Trpežna in trajna vhodna vrata iz aluminija

Vhodna vrata iz aluminija: najboljše za vaš hišni vhod

Vhodna vrata iz aluminija naredijo hišni vhod varen in energetsko učinkovit, z izbiro domiselne površinske obdelave in dekorja pa je tudi vizualno privlačen. Aluminijasta vhodna vrata so zanesljiva in trpežna. Močna in stabilna konstrukcija notranjost vašega doma varuje pred zunanjimi dejavniki (mraz, vročina, hrup) in zagotavlja odlično izolacijo. Tudi sama vrata so odporna proti različnim vremenskim neprilikam, koroziji in vlagi in so tako zaščitena pred poškodbami, ki bi lahko nastale zaradi teh dejavnikov. Poleg tega nudijo robustni profili iz aluminija (pa tudi jekla) zanesljivo protivlomno zaščito. Kompaktna vrata imajo dolgo življenjsko dobo. Aluminij je mogoče poljubno oblikovati, zato lahko ustvarimo vrata, ki ustrezajo določenemu arhitekturnemu slogu objekta in imajo različne dimenzije (enokrilna, dvokrilna vrata ali nadstandardne velikosti). Primerna so za zamenjavo dotrajanih vrat v starejših objektih in za novogradnje. Vhodna vrata iz aluminija lahko oblikujemo v elegantnem klasičnem slogu ali pa jim nadenemo kreativno sodobno podobo. Različne videze lahko dosežemo tudi s kombinacijo z drugimi materiali. Z dodatki iz smrekovega, hrastovega ali macesnovega lesa dobijo alu vrata tradicionalni pridih, za očarljivo imenitno podobo pa poskrbijo stekleni elementi.

Vhodna vrata Pirnar

Alu vrata: še nekaj prednosti tega materiala

Aluminij je mehak, prožen, koven material, in se ga da zelo dobro oblikovati. Sam po sebi dobro prevaja zvok in toploto, zato ga moramo v procesu izdelave alu vrat ustrezno obdelati, da proizvedemo  robustna in trpežna vrata z dobro izolacijo. To je ognjevaren material. Alu vrata so trdna in obstojna, ne rjavijo in se ne zvijajo, dolgo uporabnost pa imajo ob enostavnem vzdrževanju. Aluminij je izredno primeren za nadstandardne dimenzije vrat (širina do 1260 mm in višina do 2700 mm) in zagotavlja statično stabilnost. Omejitev pri tem materialu ni niti po dizajnerski plati, na voljo je raznolika izbira površinskih oblik in barv vrat (praškasto barvanje in lakiranje v različnih odtenkih). Nenazadnje pomemben dejavnik pri izbiri vhodnih vrat iz aluminija predstavlja tudi dejstvo, da je izdelke iz aluminija mogoče reciklirati.

Prodaja vhodnih vrat

V podjetju Pirnar nudimo kolekcije kakovostno izdelanih vhodnih vrat iz aluminija, naročite pa lahko tudi vrata po meri, ki se bodo prilegala meram vašega vhoda in slogu vaše hiše.

Na naši spletni strani je na ogled ponudba posameznih kolekcij. Serija Pure prinaša modele s čistimi in enostavnimi linijami, ki izražajo duh sodobnosti, elegance in resnosti. Kolekcija Multilevel pa z igrivimi oblikami in dizajnom v več ravneh poskrbi za kreativen, umetniški vtis. Vhodna vrata Classico so prikaz odlik alu vrat s čudovitimi možnostmi, ki jih pri obdelavi aluminija daje spoj klasičnih oblik in sodobnih detajlov. Kolekcija Premium je namenjena uporabnikom z izbranim okusom, in vrata s skrbno premišljenimi detajli imajo edinstven videz. V spletni galeriji si lahko posamezne modele ogledate v različnih izvedbah – dvokrilna vrata za razkošen vtis velikega hišnega vhoda, enokrilna vrata v standardnih dimenzijah ali enokrilna vrata z večjimi stranskimi obsvetlobami, ki prav tako naredijo mogočen vtis. V sklopu prodaje vhodnih vrat vam nudimo tudi brezplačni izris. Prav tako izdelujemo vrata po naročilu, pri čemer upoštevamo vaše osebne želje in okus ter videz vrat zasnujemo po vaših zamislih glede želenih barv, materialov, oblik in dodatkov, kot so stekleni elementi, potezala, način zaklepanja …

Alu vhodna vrata

Vhodna vrata – eksponati in ogled v živo

Pri odločitvi za nakup vhodnih vrat, ki bodo kar najbolj ustrezala vašim potrebam, seveda največ šteje vtis v živo. Najsi vas pritegne točno določen model alu vrat iz naše ponudbe ali pa želite imeti povsem unikatna vrata: vabljeni v naš prodajni salon. Tu si lahko v živo ogledate eksponate, otipate materiale, občudujete inovativne oblike, preizkusite potezala … Salon v pritličju naše poslovne stavbe na Bravničarjevi ulici v Ljubljani vas pričaka s približno 60 razstavljenimi modeli, ki so med našimi najbolj prodajanimi. Naš salon v Mariboru pa se nahaja na Ptujski cesti 17 (Miklavž na Dravskem polju).

Zunanja vrata zagotavljajo varnost in udobje doma

Zunanja vrata so zaključek vaše hiše, so med tistimi bistvenimi elementi podobe objekta, ki najbolj pritegnejo oko vaših gostov in mimoidočih, in so končno meja med intimo doma in zunanjim svetom. Zato je pomembno, da so estetsko oblikovana in dovršeno izdelana, hkrati pa morajo biti funkcionalna in brezhibno zagotavljati varnost. V našem podjetju sledimo tehnološkim inovacijam in uporabljamo sodobne elektronske sisteme za odklepanje vrat. Namesto klasičnih ključavnic in fizičnih ključev za odklepanje vaših vhodnih vrat iz aluminija lahko izberete kartice, številčne kode in druge medije (pametni telefoni, obeski in zapestnice). Takšen način odpiranja je varen, udoben, praktičen in zanesljiv, z elektronskim nadzorom je omogočen tudi jasen razvid, kdo sme pristopati do vrat. Med našimi najnovejšimi modeli sodobnih hišnih vhodov z modernim načinom odpiranja sta inovaciji OneTouch in Theatrica. Vrata OneTouch imajo skrito samodejno potezalo, ki je na voljo samo lastniku – izvleče se, ko čitalnik prstnih odtisov prepozna stanovalca, po odpiranju/zapiranju pa se elegantno spet uvleče v površino vrat. Ravna vhodna stena Theatrica pa svojega lastnika prepozna s sistemom za prepoznavanje obraza in se tako brez dotika odpre in zapre samo njemu.