Video nadzorni kompleti zagotavljajo varnost doma in v službi

Video nadzorni kompleti v današnjem času postajajo vse bolj potrebni za video nadzor doma ali v službi, odvisno od potreb in želja. Čas je izjemno pomembna dobrina in delovni procesi vseskozi zahtevajo našo prisotnost, kar pa je v realnem svetu nemogoče, zato se vse več ljudi odloča za kontrolo in nadzor delodajalcev in predvsem organiziranje delovnih procesov, s katerimi dosežejo učinkovitost in so na splošno veliko bolj uspešni. Video nadzor na delovnem mestu tako postaja vse bolj priljubljen in naši kupci so izjemno zadovoljni z učinkovitostjo in tehnično podporo video nadzora. Izjemno pomembna prednost brezžičnega video nadzornega kompleta je tudi varnost, saj se ob kakovostnem video sistemu počutimo varno in lahko tako lažje opravljamo delo, obenem pa je takšen video nadzorni komplet izjemno priljubljen tudi v stanovanjskih objektih ali hišah. Prepričani smo, da bo video nadzorni komplet olajšal vaše življenje tako doma kot v službi ter predvsem pomagal pri kakovostnem delu in organizaciji le-tega in verjamemo, da boste že kmalu začeli opažati pozitivne rezultate. Kakovostna tehnična podpora video nadzora, ugodna cena in predvsem večja varnost so prednosti, ki vas bodo prepričale o nakupu.

video nadzor na delovnem mestu

Video nadzorni komplet za lažjo kontrolo in organizacijo

Video nadzorni sistem je z razvojem tehnologije v zadnjih letih doživel velik preskok, obenem pa se je zmanjšala tudi cena različnih kamer in ostalih video nadzorov. Če si je še nekaj leta nazaj video nadzorni komplet lahko privoščil le malokdo, je sedaj stalnica na različnih delovnih mestih, ki omogoča boljšo organiziranost dela in večjo uspešnost. Lep primer so različne športne dvorane in igrišča, ki potrebujejo nenehno kontrolo zasedenosti. Brezžični video nadzorni komplet z enostavno kamero omogoča pregled nad igrišči, olajša delo, saj nam ni potrebno vseskozi preverjati zasedenost igrišč, omogoča pa nam tudi vsesplošno kontrolo nad tem, kdo prihaja in odhaja z igrišč. Seveda je podobno na vseh delovnih področjih. V kolikor se odločimo za videonadzor moramo po zakonu o videonadzoru objaviti obvestilo, ki mora vsebovati podatke o tem, da se izvaja videonadzor, naziv osebe javnega ali zasebnega sektorja, ki ga izvaja in telefonsko številko za pridobitev informacije, kje in koliko časa se shranjujejo posnetki iz videonadzora. Oseba, ki izvaja nadzor z video nadzornim kompletom mora prav tako zagotoviti, da je takšen sistem zavarovan pred nepooblaščeni osebami. Po zakonu lahko videonadzor na delovnem mestu v uradnih, službenih in poslovnih prostorih sprejme le pristojni funkcionar, predstojnik ali drugi pristojni oz. pooblaščeni.

Video nadzorni komplet doma preko pametnega telefona

Tehnologija je izjemno pomemben del v življenju vsakega posameznika, saj se lahko preko pametnega telefona naredi praktično vse, nobena izjema pri tem ni video nadzor. Kamere za video nadzor so močno prisotne na različnih stanovanjskih objektih kot nekakšna nadgradnja protivlomnega varnostnega sistema. Brezžične kamere zagotavljajo kakovosten nadzor in so odličen pripomoček za pregled posnetkov in dogodkov v kolikor se aktivira alarmni sistem. Izjemno pomembna lastnost video nadzornih kompletov je, da je mogoče sliko videti preko interneta, kar pomeni, da lahko vseskozi opazujete kaj se dogaja pri vas doma na vašem pametnem telefonu, ki je vedno z vami. Brezskrbno lahko uživate v tujini ali zgolj vikend oddihu, saj v vsakem trenutku veste, kaj se dogaja v vaši hiši in okoli nje. Pomembna stvar ob nakupu video nadzornega kompleta in celotnega sistema je vprašanje, kaj od sistema pričakujete in predvsem kakšne so vaše zahteve in želje. Najcenejši video nadzor ni vedno najboljša rešitev, saj je ogromno dejavnikov, ki lahko vplivajo na končno uporabnost kamer in kakovost slik. Za zasnovo in vgradnjo kakovostnega sistema po ugodni ceni so potrebne izkušnje v kombinaciji z znanjem, ki jih zagotavljamo vsem našim strankam, katerim se individualno posvetimo, upoštevamo želje ideje ter jim vgradimo kakovosten video nadzorni komplet po ugodni ceni.

Video nadzorni komplet

Video nadzor na delovnem mestu – arhiviranje posnetkov

Glavna prednost video nadzora na delovnem mestu ali doma je nadomeščanje analogne tehnologije z digitalno, ki olajša marsikateri proces. Za arhiviranje posnetkov se uporabljajo digitalni mrežni snemalniki, ki v kombinaciji s kamerami za video nadzor zagotavljajo kakovostno sliko prostora, ki jo brezžična kamera zajame in se arhivira v snemalniku. V kolikor želite izjemno kvalitetno sliko je potrebna kakovostna kamera, ki ima večjo ločljivost. Ne glede na izbiro kamer in snemalnika smo prepričani, da boste z našo opremo izjemno zadovoljni in vam bo zagotavljala učinkovit video nadzor na delovnem mestu ter posledično varnost. Arhiviranje posnetkov je izjemno pomembno predvsem takrat, ko pride do različnih vlomov ali odtujenja določenega premoženja, saj se lahko posnetek prevrti nazaj in tako izvemo, kaj se je v določenem času dogajalo. V našem podjetju se zavedamo da je varnost na prvem mestu in z našimi video nadzornimi kompleti poskrbimo ravno za to. Strah in nervoza bosta zgolj oddaljen problem, z našimi brezžičnimi video nadzornimi kompleti boste lahko preko vašega pametnega telefona imeli dostop kjerkoli boste bili. Mi smo pravi naslov za vas.