Sončna elektrarna zagotavlja poceni električno energijo

Sončna elektrarna je odlična rešitev, ki je primerna tako za manjše objekte, ki so lahko popolnoma samooskrbni kar se tiče elektrike, do večjih objektov, kjer pridobivanje električne energije s pomočjo solarnih celic precej zmanjša mesečne stroške elektrike. Sončna elektrarna je ekološki način pridobivanje elektrike, kar je v svetu v katerem živimo izjemno pomembno, saj je ključnega pomena, da se vsi zavedamo, kako pomembna je skrb za okolje. Samooskrba z električno energijo je v zadnjem času v velikem porastu tako po svetu kot v Sloveniji, saj vse več ljudi prepoznava prednosti sončnih elektrarn za samooskrbo, ki so primerne predvsem za manjše objekte, kjer lahko pokrijemo porabo elektrike s pomočjo sonca, vse bolj pa se uveljavljajo tudi na večjih objektih. V našem podjetju imamo tradicijo in izkušnje pri postavitvi solarnih modulov, za pritrditev uporabljamo lastno aluminijasto konstrukcijo, ki je izjemno kvalitetna, cene pa so izjemno konkurenčne, kljub kvalitetnim in preizkušenim komponentam. Od leta 2008 smo postavili več kot 100 sončnih elektrarn v Sloveniji, Hrvaški, Bosni in Hercegovini, Srbiji in Veliki Britaniji, naše stranke pa imajo zgolj pozitivne izkušnje, zato smo prepričani, da bodo navdušile tudi vas.

Sončna elektrarna za vikend

Sončne elektrarne – kakovostne komponente za dobro delovanje

Sončna elektrarna pridobiva elektriko s pomočjo sončnih žarkov, zato je pomembno, da se za njo odločite predvsem tam, kjer je veliko sonca, oziroma je hiša na sončni legi, kjer lahko pridobite dovolj energije za samooskrbo z električno energijo. V našem podjetju nudimo postavitev sončnih elektrarn po celotni Sloveniji, za elektrarne uporabljamo razsmernike in optimizatorje SolarEdge ali pa mikro inverterje slovenskega proizvajalca Letrika Sol, ki so v skladu s Pravilnikom o tehničnih zahtevah naprav za samooskrbo iz obnovljivih virov energije. Za pridobivanje električne energije uporabljamo solarne module slovenskega proizvajalca Bisol serije Premium mono, v kolikor želite, pa vam vgradimo tudi module katerega od znanih svetovnih proizvajalcev od Trine Solar do Luxor Solar. Sončna elektrarna za vikend je tako odlična rešitev, ker boste z njo privarčevali pri računih za elektriko, obenem pa storili korak naprej pri ekološkem vidiku, saj se energija pridobiva iz sončnih žarkov, ki so obnovljivi vir energije, tako da vam bo tudi okolje hvaležno. Bivanje v vašem domu bo s solarnimi celicami izjemno enostavno in udobno, obenem pa se boste približali naravi in našli svoj mir za uživanje z vašimi najbližjimi.

Sončno elektrarno lahko postavi vsak, ki ima priključo moč manjšo od 41 kW

V podjetju Sol Navitas se želimo približati naravi in poskrbeti, da bo tudi pri pridobivanju elektrike pomembna skrb za okolje, to zavest pa želimo širiti tudi med naše stranke, ki se odločijo za nakup sončne elektrarne. Sončno elektrarno za samooskrbo lahko postavi vsak gospodinjski ali mali poslovni odjemalec, ki ima priključno moč manjšo od 41 kW, obenem pa mora biti tudi lastnik merilnega mesta v stavbi, ki bo porabljala to energijo. V kolikor imate vikend v naravi in se ji želite približati ter poskrbeti za okolje, je sončna elektrarna za vikend idealna rešitev. Ne samo, da boste za pridobivanje elektrike uporabljali obnovljiv vir iz okolice, ki ga ne more zmanjkati, ampak boste obenem poskrbeli tudi zase, saj bodo vaši mesečni stroški elektrike izjemno majhni, s čimer boste privarčevali ogromno denarja. Sončna elektrarna je tako pozitivna stvar tako za okolje, kot tudi vas, naše stranke pa imajo z njo izjemno pozitivne izkušnje, zato verjamemo, da bo navdušila tudi vas. Z nakupom sončne elektrarne boste na nek način dali zgled tudi prijateljem in predvsem svojim otrokom, saj bodo uvideli kako pomembno je, da mislimo tudi na naravo, ki nam pričara toliko lepega za uživanje v življenju.

Sončna elektrarna

Sončna elektrarna za vikend po konkurenčni ceni

Sončna elektrarna za vikend je rešitev, ki bo vaše življenje spremenila na boljše, saj boste z zavedanjem, da ste nekaj storili za okolje, živeli povsem brezskrbno in uživali tako v svojem domu kot tudi naravi, za katero ste storili nekaj dobrega. Pomembno je vedeti, da lahko sončno elektrarno za samooskrbo postavite samo na streho ali fasado stavbe, ki se bo oskrbovala z električno energijo, v kolikor jo želite postaviti drugje, bodo začetni stroški veliko večji, čemur pa se verjetno želite izogniti. Nakup sončne elektrarne za vikend je res da v začetku nekoliko večja investicija, vendar vam v našem podjetju nudimo konkurenčne cene, obenem pa zagotavljamo izjemno kakovost tako pri komponentah kot postavitvi, zato smo prepričani, da se nakup pri nas izplača. Nekoliko večji začetni stroški bodo kmalu pozabljeni, saj boste vsak mesec zaradi samooskrbe z elektriko privarčevali kar nekaj denarja, tako da boste kmalu povrnili stroške nakupa elektrarne. Sončna elektrarna je sedanjost in prihodnost pridobivanja elektrike s pomočjo obnovljivih virov iz okolice in zagotavljamo vam, da boste nad elektrarno navdušeni.