Prodaja hiš je panoga, ki se ukvarja tudi s svetovanjem

Odločitev o nakupu ali postavitvi lastne hiše je morda ena izmed najpomembnejših življenjskih odločitev.

Nakup rabljene hiše je povezan s tveganjem, da ima objekt določene napake, zato je priporočljivo da najamemo strokovnjaka, ki si jo ogleda in jo realno oceni. Nepremičnina, ki jo kupujemo, mora biti pravno neoporečna. Preden se aktivno lotimo iskanja, je priporočljivo dobro preučiti nepremičninski trg. Pri iskanju doma, je nujno upoštevati želje in potrebe vseh družinskih članov, zelo pomembna pa je tudi  lokacija, saj od nje ni odvisna le cena, temveč tudi naši vsakodnevni stroški in zadovoljstvo.

Ko načrtujemo hišo, je že pred pričetkom novogradnje potrebno pridobiti lokacijske informacije, izbrati in kupiti parcelo, določiti tipski oziroma unikaten načrt, velikost hiše in njene arhitekturne zasnove, vrsto ter način gradnje in seveda zanjo pridobiti gradbeno dovoljenje. Zelo priporočljivo je sodelovanje z arhitektom, ki nam bo pripravil celotno projektno dokumentacijo.

Na področju gradnje in proizvodnje hiš imajo pri Marlesu dolgoletne izkušnje. Svojim klientom ponujajo strokovno svetovanje in načrtovanje, v sklopu katerega bodo njihovi strokovnjaki z veseljem odgovorili na vsa morebitna vprašanja o gradnji ter nam pomagali pri izbiri primerne gradbene parcele, njenem nakupu, izdelali idejno zasnovo našega bodočega doma, za nas pridobili gradbeno dovoljenje, svetovali pri pridobitvi ugodnega financiranja gradnje ter naš dom tudi kvalitetno izgradili. V njihovem podjetju, poleg tipskih, ponujajo tudi individualne rešitve, ki bodo zadostile  našim željam, potrebam in okolju v katerem nameravamo ustvariti dom, ukvarjajo pa se tudi z projektiranjem unikatnih hiš, ki bodo do zadnje potankosti zadostile našim željam.