saj omogočajo naravno držo. Relief preprečuje padce in zdrse. Kjer so delovni pogoji še posebej težki in je umazanija velik izziv, se nameščajo industrijski predpražniki.

Notranji predpražniki pa so lahko tudi povsem drugačne narave. Popestrijo prostore in so del notranjega oblikovanja. Primerni so za različne pisarne in storitvene dejavnosti, kjer želite do zadnjega detajla urejene prostore.

Standardni ali dizajn predpražniki – oblikujte po svojih željah

Smo zelo prilagodljivi in ponujamo tako standardne predpražnike kot tudi dizajn predpražnike. Zunanje in notranje predpražnike lahko naročite v standardni barvi in velikosti, vsi so varni za uporabo in z gumijastim spodnjim delom preprečujejo nesreče. Seveda pa bomo prisluhnili tudi vašim posebnim željam in vam izdelke naredili po meri. Še več, naši dizajn predpražniki so izredno moderni in se lahko ujemajo z zunanjo podobo vašega podjetja. Pri njih ste lahko še posebej ustvarjalni, pomagamo pa vam s programom LiveDesign. V njem lahko brezplačno, na virtualni način oblikujete svoje nove predpražnike in preizkusite, kako prostorsko delujejo različne velikosti in barve.

Posebna vrsta pa so še oglasni predpražnik, ki so namenjeni talnemu oglaševanju. Standardnim predpražnikom lahko dodamo oglasno okno in vanj napišemo karkoli želite. Gre za sodoben način hitrega komuniciranja, ki pritegne pozornost  in je zelo efektivno.

Predpražniki notranji

Storitev najema predpražnikov

Verjetno se zdaj že sprašujete, kako pravzaprav deluje naša storitev. Naša posebnost je, da predpražnikov ne prodajamo, ampak jih dajemo v najem. Zagotovimo lahko, da je za predpražnike cena najbolj ugodna, če jih najamete. Ponujamo namreč celostno rešitev, kjer naročite predpražnike in določite pogostost menjav, mi pa poskrbimo za dostavo in vzdrževanje. V povprečju je namreč večina stroškov za čiščenje namenjena prav čiščenju tal. Seveda prenosa umazanije iz zunanjih prostorov nikoli ne moremo popolnoma ustaviti, a s pravilno postavitvijo predpražnikov na vhodih jo lahko izredno zmanjšamo. S tem ko v celoti prevzamemo nadzor in skrb za predpražnike, je končna cena veliko bolj ugodna, vi pa ste razbremenjeni.

Visoka kakovost izdelkov in podpornih storitev

Predpražniki Lindström (zunanji, notranji, mali ali veliki) so izjemno visoke kakovosti. Njihova prednost so visoko vpojna najlonska vlakna, ki omogočajo, da se prah usede globoko v dno. Ta se zato ne širi po prostoru. Tudi ko je v predpražniku že nekaj kilogramov nesnage, bo njegov zunanji videz lep, saj ima visoka vlakna, ki skrijejo nečistočo. Čevelj se bo na vsakem koraku ugreznil v predpražnik, se otresel in osušil. Naša velika prednost je velika vpojnost tekočin, tako da ste brez skrbi lahko v deževnih in snežnih dneh. Voda se nikoli ne bo širila naprej po prostorih. Tako mali kot veliki predpražniki se ne vihajo in ne premikajo iz svojega mesta. Ko k temu dodate še ugodno ceno najema, ste lahko prepričani, da ste dobili najboljšo rešitev. Prav zato nam zaupajo restavracije, delavnice, trgovine, lekarne, poslovne zgradbe, kozmetični saloni in še mnogi drugi. Postanite eni izmed njih tudi vi. Prepričani smo, da bodo naši predpražniki zunanji svet in njegovo umazanijo zadržali daleč stran od notranjih prostorov.