Zastave Slovenije in drugih držav v različnih dimenzijah

Zastave, vključno z grbi, so poleg himne najpomembnejši zaščitni znak vsake države. Ob praznikih, predvsem tistih, ki so povezani z osamosvojitvijo Slovenije, plapolajo na številnih javnih ustanovah po Sloveniji, obenem pa na mnogih zasebnih objektih. Skoraj obvezno se zdi, da je vsaj ena zastava Slovenije v lasti vsakega gospodinjstva, saj boste lahko tako z njo počastili pomembne praznike. Hkrati pa je zastava Slovenije nepogrešljiva na različnih športnih dogodkih – če sodite med strastne navijače posameznikov in ekip, ki zastopajo barve Slovenije, in si tekme radi ogledate v živo, brez tega »rekvizita« skorajda ne gre.

Zastava Slovenije

Izdelava zastav zahteva upoštevanje natančno določenih pravil

Kot ključni državni simbol je zastava Slovenije pričakovano izredno strogo opredeljena. S tem so mišljena predvsem pravila glede geometrijskega in likovnega oblikovanja. Izdelava zastav mora potekati v skladu s temi napotki, ki so podrobneje opisani v dodatku k Zakon o grbu, zastavi in himni Republike Slovenije (ZGZH). Osnova je to, da si morajo barve slediti v vnaprej določenem vrstnem redu. Povsem na vrhu je bela, ki ji nato sledi modra, na koncu pa še trak rdeče barve. Vsak izmed treh barvnih trakov mora zavzemati natančno eno tretjino površine. Pri izdelavi zastave Slovenije je treba obenem upoštevati predpisano razmerje med dolžino in širino, ki mora biti 2 : 1. Poleg tega pa mora velikost grba ustrezati eni tretjini širine, pri čemer je zgornja polovica grba v belem polju, spodnja pa v modrem. Izdelava zastav mora biti torej zelo natančna, za kar je potrebno dobro poznavanje smernic, ki veljajo na področju državnih simbolov.

Zastava Slovenije – ali drugih držav – se zlahka naroči kar na spletu

Podobno kot v mnogih drugih primerih je mogoče tudi zastave – Slovenije in številnih drugih svetovnih držav – danes najti kar v spletnih trgovinah. Pri nakupu preverite, ali so artikli res ustrezni, še posebej če jih potrebujete za pomemben dogodek, ko si ne morete privoščiti napak. V spletni trgovini Magra je možno naročiti zastave poljubnih držav, med njimi seveda tudi Slovenije, ki ustrezajo vsem določilom. Izbirati je mogoče med različnimi dimenzijami – 300 cm x 150 cm, 200 cm x 100 cm, 140 cm x 70 cm ali 100 cm x 50 cm. Na voljo pa so še manjše, namizne različice (24 cm x 12 cm), in sicer v dveh izvedbah – iz satena ali iz kartona. Hkrati boste v našem prodajnem programu našli še nosilce, in sicer enojne, dvojne ali trojne, katerih montaža je zelo enostavna. Nosilci so izdelani iz inoxa (nerjavne pločevine), kar pomeni, da bo njihov videz ostal nespremenjen celo ob morebitni pogostejši izpostavljenosti manj ugodnim vremenskim vplivom. Ni jih torej treba odstranjevati, ko niso v uporabi, ampak jih preprosto pustite na objektu do takrat, ko jih boste potrebovali naslednjič.

Zastave

Na voljo vam je še evropska zastava oz. zastava EU

Naša ponudba pa nikakor ne bi bila popolna, če ne bi bila vanjo uvrščena še zastava EU, torej Evropske unije. Od leta 2004 je namreč evropska zastava hkrati  naša, kar pomeni, da je del številnih protokolarnih dogodkov. Tudi zastava EU oziroma evropska zastava je na voljo v različnih dimenzijah, zato lahko izbiro povsem prilagodite svojim potrebam. Seveda pa niti zastava EU v nobenem elementu ne odstopa od navodil glede tega, kakšna mora biti njena podoba.

Preverite še našo pestro ponudbo poslovnih daril in delovnih oblačil

V prodajnem programu pa vas poleg zastav čakajo še mnogi drugi artikli. Še posebej pester je naš nabor poslovnih/promocijskih daril. V njem boste našli skodelice, rokovnike,      koledarje, pisala in še mnogo več. Za mnoge kupce je zelo zanimiva naša ponudba            tekstila, ki se lahko uporabi kot tekstil za tisk, saj za vas po potrebi izdelamo promocijske majice ali druge kose oblačil po meri. Na razpolago so vam številni modeli in barve, med katerimi boste zagotovo našli pravo kombinacijo. Prav tako je možen tisk na nahrbtnike oziroma torbe, na dežnike, kemične svinčnike, na steklo, kalkulatorje, keramiko itn. Izbrane izdelke, ki jih želite uporabiti za poslovna darila, s tem povsem personaliziramo, da bodo resnično kar najbolje promovirali vaše podjetje oz. dejavnost, ki jo opravljate. Podrobnosti v povezavi s tiskom, vključno s cenikom tiskanja na posamezne materiale, si je mogoče ogledati na naši spletni strani. Pri večji količini artiklov/odtisov si boste zagotovili količinski popust – posamezni odtis bo posledično še posebej ugoden. Bogate izkušnje, ki jih imamo s tiskanjem na tekstil in druge materiale, posrbijo za zares vrhunski končni rezultat. Promocijska darila boste zato s ponosom poklanjali svojim strankam in poslovnim partnerjem. Na pravem mestu pa ste tudi v primeru, da potrebujete žig za poslovne dopise, ki bo prav tako prispeval k povečevanju verodostojnosti in ugleda vašega podjetja. Za konec pa naj omenimo še, da so del naše ponudbe še izredno kakovostna delovna oblačila, primerna za najrazličnejša delovna mesta/okoliščine, npr. za delo v gozdu, ki jih dopolnjuje še trpežna in udobna delovna obutev.