Vrtno pohištvo modernega videza: sedežne garniture in mnogi drugi izdelki

Vrtno pohištvo predstavlja skorajda obvezno opremo za tiste, ki radi preživljate svoj prosti čas na prostem, vendar v bližini svojega doma. Med drugim ga lahko seveda uporabite na terasi ali na balkonu. Ker gre za pohištvo, ki je izpostavljeno precej drugačnim pogojem od tistih kosov, ki jih uporabljamo v notranjih prostorih, mora biti temu prilagojena izbira materiala. Materiali morajo biti namreč tu nadpovprečno trpežni, pri čemer je še posebej pomembna ustrezna zaščita pred vlago. Če se odločite za uveljavljene, preverjene proizvajalce, ne bo s tem povezanih skrbi. Vrtno pohištvo znamk, kot so Varaschin, EMU in Calligaris, ki vam je na voljo v salonih Maros oziroma v naši spletni trgovini, vas zagotovo ne bo razočaralo, saj ga odlikuje kombinacija najkakovostnejših materialov in najnaprednejših postopkov proizvodnje.

Vrtne mize in stoli v kompletu in možnost nakupa posameznih kosov

Za tiste, ki se toplejših dni veselite zaradi možnosti pogostejših druženj na prostem, bodo verjetno še posebej zanimive vrtne mize in stoli. Odločite se lahko za nakup posameznih kosov zunanjega pohištva poljubnih dimenzij, barv in oblik, ki jih nato kombinirate po želji, da dobite povsem unikatno kombinacijo. Poleg tega pa so vam na voljo kompleti – praviloma za šest oseb. Obiščite našo spletno stran ali enega izmed salonov Maros, kjer si je mogoče ogledati našo raznoliko ponudbo zunanjega pohištva, v kateri boste zagotovo našli rešitev, ki bo predstavljala idealno kombinacijo funkcionalnosti in estetske dovršenosti.

Udobne vrtne sedežne garniture za počitek ali druženje

Vse bolj priljubljen kos zunanjega pohištva predstavljajo tudi vrtne sedežne garniture. Te vam bodo prišle prav tako še kako prav, ko boste želeli organizirati druženje s prijatelji, obenem pa jih lahko izkoristite takrat, ko ste sami. Vse vrtne sedežne garniture so nadpovprečno udobne, zato so zelo primerne za sproščujoče preživljanje prostega časa, na primer v družbi dobre knjige. Poleg udobja pa sedežne garniture odlikuje eleganten, moderen dizajn s pridihom luksuza. Okolica vašega doma bo tako zaživela v povsem novi, izboljšani podobi. Čeprav se za vrtno pohištvo v prvi vrsti odločamo zaradi praktičnih razlogov, so naše sedežne garniture obenem nedvomno tudi dekorativni kos.

Dodatno vrtno pohištvo poskrbi za piko na i

Da bo okolica vašega doma še bolj funkcionalna in pripravljena na sproščeno uživanje prostih uric, smo v našo ponudbo uvrstili še nekaj dodatnih kosov zunanjega pohištva, kot so na primer zložljivi ležalniki in luksuzni gugalniki. Pomembno mesto v prodajnem programu pa imajo še zunanja svetila, ki poskrbijo, da vam ne bo treba več zaključevati druženj, ko se začne dan počasi prevešati v večer.