Računalniki poslovne linije zdaj bolj poceni

Računalniki se izbirajo glede na več lastnosti, med najbolj pomembnimi je seveda razmerje med kakovostjo in ceno. Vsakdo si želi poceni PC, a tudi visoko zmogljivost, ki bo zdržala čim več let. Brown Bear Team d.o.o. (BBT) ponuja odlično rešitev za vsakdanje in zahtevnejše uporabnike. Smo posebna trgovina z računalniki, saj ne ponujamo opreme iz široko-potrošne linije, ampak vrhunske poslovne računalnike. Da so dostopni tudi vam, pa omogoča dejstvo,da  gre za odlično ohranjene rabljene računalnike, ki so na voljo po veliko prijaznejši ceni. Sami jih pregledamo in testiramo, da so v brezhibnem stanju, zunaj pa imajo zgolj najmanjše sledi uporabe. Veliko je prednosti pri nakupu obnovljenega računalnika, v naslednjih vrsticah vas bomo prepričali, zakaj se to zares bolj splača.

Kako do vas pride poceni PC z nadpovprečnimi specifikami

Malokdo se zaveda, da pri kakovosti računalnikov obstajata dve liniji. V trgovinah z računalniki običajno najdete zgolj modele iz široko-potrošne linije, mi pa imamo za vas veliko boljše računalnike iz poslovne linije. V originalu so vsaj trikrat dražji, saj imajo vgrajene najkakovostnejše komponente iz najboljših materialov. Pripravljeni so za zahtevnejšo uporabo, privoščijo pa si jih običajno le velika podjetja. Po dveh ali treh letih so že zamenjani, zato pristanejo pri nas. V BBT odkupujemo še vedno odlične namizne računalnike HP in drugih znamk. Temeljito jih pregledamo in po potrebi zamenjamo poškodovane dele. Notranjost je tako vedno brezhibna, na površju pa so običajno zares minimalne praskice, saj so bili računalniki uporabljeni le v pisarnah.

Pri nas kupljeni obnovljeni računalniki delujejo zelo stabilno, hitro in tudi tiho. Dolgoročno gre za optimalno izbiro, saj imajo še dolgo življenjsko dobo in so zares dobra naložba.

namizni računalniki

 

Za vsakodnevno uporabo, ljubitelje igric in profesionalce

Naši namizni računalniki HP so namenjeni širokemu spektru uporabnikov. Po eni strani bodo dobri za vsakdanjo rabo: pregledovanje spletne pošte, Office programe, obdelovanje slik … Imamo pa tudi izvrstne računalnike, ki so primerni za specializirano rabo. Če ste na primer strastni ljubitelj računalniških iger, boste potrebovali zmogljiv procesor in kvalitetno grafiko. Na voljo so tudi izjemne delovne postaje za profesionalce različnih področij – za zahtevna opravila, na primer delo z zahtevnejšimi grafičnimi programi. Vsi naši računalniki, tudi najbolj poceni PC-ji imajo garancijo. Brez težav boste našli namizni računalnik z Intel Core i7 procesorjem, poskrbimo pa tudi za nameščen legalni operacijski sistem in antivirusni program.

Zanesljivo podjetje, kjer varno kupite ugoden PC

Smo uveljavljeno podjetje, ki deluje že več kot 16 let. Na tisoče strank je že ugotovilo, zakaj se nakup pri nas tako zelo splača, za zadovoljstvo pa skrbimo tudi s strokovnim svetovanjem in lastnim servisom. Za poceni PC se marsikdo zateče k rabljenim računalnikom iz različnih portalov, a takšna odločitev je veliko bolj tvegana. Ne veste, kakšna je oseba, od katere kupujete, in kakšna je oprema, ki vam do daje. Pri BBT smo popolnoma zanesljivi, za vsak namizni računalnik porabimo vsaj 6 ur dela in znanje najmanj 7 ljudi. Pred prodajo so pripravljeni po najvišjih standardih, zato bodo delovali brezhibno. Smo največji slovenski ponudnik poslovnih računalnikov, zato nam lahko zaupate.

poceni pc

Različni modeli, kakovostni razredi in cenovni rangi

Pri računalnikih v naši ponudbi lahko vidite različne oznake o njihovi namembnosti. Nekateri poceni PC-ji so za osnovno ali manj zahtevno uporabo, nekateri za srednjo zahtevnost, pa tudi za ekstremno zahtevna opravila, rendiranje, obdelavo videa in podobno. Ohranjenost oziroma fizični videz vseh je v razredu A, delimo pa jih še naprej na A++, A in A-. Računalnik kakovosti A++ je kot novi, razred A je še vedno odlično ohranjen, praktično brez sledi, kakovost A- pa ima manjše kozmetične napake in zato še bolj ugodno ceno. V naši spletni trgovini za računalnike jih lahko med seboj primerjate, za vsa vprašanja pa smo vam seveda na voljo za individualno svetovanje. Vsak namizni ali prenosni računalnik lahko po želji nadgradite (diski, RAM, dodatna oprema, podaljšana garancija …).

Zakaj se odločiti za poslovni računalnik

Namizni računalniki HP so v običajni trgovini, ne glede na model, tisti iz široke prodaje. A vsi večji proizvajalci svojo opremo proizvajajo tudi v poslovni liniji. Obnovljen poslovni računalnik bo še vedno veliko boljši kot nov računalnik iz široko-potrošne linije. Imel bo tudi občutno daljšo življenjsko dobo. S poslovnim računalnikom bo vaša uporabniška izkušnja veliko boljša, prijetnejša. Za to poskrbi mat nebleščeč ekran, trpežnejše ohišje, učinkovitejši hladilni sistem in tipkovnica, ki omogoča večje število klikov. Možnost okvare takšnega računalnika je za 10-krat manjša. Vse to potrjuje dejstvo, da je nakup poslovnega računalnika odlična investicija, saj dolgoročno prihranite veliko denarja.

Ko torej iščete namizni računalnik z i7 procesorjem, grafično kartico NVIDIA Quadro in drugimi vrhunskimi komponentami, se obrnite na BBT. Z veseljem vam bomo prodali odlično ohranjen računalnik, za katerega boste imeli takoj dosegljive gonilnike in dostop do sestavnih komponent. Radi prisluhnemo tudi posebnim željam in potrebam, saj imamo veliko izkušenj ter vam bomo znali urediti tako fantastičen računalnik ali predlagati preprost in poceni PC.