Uhajanje urina

Uhajanje urina je težava, s katero se srečujejo nosečnice in mamice po porodu, starejši ljudje in tudi športniki. Pri športnikih je največji vzrok za uhajanje urina, fizični napor. Zato smo v Tosami razvili vložke, ki so primerni za uporabo med telovadbo, uporabljajo pa jih lahko tako ženske kot tudi moški. Vložki Jasmin Sport so izjemni zaradi inovativnih naravnih patentiranih vlaken Tencel, ki so vgrajena v zgornjo plast vložkov. Zaradi njih so vložki pridobili popolnoma nove razsežnosti uporabe. Vpijajo menstrualno kri, znoj in urin oziroma vse telesne izločke, zato so uporabni med športno aktivnostjo pri ženskah in moških. Struktura vložkov zagotavlja izjemno mehkobo in odlično prehodnost tekočin, kar nudi suh občutek med telesno aktivnostjo. Vlakna Tencel na naraven način tudi preprečujejo rast mikroorganizmov.

Vložki Jasmin Sport so rešitev v situacijah kot je nehoteno uhajanje urina med telovadbo

Linija Jasmin Sport nudi pet različnih modelov vložkov, ki se med seboj razlikujejo glede na dimenzije in vpojnost. Jasmin Sport Slip so mehki in tanki vložki, ki se uporabljajo za zaščito spodnjega perila pri blagem uhajanju urina in pri ženskah v primeru šibke krvavitve med menstrualnim ciklusom. Namestijo oziroma prilepijo se lahko direktno na športno oblačilo za telovadbo. Uporabni so tudi za vpijanje znoja v čeladah. Udobni vložki Jasmin Sport Classic imajo celulozno jedro, ki je puhasto in mehko. Namenjeni so uporabi pri telovadbi ali drugih športnih aktivnostih, kjer pričakujemo povečano potenje oziroma blago uhajanje urina med telovadbo. Primerni so tudi za uporabo pri srednje močni ali močni menstruaciji. Zaradi svoje inovativne strukture so priporočljivi za uporabo v poletnih mesecih, saj ostaja zaradi Tencel vlaken vrhnja plast vložka ves čas suha kar preprečuje razmnoževanje bakterij in nastanek neprijetnih vonjav. Prednosti Vložkov Jasmin Sport Classic so: posamično pakiranje, kar poveča njihovo priročnost, odlična vpojnost znoja, menstrualne krvi in drugih telesnih izločkov, saj je njihova vpojnost približno 140 ml, prijetna mehka zgornja plast iz vlaken Tencel, ki zagotavlja nemoten pretok zraka zaradi česar koža ni vlažna in se posledično ne segreva kar je najpomembnejše za preprečevanje rasti bakterij, suha zgornja plast, sak tekočina skozi vlakna preprosto in hitro zdrsne v jedro vložka, majhna debelina vložka, ki ga naredi nemotečega, vložki so zaradi vlaken Tencel zelo mehki in prijetni za nošenje, ne povzročajo nobenih odrgnin na koži, ki bi lahko nastale pri telesnih aktivnostih. Vložki Jasmin Sport Anatomic so običajne velikost dnevnih vložkov, so zelo vpojni in zanesljivi, vpijejo tudi povečano nehoteno uhajanje urina, znoja ali menstrualne krvi med telovadbo ali drugimi telesnimi aktivnostmi. Ker so tanki in anatomske oblike, se odlično prilagodijo obliki telesa. Namestijo se lahko direktno na športno oblačilo ali na spodnje perilo. Jasmin Sport Normal omogočajo bolj fiksno pritrjevanje s pomočjo krilc na notranje hlačke športnega oblačila ali na spodnje perilo. Imajo zelo dobro vpojnost zato so primerni v primeru uhajanja urina, srednje močni menstruaciji ali pri povečanem znojenju. Največjo vpojnost imajo vložki Jasmin Sport Super, ki so večji od klasičnih dnevnih vložkov. Namenjeni so uporabi pri telovadbi ali drugih športnih aktivnostih, pri katerih se pričakuje povečano izločanje telesnih tekočin. Uhajanje urina, močna menstruacija ali povečano potenje ne bodo ovirali telesne aktivnosti, saj se super vpojni vložki na spodnje perilo ali na hlačke športnega oblačila za telovadbo, fiksno pritrdijo s krilci.

vložki

Nevšečnost kot je uhajanje urina med tekom se lahko zgodi ženskam in moškim

Viskozna vlakna Tencel preprečujejo zadrževanje vlage na stični površini vložka in kože. Gladka in okrogla površina daje občutek mehkobe, zaradi hitrega pretoka izločkov v jedro vložka oziroma kratkega zadrževalnega časa tekočine na površini vložka dajejo občutek suhosti in svežine, hkrati pa ne ustvarjajo pogojev za rast mikroorganizmov, zaradi katerih se razvije neprijeten vonj. Vložek Jasmin Sport je sestavljen iz suhe in zračne zgornje plasti, ki odlično uravnava vlago, preprečuje iritacije in vnetja ter na naraven način preprečuje rast bakterij. Naravno in vpojno jedro je narejeno iz celuloze, dodan je super vpojni prašek. Spodnji del vložka pa predstavlja samolepilna tekočinska zapora, ki odlično prepušča zrak. Za nevšečnosti kot so uhajanje urina med tekom, menstrualni ciklus, prekomerno potenje, so vložki Jasmin Sport najboljša rešitev, saj so primerni za ženske in moške, ki se občasno ali pogosto ukvarjajo s telovadbo.

vložki za moške

V primerih kot je nekontrolirano uhajanje urina priporočamo uporabo vložkov Jasmin Sport

V podjetju Tosama vložke izdelujemo že več kot 90 let. Naš razvojni oddelek se trudi, da v izdelavo vložkov vnašajo nove materiale in tako izboljšujejo kakovost. Zaradi konstantnega spreminjanja potreb tržišča, se spreminjajo tudi izdelki, ki prihajajo iz naših proizvodnih linij. Prvi smo na tržišče lansirali posebne vložke za športnike, ki so primerni za ženske in moške. Linija Jasmin Sport je izdelana iz inovativnih naravnih vlaken Tencel, ki zagotavljajo mehkobo in odlično vpojnost vložka. Vložki so namenjeni vpijanje menstrualne krvi, znoja in drugih telesnih izločkov. Pri športu se srečujemo tudi z nevšečnostmi kot je nekontrolirano uhajanje urina, vložki Jasmin Sport pa zaradi svoje strukture omogočajo hiter prehod tekočine v jedro in dobro zračnost kar pomeni, da se bakterije zaradi vlage ne morejo razmnoževati in povzročati neprijetnega vonja.  Na voljo so v različnih dimenzijah, ter s krilci za bolj fiksno pritrjevanje ali brez.