Sedežne garniture in dvosed z ležiščem zagotavljajo popolno udobje

Sedežne garniture z ležiščem so kot nalašč za takrat, ko gostite svoje prijatelje, vendar nimate posebnega prostora, ki bi bil namenjen le gostom. Tako se vam ne bo treba ukvarjati z vprašanjem, kam jih namestiti čez noč, saj boste lahko že v nekaj sekundah prišli do udobnega dodatnega ležišča, ki ga boste preprosto zložili, ko ga ne boste potrebovali. To je torej odlična rešitev za nekoliko manjša stanovanja oziroma tista z omejenim številom sob.

2 v 1: dvosed z ležiščem je izjemno praktičen kos pohištva

Namesto večje, kotne sedežne garniture s posteljno funkcijo si lahko po želji omislite dvosed z ležiščem. S tem dobite kos pohištva, ki ponuja dva različna načina rabe. Če denimo živite v garsonjeri, je dvosed z ležiščem še posebej praktičen kos opreme. Čez dan ga boste namreč uporabljali kot klasični dvosed za gledanje televizije, delo na računalniku, branje, druženje z gosti ipd., ponoči pa se vaš dvosed spremeni v udobno ležišče za počitek. Zjutraj nato ležišče oz. dvosed enostavno zložite v prvotni položaj in ga po želji dopolnite z okrasnimi blazinami. Ker dvosed ne zavzame veliko prostora, boste imeli na voljo dovolj proste površine za neovirano gibanje. V garsonjerah ali v drugih manjših stanovanjih je dragocen praktično vsak kvadratni centimeter površine, zato se morate opremljanja lotiti zelo premišljeno. A na srečo so številne moderne linije notranje opreme ustvarjene posebej za manjša stanovanja, zato je lahko celo izredno majhen prostor na koncu povsem funkcionalen in primeren za udobno bivanje.

Moderna sedežna garnitura

V večjih prostorih priporočamo sedežne garniture z ležiščem

V primeru, da prostorska stiska vendarle ni prevelika, pa pridejo seveda v poštev tudi večje sedežne garniture z ležiščem. Kot smo omenili že na začetku, vam bodo prišle sedežne garniture z ležiščem izjemno prav, če bodo pri vas prenočevali vaši prijatelji ali sorodniki, ki sicer ne živijo z vami. Zagotovo pa bo dodatno ležišče zelo priročno tudi nasploh – morda takrat, ko eden od partnerjev zboli, saj bi skupno ležišče oz. spanje v isti postelji močno olajšalo prenos mikrobov, ali pa preprosto za še več udobja med gledanjem televizije ali branjem. Če se lotevate opremljanja ali prenove stanovanja in imate dovolj prostora za to, je torej vsekakor smiselno razmisliti o nakupu kotne sedežne garniture s posteljno funkcijo oziroma z ležiščem. Po želji so sedežne garniture z ležiščem dopolnjene še s predalnikom, s čimer pridobite še nekaj dodatnega shranjevalnega prostora, kar bo nedvomno pripomoglo k lažjemu vzdrževanju urejenosti vašega doma.

Moderni dvosedi in sedežne garniture s posteljno funkcijo za vsak dom

Med ponudbo pohištva najvišjega kakovostnega razreda znamke Natuzzi vas med drugim čakajo dvosedi in večje sedežne garniture z ležiščem. To so kosi pohištva, ki so zasnovani z mislijo na trajnost. Sedežne garniture z ležiščem in dvosede bo tako mogoče uporabljati še vrsto let. Še po mnogih letih uporabi ostaja videz sedežne garniture in dvoseda z ležiščem praktično nespremenjen, če boste seveda skrbeli za osnovno in pravilno vzdrževanje. Obenem pa se ne spreminja niti funkcionalnost sedežne garniture, kar pomeni, da si je mogoče obetati enako stopnjo udobja. Sedežne garniture z ležiščem in drugi kosi pohištva z dodatnim ležiščem proizvajalca Natuzzi so dobavljivi v več barvah, zato jih je mogoče kombinirati s poljubnimi kosi opreme – tako nekoliko bolj klasični kot z najbolj modernimi. Podobo dnevne sobe boste zato z lahkoto uskladili s svojimi željami. Informacije o lokacijah salonov, kjer vam je na voljo notranja oprema Natuzzi, in o njihovih odpiralnih časih najdete na naši spletni strani.

Sedežna garnitura Clark

Inovativne sedežne garniture z relax funkcijo oz. počivalniki

Odlična izbira za vse, ki načrtujete opremljanje dnevne sobe, pa so nedvomno tudi moderne sedežne garniture s počivalniki oziroma relax funkcijo. Gre za izredno inovativen dizajn, ki povzdigne pomen besed, kot sta udobje in sprostitev, na povsem novo raven. Za sedežne garniture z relax funkcijo je namreč značilno, da je mogoče na določenih delih prosto spreminjati naklon. Ta območja so torej nekakšen napreden fotelj, ki vam omogoča, da položaj popolnoma prilagodite svojim trenutnim željam. Verjetno se vam je že večkrat zgodilo, da med gledanjem filma ali branjem na kavču nikakor niste našli položaja, v katerem bi vam bilo resnično udobno. Če se odločite za nakup sedežne garniture s počivalniki, to odslej ne bo več težava. Zgolj dotik s prstom bo zadostoval, da izberete idealen naklon naslona za glavo in poskrbite za še boljšo podporo za hrbet. To bo razbremenilo vaše zakrčene mišice in vam pomagalo, da se popolnoma sprostite. Ker je prav nepravilna drža oz. vztrajanje v neudobnih položajih, ki niso zares naravni za naše telo, eden glavnih razlogov za številne težave z zdravjem, so sedežne garniture z relax funkcijo odlična investicija v preprečevanje bolečin v hrbtenici in podobnih težav. Sedežne garniture s počivalniki so tudi del proizvodnega programa proizvajalca Natuzzi. Na naši spletni strani si je možno ogledati različne modele, ki so vam na voljo. Verjamemo, da boste med njimi zagotovo našli idealno rešitev zase!