Rabljeni poslovni prenosniki HP EliteBook

Po natančnem ogledu vseh ravni serije HP EliteBook je jasno, da je katera koli od teh možnosti odlična izbira za vsakega strokovnjaka. HP prenosniki serije EliteBook 700 so smiselni za študente ali strokovnjake, ki iščejo prenosnik, ki je bolj zanesljiv od modelov v nižjih cenovnih ravneh, vendar večino svojega dne ne porabijo za programe CAD ali drugo zahtevno programsko opremo.

HP prenosniki iz serije HP ​​EliteBook 800 ponujajo nekaj nadgradenj v primerjavi z EliteBook 700, zlasti na področju varnosti. Če ravnate z občutljivimi podatki, je to morda izbira za vas. Na višjem nivoju pa serija HP ​​EliteBook 1000 prinaša nadstandard. Vrhunska grafika in procesorska moč ter do 4TB prostora za shranjevanje, je kot nalašč za digitalne strokovnjake in inženirje.

Na spletni strani podjetja BBT si lahko sami ogledate lastnosti in vidite, kateri renew prenosniki oziroma refurbished HP prenosniki izmed EliteBook 820, 840, 850, 1040 najbolj odgovarjajo tako za vaš proračun kot za vaš slog dela.

Pri enem največjih ponudnikov poslovnih računalnikov z več kot 16 let izkušenj na tem področju, vam bodo zagotovo znali svetovati.