Ženska oblačila iz kolekcije pomlad/poletje so že na naših policah

Skoraj ni dekleta, ki ne bi spremljala modnih trendov in skrbela za to, da je njena garderoba v koraku s časom. V Mani zato ponujamo pestro izbiro ženskih oblačil nove kolekcije pomlad poletje 2020, seveda pa nikakor ne spreglejte naše zimske kolekcije, ki jo lahko sedaj kupite tudi po znižanih cenah.

Kdaj obleči plašč in kdaj jakno?

Med zimsko kolekcijo še posebej izstopajo ženske jakne in plašči. V Mani ponujamo široko izbiro ženskih oblačil, tako pa lahko predstavnice nežnejšega spola pri nas najdete nekaj prav za vsako priložnost . Če se odpravljate v službo, gledališče ali na drug formalen dogodek, se lahko določite za nakup ženskega plašča do kolen, ki ga lahko kombinirate s škornji s petko ali brez, poleg pa lahko vzamete vašo najljubšo torbico in tako poskrbite, da bo vaš izgled popoln. Če je dogodek, na katerega se odpravljate manj formalen, se lahko odločite tudi za žensko jakno. Izbirate lahko med daljšimi in krajšimi jaknami, odločite pa se lahko tudi za nakup suknjiča, ki ga lahko odlično kombinirate s kavbojkami in srajčko ter tako ustvarite uglajen in hkrati sproščen videz. Modni dodatek, kot je ogrlica ali rutka lahko doda piko na i vašemu izgledu. Ženske jakne so primerne tudi takrat, kadar se udeležujemo nekega športnega dogodka ali pa se odpravljamo na večerjo k prijateljem. Nasploh pa je znano, da so ženske bunde nekoliko toplejše od plaščev, dame pa zato po njih rade posegajo, ko se temperatura spusti.

Pestra ponudba puloverjev, hlač in ženskih jaken v Mani

V naši kolekciji ne manjka niti ženskih puloverjev, ki so izdelani iz koži prijaznih materialov in so tako izjemno prijetni za nošnjo. Pozabili pa nismo niti na ženske hlače, majice, bluzice in na športna oblačila, ki jih lahko oblečete doma ali pa se v vaših najljubših pajkicah odpravite na trening joge. Nikakor pa ne smemo pozabiti na dodatke, ki smo jih pripravili za vas. Izbirate lahko med različnimi kapami in šali ter rokavicami, spregledati pa ne smete niti toplih in mehkih copat.

Celotno ponudbo ženskih oblačil si lahko ogledate na naši spletni strani, vljudno pa vas vabimo tudi, da se oglasite v eni izmed naših poslovalnic, kjer vam bodo prodajalke z veseljem svetovale pri izbiri ženskih oblačil, vi pa boste vse kose lahko tudi pomerili in se tako odločili za tistega, ki vam najbolje pristaja.