Veliki in lepi notranji predpražniki po meri, namenjeni izposoji

Predpražniki po meri so uporabni v najrazličnejših okoliščinah. Najpogosteje so seveda namenjeni preprečevanju širjenja umazanije, ki se oprime obutve, vendar pogosto opravljajo še nekatere druge naloge. Podjetje Lindström je pravi naslov za vse, ki vas zanimajo še posebej kakovostni notranji predpražniki po meri. Poskrbimo za njihovo izdelavo oz. nabavo, pri čemer bodo upoštevane vse vaše želje. Skrb za to, da bodo vaši novi predpražniki po meri ustrezno vzdrževani in na pogled čisti kljub temu, da se morda po njih vsakodnevno sprehodi in vanje obriše obutev nadpovprečno veliko ljudi, pa bo nato v celoti naša odgovornost. Gre namreč za storitev izposoje, za katero se odločajo v vse večjem številu podjetij, hotelov, restavracij ipd., saj vam najem prihrani ogromno stroškov in skrbi. Dodatna prednost pa je, da nimate stroškov, povezanih s samo investicijo oziroma z nakupom.

Kakovostni redpražniki po naročilu

Notranji predpražniki po meri pomagajo znižati stroške čiščenja

Predvsem v večjih podjetjih so stroški, povezani s čiščenjem, nemalokrat precej visoki. S tem imamo v mislih tako čiščenje pisarn kot industrijskih hal oziroma proizvodnih prostorov. Zaradi zelo hitrega kopičenja umazanije in specifičnih vrst madežev (npr. oljnih) je čiščenje industrijskih hal zagotovo še posebej zahtevno in hkrati drago. V mnogih podjetjih zato iščejo načine, kako oklestiti ta strošek. Nemalokrat je rešitev precej preprostejša, kot se zdi na prvi pogled. Na srečo to drži tudi v tem primeru. Dovolj veliki predpražniki po meri, izdelani iz kakovostnih materialov in nameščeni na premišljeno izbrana mesta, so namreč preprost, a obenem izjemno učinkovit način za zmanjšanje potrebe po čiščenje.

Izjemno lepi predpražniki po meri so poceni dekorativni dodatek

Kot smo omenili, veliko predpražnikov po meri opravlja dodatne naloge. Ena izmed njih je doprinos k estetiki prostora. Mnogokrat so zato smiselni dekorativni notranji predpražniki po meri, kar je tudi ena izmed možnosti, ki vam jih ponujamo pri Lindströmu. Vabimo vas, da si ogledate galerijo nekaterih že uporabljenih dizajnov (povezavo najdete na naši spleti strani), v kateri so zbrani izredno lepi predpražniki različnih velikosti, izdelani po meri. Nato pa s pomočjo aplikacije LiveDesign, katere uporaba je izredno preprosta, ustvarite dizajne za lastno podjetje oziroma prostore, ki bi jih želeli popestriti z unikatnimi in resnično lepimi predpražniki po meri. Aplikacija vam omogoča, da preverite, ali se izbrani dizajn zares sklada s konkretnim prostorom. Še tako lepi predpražniki bi namreč delovali moteče, če ne bi bili usklajeni z drugo opremo ali če bi se izkazalo, da so tako veliki, da prostor zaradi njih deluje prenatrpan. Aplikacija LiveDesign je torej sorodna 3D-izrisu pohištva, saj lahko z njo še pred naročilom preverite, kako bo prostor videti po tem, ko bodo dodani manjši in veliki predpražniki po meri.

Ergonomski predpražniki za lažje delo

Ergonomski predpražniki po meri so nepogrešljivi pri stoječem delu

Veliko ljudi preživi precejšen del delovnega časa na nogah, s čimer so nemalokrat povezane številne zdravstvene težave. Ergonomsko zasnovani in primerno veliki predpražniki iz gume so izredno koristen pripomoček za preprečevanje tovrstnih težav. Med drugim pomagajo pri razbremenitvi hrbta in pri izboljšanju drže. Poleg tega so koristni za izboljševanje prekrvavitve oz. kot pomoč pri težava z mrzlimi stopali, še posebej kadar delo poteka na betonski podlagi, saj guma deluje kot toplotni izolator. Ergonomski gumijasti predpražniki po meri, ki so še eden izmed podtipov, ki vam jih priskrbimo v podjetju Lindstöm, in ki se lahko pohvalijo s certifikatom Nacionalnega inštituta za varna tla, so med drugim primerni za prodajalce, delavce v proizvodnji, receptorje ipd. V poštev pridejo celo za varilce, saj so antistatični. Presenečeni boste nad tem, kako pozitiven vpliv na zdravje in počutje zaposlenih ima tako preprost dodatek, kot so predpražniki. Veliko bolniških odsotnosti je povezanih prav s stoječimi poklici ter z bolečinami v hrbtenici in v nogah, kar pomeni, da je to hkrati dodatek, ki prispeva k povečanju produktivnosti zaposlenih.

Dimenzije po meri: manjši, srednji ali nadpovprečno veliki predpražniki

Poskrbimo za popolno prilagoditev lastnosti, po meri posamezne stranke. Prisluhnili bomo vašim zahtevam glede materiala in velikosti (možni so zelo majhni, srednji ali zelo veliki predpražniki po meri), obenem pa bomo poskrbeli, da bodo izdelki tudi vizualno povsem v skladu z vašimi željami. To pomeni, da imate proste roke pri izbiri barv in vzorcev. Poleg tega so po želji možni posebni napisi ali tiskanje logotipa vašega podjetja, nudimo pa vam še posebne izvedbe, ki jih je mogoče kombinirati z oglasnim oknom. Čeprav torej za nakup poskrbimo mi, kar pomeni, da nimate stroškov z začetno investicijo, so možne poljubne prilagoditve po meri. Za konec naj omenimo še, da je ena najpomembnejših vrednot našega podjetja skrb za čisto okolje. Trajnostnim načelom sledimo tako pri vzdrževanju izdelkov, ki jih ponujamo v izposojo (sem denimo sodijo tudi različna delovna oblačila po meri), kot ob koncu življenjskega cikla posameznega izdelka, ki ga odgovorno zavržemo/recikliramo. Skrbimo torej za to, da naše storitve ne predstavljajo nepotrebne obremenitve za okolje, pri čemer si stalno prizadevamo za uvajanje še naprednejših tehnoloških rešitev oz. za izpopolnitev posameznih faz ter s tem za dodatno zmanjšanje ogljičnega odtisa.