Profesionalno čiščenje pečice, preprog in še mnogo več

Čiščenje pečice je le eno izmed številnih opravil, ki se mu ne moremo izogniti, če želimo zares temeljito očistiti kuhinjo oziroma stanovanje. Za mnoge je prav spopadanje z zasušenimi ostanki maščobe, ki se je nakopičila v pečici, in z drugimi vrstami umazanije v pečici eno najbolj neprijetnih opravil, s katerim odlašajo, kolikor je to le mogoče. Mnenja glede tega, katero gospodinjsko delo je najbolj zoprno, se sicer med ljudmi precej razlikuje, vendar pa za večino velja, da čiščenje ni na njihovem seznamu priljubljenih prostočasnih aktivnosti. Če mednje sodite tudi sami in če vam finance to dopuščajo, je vsekakor smiselno, da razmislite o možnosti najema profesionalcev, ki poskrbijo za čiščenje na domu, medtem ko sami svoj čas namenite prijetnejšim dejavnostim …

Čiščenje na domu

Dober čistilni servis se prilagodi vsem vašim zahtevam

Nekateri ljudje se odločijo za redno sodelovanje s čistilnimi servisi, npr. enkrat tedensko, spet drugi pa tovrstno pomoč poiščejo predvsem takrat, ko je čas za »generalko«, ki zajema zahtevnejša dela, npr. čiščenje preprog, pri katerih je skorajda nujna profesionalna oprema, saj bi bilo sicer delo preveč zamudno. Storitve čistilnega servisa torej potekajo v poljubni obliki in v poljubnih časovnih intervalih – zgolj priložnostno ali po vnaprej dogovorjenem urniku. Poiščite ponudnika, ki se bo prilagodil vašim potrebam in vam ponudil natanko takšno storitev, kot jo potrebujete.

Čiščenje na domu od A do Ž, ki lahko vključuje celo čiščenje pečice

Ena izmed glavnih dejavnosti, s katerimi se ukvarjamo v podjetju Valina, je prav čiščenje na domu. Najeti nas je mogoče za večja dela, ko potrebujete dodatno pomoč, ali pa za opravila, ki jih je treba izvajati pogosteje. Vedno se povsem prilagodimo specifičnim željam vsake stranke. Med drugim lahko seveda poskrbimo za čiščenje pečice. Pri svojem delu uporabljamo profesionalna čistila – v primeru pečice bodo to čistila, ki so izdelana posebej za čiščenje pečice. Ob tem skrbimo, da so naša čistila prijazna tako do okolja kot do zdravja. Hkrati pa vam z veseljem pomagamo z napotki, kako sami čim hitreje in čim učinkoviteje očistite pečico in druge elemente v kuhinji. Pečice se je denimo možno lotiti kar s povsem naravnimi »čistili«. Ena najboljših izbir za pečico je zagotovo soda bikarbona. Svetujemo vam, da sodo bikarbono najprej zmešate z malce vode, dobljeno mešanico oz. pasto pa nato premažite po notranjosti pečice in počakajte vsaj pol ure. Od tu naprej bo delo zelo enostavno. Vse, kar morate storiti, je, da notranjost pečice zbrišete z vlažno krpo ali gobico in s tem odstranite ostanke sode bikarbone. Presenečeni boste nad tem, kako čista bo videti vaša pečica, čeprav ste porabili tako malo energije. Notranjost pečice se bo bleščala, kot bi bila povsem nova! Soda bikarbona je namreč izredno učinkovita pri odstranjevanju madežev maščobe ipd., ki se pogosto oprimejo sten pečice. Poleg tega pa soda bikarbona poskrbi za nevtralizacijo neprijetnih vonjav v pečici. Čiščenje pečice bo torej s pomočjo tega trika precej lažje. Vendar pa pri mnogih drugih delih ne gre tako preprosto kot pri pečici – takrat pa pridemo na vrsto mi …

Čiščenje preprog

Za čiščenje sedežne garniture in preprog uporabimo najsodobnejše pripomočke

Med zahtevnejša dela zagotovo sodi čiščenje sedežne garniture, še posebej če so na površini vidni izraziti madeži. A ne skrbite, zaposleni v Valini so kos celo navidezno nemogočim izzivom. Razpolaganje z najnaprednejšimi pripomočki in čistili poskrbi, da je čiščenje sedežne garniture opravljeno zares temeljito. Podobno kot za sedežne garniture velja za čiščenje preprog, Običajno nam preprog niti ni treba odnesti, ampak jih očistimo kar v vašem stanovanju. Prinesli bomo ustrezno opremo, ki bo olajšala čiščenje preprog. K temu pa obenem pomembno prispevajo izkušnje našega kadra. Za zaposlene v  Valini je celo najzahtevnejše čiščenje preprog skorajda del vsakodnevne rutine, kar pomeni, da zelo dobro vedo, kako ukrepati, da bo končni rezultat čim boljši. S preproge bodo odstranjeni celo najzahtevnejši madeži. Namesto da razmišljate o tem, da bi staro preprogo morda kar zavrgli in si omislili novo, najprej preverite, ali vam lahko pomagamo pri reševanju preproge. V preteklosti smo se spopadli že z ogromno preprogami, za katere se je zdelo, da so izgubljene, in jih uspešno očistili.

Poskrbimo tudi za čiščenje radiatorjev, oken in žaluzij

Na voljo pa smo vam še za mnoga druga dela. Vi ste tisti, ki določate, kaj vse bi želeli, da se očisti, in kako pogosto. Možno je na primer čiščenje radiatorjev v različnih prostorih v stanovanju. Za čiščenje radiatorjev in podobnih elementov se je sicer seveda mogoče dogovoriti tudi v večjih objektih. Hkrati s čiščenjem radiatorjev lahko očistimo še okna – na domu ali pa v podjetjih, zdravstvenih domovih, šolah, industrijskih halah ipd. Četudi gre za večje število oken, bomo delo opravili hitro, obenem pa temeljito. Po želji pa očistimo še žaluzije oz. druge vrste senčil. Za zagotavljanje vrhunske kakovosti naših storitev smo uvedli sistem dvojnega nadzora, rednega in nenapovedanega, kar je še eden izmed številnih razlogov, zakaj zaupati prav čistilnemu servisu Valina.