Sončna elektrarna za samooskrbo z brezhibnim delovanjem in izkoristkom

Sončna elektrarna za samooskrbo postaja tudi v Sloveniji velik trend, za katerega se odloča vse več gospodinjstev, ki si na ta način želijo znižati stroške električne energije. Zmanjšanje računa za elektriko pa zagotovo ni edini razlog, zakaj je sončna elektrarna za samooskrbo tako priljubljena. Eden od razlogov je tudi čista in okolju varna in prijazna energija, ki jo sončne elektrarne proizvedejo. V praksi samooskrba z električno energijo oziroma net matering deluje na osnovi števca električne energije, ki deluje v dve smeri. Električna energija se podnevi oddaja v omrežje, pomoči pa jo porablja iz omrežja. Izkoristek sončne elektrarne je velik, o čemer pričajo številni zadovoljni lastniki fotovoltaičnih elektrarn. Vas zanimajo izkušnje s sončno elektrarno? Samooskrba v Sloveniji poteka na letni ravni, kar pomeni, da boste za električno energijo plačali samo razliko med porabljeno in proizvedeno električno energijo. Prepričani smo, da se investicija v sončno elektrarno dolgoročno izplača, tako z vidika stroškov kot z vidika okoljevarstva. Vas zanima, kako deluje sončna elektrarna? Delovanje je enostavno in zanesljivo. Prepričajte se sami in nas kontaktirajte. Skupaj lahko najdemo rešitev tudi za vaš dom.

izkoristek sončne elektrarne

Najboljši ponudnik sončnih elektrarn v Sloveniji

Brez zadržkov lahko rečemo, da je podjetje Sol navitas d. o. o. eno največjih, strokovnih in zaupanje vrednih podjetij na področju izgradnje sončnih elektrarn v Sloveniji. Sončna elektrarna – celoten sistem ali samo posamične komponente – je celovit sistem, ki je kakovosten in zanesljiv. V podjetju smo zaposleni visoko izobraženi strokovnjaki na področju fotovoltaike, ki vam bomo znali v vsakem primeru ustrezno svetovati. Vgrajujemo najbolj kakovostne materiale svetovno priznanih proizvajalcev, ki se ponašajo z izredno dolgo življenjsko dobo. Izkoristek sončne elektrarne je tako visok, da naša sončna elektrarna za samooskrbo zaje investitorjem najvišji donos na vložena sredstva. Pri svojem delu smo zanesljivi in natančni, takšno pa je tudi delovanje naših sončnih elektrarn. Sodelujemo samo u izbranimi proizvajalci solarnih modulov, kot so na primer Bisol Yingli Solar, Luxor Solar, Trina Solar in z vodilnimi proizvajalci razsmernikov, kot so SMA, KACO, Solar Edge, Letrika Sol, Huawei itd. Pohvalimo pa se lahko tudi s podatkom, da smo razvili lastno aluminijasto konstrukcijo za pritrjevanje sončnih elektrarn. Če se odločite, da smo ravno mi pravi izvajalec za vas, vam zagotavljamo najboljši izkoristek sončne elektrarne po najbolj konkurenčni ceni.

Se tudi vi zanimate za samooskrbo z električno energijo?

Na krajih, kjer priklop na električno omrežje ni možen, že veliko posameznikov prakticira samooskrbo z električno energijo. Trend zanimanja za sončne elektrarne pa v Sloveniji raste. V podjetju Sol navitas d. o. o. vam nudimo postavitev sončnih elektrarn za samooskrbo po celotni Sloveniji. Odločite se lahko za postavitev na ključ, kar pomeni, da bomo mi za vas uredili in pridobili vso potrebno dokumentacijo. Lahko pa vam dobavimo samo material. Odločitev je vaša. Izkoristek elektrarne, ki jo za vas postavimo mi, je zelo visok, saj je v naši ponudbi samo najboljša sončna elektrarna za samooskrbo z električno energijo z razsmerniki in optimizatorji Solar Edge ali pa z mikro inverterji proizvajalca Letrika Sol. Za postavitev elektrarne uporabljamo tudi samo najboljše solarne oziroma fotonapetostne module proizvajalca Bisol, po želji pa vam lahko vgradimo tudi solarne module ostalih proizvajalcev. Če se tudi vi zanimate za sončno elektrarno, nas kontaktirajte. Prepričani smo, da smo najboljši naslov za vas.

Sončna elektrarna za samooskrbo

Sončna elektrarna – kako deluje in kam jo lahko postavimo?

Delovanje sončne elektrarne je relativno enostavno, poteka pa s pomočjo sončne energije. Energija prihaja od sonca in se, poenostavljeno povedano, preko fotovoltaičnih modulov spremeni v električno energijo. Za popoln oziroma najboljši izkoristek sončne elektrarne vam priporočamo profesionalno sončno elektrarno za samooskrbo, ki jo lahko dobite pri nas. Sončna elektrarna za samooskrbo je lahko odlična rešitev za zmanjšanje stroškov električne energije. Postavi jo lahko gospodinjski ali mali poslovni odjemalec, ki je hkrati tudi lastnik merilnega mesta v stavbi, ki se samo oskrbuje z električno energijo. Sončna elektrarna se lahko postavi na streho ali fasado stavbe. V takšnih primerih ne potrebujete gradbenega dovoljenja. Zaupajte našim izkušnjam in izberite zanesljivega izvajalca.

Vzdrževanje sončne elektrarne

Niso vse sončne elektrarne enako velike, njihovo delovanje pa je popolnoma enako. Ne glede na to, ali potrebujete večjo ali manjšo, obetate si lahko velike prihranke. Velikost elektrarne za samooskrbo je navzgor omejena na 11 kW. Pri izbiri velikosti in ostalih pomembnih komponentah elektrarne vam bomo z veseljem svetovali. Ko pa bo sončna elektrarna za samooskrbo enkrat postavljena in v polnem zagonu, lahko poskrbimo tudi za njeno vzdrževanje. Pri vzdrževanju uporabljamo vrhunsko merilno opremo in termovizijsko kamero. Prav zato zaznamo tudi napake, ki se pri navadnih pregledih in spremljanju proizvodnje še ne vidijo. Smo mnenja, da je zelo pomemben vizualni pregled sončne elektrarne, predvsem njene nosilne konstrukcije in panelov. Za vzdrževanje bomo z veseljem poskrbeli v našem podjetju in vam skrajšali skrbi. Več informacij o sončnih elektrarnah in njihovem delovanju vam lahko posredujemo ob vašem obisku. Prepričani smo, da bomo skupaj našli najboljšo in najbolj ugodno rešitev za vas.