Veliki predpražniki z napisi za podjetja, ki zadržijo umazanijo

Veliki predpražniki pred poslovnimi objekti so največkrat prvo, kar vidimo pred vstopom v zgradbo. Velikokrat si lahko že na podlagi videnega predpražnika z napisom ustvarimo predstavo o podjetju. Pri vstopu lahko ob pogledu na predpražnike vidimo, koliko truda je bilo vloženega v njihovo oblikovanje in razporeditev. Slednja je ključnega pomena. Kolikokrat ste v slabem vremenu vstopili v podjetje, kjer ni bilo predpražnika in vam je spodrsnilo? Kolikokrat ste vstopili v poslopje in se spotaknili ob velike predpražnike, ker niso bili pravilno pritrjeni? Če predpražniki niso pravilno pritrjeni, lahko predstavljajo večjo nevarnost, kot če jih sploh ne bi bilo. Veliki predpražniki morajo biti strateško postavljeni, saj bodo le tako preprečili zdrse, padce zaradi spolzkih tal.

Mali in veliki predpražniki za podjetja

Izbira predpražnikov za podjetja naj bo premišljena in dovršena

Izbira predpražnikov za podjetja mora biti premišljena. Ne le zaradi varnosti, temveč tudi zaradi podobe podjetja. Pri izbiri velikih predpražnikov se moramo zavedati, da jih bodo na vhodu videli tako stranke kot poslovni partnerji. Predpražniki z napisi, logotipi, so odlični za izboljšanje prepoznavnosti podjetja ter izboljšanje zunanje podobe. Za prepoznavnost podjetja poskrbita logotip in celostna grafična podoba. Ker je naša storitev v celoti personalizirana in prilagojena podjetju, ju lahko upoštevamo pri oblikovanju vaših predpražnikov za podjetje. Predpražniki, izdelani po naročilu, se uporabljajo izključno za vaše podjetje in so po zaključku sodelovanja ustrezno zavrženi oziroma uničeni.

Veliki predpražniki, ki zadržijo umazanijo

Predpražniki ali predpražniki z napisi – kateri so prava izbira?

Za brezhiben videz prostorov in dodatno zaščito na delovnih mestih vam v podjetju Lindström zagotavljamo cenovno ugodno rešitev. Naša pestra ponudba obsega standardne predpražnike, dizajn predpražnike, industrijske predpražnike, zunanje predpražnike, ergonomske predpražnike, oglasne predpražnike in predpražnike po meri. Vse, kar morate storiti vi, je, da nam zaupate svoje želje, izberete predpražnik ter dan dostave in redne menjave. Predpražniki, ki zadržijo umazanijo, so odlična izbira za vse večje prostore z veliko obiska. Umazanija, ki jo prinesemo od zunaj se, tako zadrži na predpražnih in se ne raznaša po poslovnem objektu. Takšni predpražniki so nenehno izpostavljeni nesnagi, prahu, vlagi in vodi zato je pomembno, da so vzdržljivi, trpežni in pravilno nameščeni. Vzdrževanje velikih predpražnikov poteka v naših servisnih centrih, ki z upoštevanjem standardov, zagotavljajo higiensko neoporečnost skozi celoten proces. Z recikliranjem vode smo dosegli okolju prijazne proces, pri katerem prihranimo energijo. Kakovostna izdelava predpražnikov, ki zadržijo umazanijo, zagotavlja dolgo življenjsko dobo, toda kljub temu moramo predpražnike redno vzdrževati. Z rednim vzdrževanjem poskrbimo za higiensko neoporečnost poslovnega prostora in podaljšamo življenjsko dobo predpražnikov. Z našo ponudbo si boste zagotovili redno vzdrževane in pravilno nameščene velike predpražnike, ki bodo uspešno preprečevali možnost zdrsov in padcev.