Prenosniki Dell z Windows 10 – najugodnejša ponudba na enem mestu

Prenosniki so del našega vsakdana in mnogi si življenja brez njih ne znajo predstavljati. Uporabljamo jih za potrebe dela oziroma službe, v namen izobraževanja, preživljanja prostega časa itd. Omogočajo nam hitro in enostavno komunikacijo, velik pomen pa imajo tudi med študijem, saj si na njih delamo zapiske, se učimo in velikokrat prav na njih tudi opravljamo izpit. Ker so se vse od svojega razvoja bistveno spremenili (tako vizualno, kot tudi po zmogljivosti) in ker je na voljo veliko različnih proizvajalcev (med katerimi zagotovo prednjačita Dell in HP) ter modelov, je včasih zares težko izbrati pravega zase. Če smo pogosto na poti ali pa opravljamo svoje delo na različnih mestih, potem vsekakor ne bomo razmišljali o nakupu namiznega računalnika, temveč bo prenosnik prva in tudi prava izbira. V podjetju BBT nam stranke velikokrat rečejo: »Kupil bi prenosnik, s ceno do 500 EUR«.S tem seveda ni nič narobe, vendar bomo pri iskanju pravega za vas potrebovali malce več informacij, npr. za kaj boste novi prenosnik največkrat uporabljali. Bo namenjen igranju iger v prostem času, programiranju, pisarniškim opravilom ali študiju? Za pisarniška opravila in igranje nezahtevnih iger namreč zadostuje manj zahteven (v smislu komponent) prenosnik, sicer pa moramo izbrati takšnega, ki bo kos naporom, katerim ga nameravamo izpostaviti.

prenosniki Dell

Kompromis med ceno in kakovostjo

Najugodnejši prenosniki niso vedno najboljša izbira, saj morda ne bomo deležni tistega, kar smo pričakovali. Poleg cene je še posebej pomembna njegova zmogljivost. Če pred nakupom zberemo dovolj informacij, bomo zagotovo našli prenosnik, ki bo izpolnil naša pričakovanja, pa naj bo to Dell, HP ali katera koli druga blagovna znamka. Še preden se odpravite v specializirano prodajalno s prenosniki, razmislite o nakupu rabljene naprave. Nakup se še posebej splača v primeru, da želimo prenosnik uporabljati za enostavnejša opravila, vključno z brskanjem po internetu, pregledovanjem elektronske pošte, gledanje filmov in drugo. V podjetju BBT se ukvarjamo s prodajo rabljenih prenosnikov Dell, HP in drugih iz poslovne linije. Naprave so obnovljene in se lahko kosajo z novimi napravami iz široko-potrošne linije. Gre namreč za prenosnike poslovne kakovosti, ob katerih vsaj 5 ali 6 let ne boste razmišljali o nakupu nove naprave. Odlikujejo jih dolga življenjska doba, odlična ohranjenost in ugodna cena. Primerni niso le za osnovna opravila, temveč tudi za profesionalno delo z grafiko. Nadgradnja RAMa in diskov je možna pri vseh modelih, zato smo prepričani, da boste v naši ponudbi našli pravi prenosnik za delo, ki ga opravljate.

Prodaja obnovljenih prenosnikov Dell v podjetju BBT

S prodajo rabljenih / obnovljenih prenosnikov Dell in drugih iz poslovne linije se v podjetju ukvarjamo že več kot 10 let. V tem času smo opazili, da zanimanje na trgu za rabljene naprave narašča. Za razumno in sprejemljivo ceno vam ponujamo vrhunske prenosnike z operacijskim sistemom Windows 10, katerih oprema je pregledana in po potrebi zamenjana. Naprave so povsem brezhibne, tako navzven kot tudi z vidika delovanja, zato nam zaupajo že mnogi. Pri nas boste brez dvoma našli najcenejše prenosnike Dell vrhunske kakovosti, ki vam bodo odlično služili še nekaj let po nakupu. Izvor naših naprav je zanesljiv, saj jih odkupimo od velikih podjetij v tujini, nakar so naprave testirane, natančno pregledane in očiščene (zamenjamo vse poškodovane dele), nakar v naši spletni trgovini ponosno čakajo na novega lastnika. Za večje zadovoljstvo naših strank redno organiziramo akcije prenosnikov. Prav v tem trenutku so vam po znižani ceni na voljo vsi 15” prenosniki HP s procesorji i5 in i7, tako klasični, kot tudi delovne postaje. Če iščete prenosnik do 500 EUR, potem se nahajate na pravi strani.

Ponujamo vam več kot 10 razlogov, zakaj prenosnik kupiti pri nas

Bliža se začetek novega študijskega leta, ko marsikdo razmišlja o nakupu novega prenosnika in ker vemo, da je ponudba na trgu ogromna, smo za vas pripravili nekaj razlogov, zakaj se odločiti za nas:

 • Poslovna linija pomeni najvišjo kakovost (obnovljeni prenosniki iz poslovne linije so veliko bolj kvalitetni od tistih iz široko-potrošne linije.
 • Ponujamo vam do 12 mesecev garancije.
 • Vse naprave iz naše ponudbe delujejo tiho in stabilno.
 • Pričakovana življenjska doba prenosnikov iz naše ponudbe je 4 – 6 let.
 • Poskrbeli smo za najugodnejše cene prenosnikov.
 • Baterije so testirane, naprave imajo prednaložen NOD32 antivirusni program.
 • Na računalnike je naložen Windows 10.
 • Imamo lasten in hitro odziven servis.
 • Na zalogi imamo več kot 1.000 kosov.
 • Zagotavljamo vam nakup brez tveganja.
 • Smo prijazni in pošteni.
 • Nakup pri nas bo prijeten in uspešen.

Če si želite pred nakupom ogledati prenosnik, za katerega se zanimate, nas lahko obiščete na naši lokaciji v Trzinu.