Prednosti električnih koles S-Bikes

Z gotovostjo vam lahko zatrdimo, da so S-Bikes elekrična kolesa vozila prihodnosti. So okolju prijazna in varčna, poleg napredne tehnologije jih odlikuje tudi dovršen dizajn. Zložljiva kolesa so primerna za vsakodnevno vožjo po mestu ali za premagovanje daljših razdalj. Ste kdaj želeli iti s prijatelji na kolesarski izlet, vendar niste bili prepričani, da boste zmogli relacijo ali vzpon? S-Bikes so narejena posebaj zato, da vam olajšajo vožnjo in ponudijo pomoč takrat, ko jo potrebujete. So zelo udobna, kompaktna, imajo moderen in športen videz ter dostopno ceno.

Cene S-Bikes koles se gibljejo med 1050€ pa tam do 1200€. Seveda je cena S-Bikes koles odvisna od vaših potreb in opreme, ki jo potrebujete.

S-bikes

 

Električna kolesa S-Bikes f50e

Če želite, da je vaše kolesarjenje udobno in sproščeno potem je serija S-Bikes f50 zagotovo prava izbira za vas. Zložljivo električno kolo S-Bikes f50e odlikuje lahko aluminijasto ohišje  ter zmogljiva baterija proizvajalca Samsung (ali LG), ki omogoča le eno polnjenje za pot dolgo celih 65km. Cena nove baterije je 190€, v kolikor želite kupiti močnejšo baterijo z 10,2Ah, boste zanjo odšteli 299€. S-Bikes predstavljajo inovacijo v svetu kolesarstva. Polnjenje kolesa je preprosto, saj ga lahko napolnite preko običajne hišne električne vtičnice. Polnjenje baterije z zmoglijovstjo 7800 mAh poteka do pet ur, odvisno od njene izpraznjenosti.

Zmogljivi elektro motroji (250W) vam omogočajo lahke vzpone in hiter doseg 25km/h brez napora. Motorji nudijo kar sedem stopenj pomoči, ki jih lahko določate s pomočjo uporabniškega vmesnika S-BIKES iQ, ki ga premorejo tudi najmanjši S-Bikes f50e.

 

Izboljšave S-Bikes f50e

S-Bike f50e kolo je izboljšana in prenovljena različica modela Smart 01, prvega elekrtičnega kolesa S-Bikes. S-Bike f50e kolo je sedaj dobavljivo v dveh barvah. In sicer tradicionalni grafitni barvi ter novi perla beli barvi. Poleg dodane nove barve smo izboljšali tudi sam okvir kolesa, ki je dobil dodatna držala za sedež, ki je posebaj oblikovan za novo zložljivo kolo. Podporna tačka je premaknjena na zadnji del kolesa in s tem omogoča enostavnejše zlaganje kolesa.  Najnovejša izboljšava je tudi po višini nastavljivo krmilo, ki odslej premore tudi merilno skalo za preprostejšo določitev višine. S-Bikes f50e z vgrajenimi blatniki imajo nova led svetila. Sedaj lahko z enim dotikom vključite prednjo in zadnjo luč ter osvetlite potovalni računalnik. Poleg vsega že naštetega ima kolo f50e ima tudi perforirane visoko zmogljive disk zavore, 3-kraka lita platišča v mat črnem izgledusedem stopenjski menjalnik SHIMANO s ščitnikom, zložljiva pedala, upravljalnik S-BIKES iQ s petimi režimi delovanja in po višini prilagodljiv sedež.

Za kolo S-Bikes f50e boste po akcijski ceni odšteli 1170€. Vaši sanjske destinacije bodo tako postale bolj dosegljive, saj so kolesa S-Bikes f50e z le 22kg ustvarjena za maksimalno zmogljivost in izjemne pospeške.

S-bikes cena

 

Električna kolesa  S-Bikes c70e

Še eno kolo iz družine S-Bikes. Kolo iz serije S-Bikes c70e je bil ustvarjen za vožnjo po mestnih ulicah. Ker ima prilagodljivo višino je primeren za vse starosti. Za lažje prestavljanje ima sedež dodatno držalo, kolo pa zaradi aluminjastega okvirja tehta le 21kg.

S-Bikes c70e združujejo najboljše lastosti S-Bikes. Imajo čisto novo obliko, krmilo Alu Zoom omogoča nasmestitev za različne velikosti, lahka aluminijasta platišča z mnogokraki, vzmeteni gel sedež z blažilnikom, devet stopenj pomoči in nov 36V / 250W motor BAFANG, ki je vrhunski elektro motor. Prav tako imajo hidravlične zavore tektro s perforiranimi diski spredaj in zadaj, ki omogočajo hitro zaviranje brez večjega truda.

Pnevmatike Kenda Reflex so opremljene z odsevnim trakom in omogočajo večjo varnost in vidljivost v mraku ter ponoči. Za večjo varnost v prometu ponoči poskrbijo tud led zadnje in prednje luči s prilagajanjem smeri vožnje in odsevnikom.

Kot S-Bikes f50e tudi serija koles S-Bikes c70e za delovanje uporabljajo uporabniški vmesnik S-BIKES iQ z devet stopnjami pomoči, ki je preprost za uporabo za mlade in starejše. Cena koles S-Bike c70e je 1999€. Naša želja je, da bo vaša vožnja prijetna, sproščena ter bi v vožnji po mestnih ulicah s kolesom S-Bike c70e maksimalno uživali.

 

S-Bikes Špan

Vizija, ki je nastala leta 2015 je danes sinonim za varno in udobno vožjo. Slovenska blagovna znamka podjetja Špan d.o.o. je narejena po strogih standardih in se lahko pohvali z številnimi programskimi in tehničnimi inovacijami. Podjetje Špan d.o.o pri ustvarjanju blagovne znamke S-Bikes tesno sodeluje z največjim kitajskim proizvajalcem koles ZheJlang Apollo ter z proizvajalcem motorjev BAFANG, ki so vodilni na svojem področju. Le nekaj let kasneje po prvem modelu Smart 01, se lahko blagovna znamka S-Bikes pohvali z kar lepo družino elekrtičnih koles v katero med drugim spadata tudi modela f50e ter c70e. S-Bikes nam ne olajšajo le vožnje, ampak nam omogočajo tudi preprosto upravljanje z energijo ter maksimalno izkoriščanje prednosti elektrike.