Predelave na plin

Predelava na plin je po svetu izjemno priljubljena rešitev in počasi bomo lahko enako rekli za Slovenijo, saj se zaradi številnih prednosti vse več voznikov odloča za predelavo njihovega osebnega voznika na plin. V našem podjetju zagotavljamo kakovostno predelavo vozila na plin s plinskim sistemom oznake GEN1, kjer gre za natančen, optimiran in samonastavljiv vbrizg avtoplina, kar ima za posledico izjemno nizko porabo energije, manjšo izgubo moči in kar je za stranke izjemno pomembno, nižje letne stroške. Podjetje je bazirano v Velenju, a zagotavljamo predelavo na plin po celotni Sloveniji od Ljubljane, Maribora do Kopra, saj se lahko mi pripeljemo po avto, vam ga odpeljemo, predelamo ter vam ga vrnemo. Celovita in kakovostna storitev. Predelavo opravljamo z lastno tehnologijo, obenem pa nudimo tudi servis in vzdrževanje vozil ter nakup in prodajo, brendiranje vozil in vgradnjo ter servisiranje avtoplinskih sistemov različnih proizvajalcev, med katerimi smo za določene priznane blagovne znamke uradni serviser. Nudimo vam 8-letno garancijo pri predelavi na plin, v kolikor obiščete našo spletno stran pa si lahko zagotovite tudi številne popuste, ki jih zagotavljamo za vse vrste naših storitev od predelave na plin do servisiranja in nakupa rabljenih vozil. Pri nas sta doma kakovost in ugodna cena.

Predelave na plin – nižja poraba in minimalna izguba moči

Predelavi na plin zaupa vse več ljudi in veseli smo, da so naše stranke zadovoljne tako z našim delom kot kasnejšim delovanjem avtomobila na plin. Za predelave smo sorazvili tehnologijo in je zaščitena s patentom, obenem pa imamo lastno raziskovalno skupino in smo vgrajevalec visokotehnološke avtoplinske opreme. Naš sistem po optimiranem postopku, ki je samonastavljiv omogoča vodenje vbrizga avtoplina v pravem času, s čimer omogoča najboljši izkoristek pri izgorevanju. Posledica sta nižja poraba in minimalna izguba moči, ki navdušujeta naše stranke. Pri predelavi vozila na plin smo razvili lastne dele sistema, ki izboljšajo delovanje le-tega, obenem pa takšen sistem omogoča lažjo montažo, ki je poleg zanesljivosti, robustnosti izvedbe, prihrankov in kasnejšega vzdrževanja ena od številnih prednosti predelave na plin. Vsi deli sistema so testirani, saj smo opravili testiranja na različnih osebnih vozilih, ki so se razlikovali v starosti, moči in namembnosti in povsod je naš koncept brezhibno deloval, zato smo prepričani, da boste nad našim delom in avtoplinskim sistemom izjemno navdušeni. Predelava na plin je predelava prihodnosti, saj verjamemo v to, da je ravno avtoplin s svojo nespremenjeno ceno in odličnimi učinki na motor ter predvsem na okolje gorivo prihodnosti, ki se bo vse več uporabljajo tudi v Sloveniji.

predelava na plin

Predelava na plin ugodno vpliva na motor

Poleg nižje cene goriva in posledično nižjih stroškov porabe ima predelava na plin še eno izjemno pomembno prednost pred vozili, ki delujejo na druga goriva. Predelava vozila na plin ugodno vpliva na motor, saj mu podaljša življenjsko dobo motorja in učinkuje predvsem pri hladnem zagonu. Plin ne spere motornega olja s sten cilindrov, obenem pa navor motorja ostane isti, lahko pa tudi naraste. V koliko uporabljamo za gorivo avtoplin bo motor tišji in mirnejši, življenjska doba se bo povečala za 35 %, obenem pa popolno zgorevanje zmesi plin-zrak v cilindrih ne bo vodila do izgub goriva v izpušnih plinih. Pomembna posledica predelav na plin je večja trajnost motornega olja, saj dlje časa zadrži lastne karakteristike, ker se na razgrajuje z bencinom, obenem pa avtoplin ne dopušča lastne korozije, ki nastaja zaradi dodatkov aditivov v bencinu. Naši testi so pokazali da se s predelavo na plin podvoji življenjska doba katalizatorja in lambda sonde, obenem pa so izpušni plini čistejši, s čimer ugodno vplivamo na okolje v katerem živimo, kar je v dananšnjem svetu izjemno pomembno. V kolikor vas zanima več o prednostih predelave na plin nas kontaktirajte.

 

Predelava na plin

Predelave vozila na plin s sistemom GEN1

V našem podjetju poleg drugih plinskih sistemov ponujamo tudi predelavo vozila na plin z lastnim sistemom GEN1, ki je natančen, optimiran in samonastaljiv vbrizg avtoplina in zagotavlja nižjo porabo goriva in manjšo izgubo moči. Odlikuje ga najnovejša krmilna elektronika in samodejno nadzorovanje delovanja sistema, je brez dodatnih nastavitev map, obenem pa nudimo 8-letno prenosljiva garancijo na delo in komponente pri predelavi na plin. Ob predelavi vozila na plin zagotovimo brezplačno nadomestno vozilo ter možnost brezplačenga prevzema vozila na domu. Nudimo vam izjemne cene in plačilne pogoje, ter EKO kreditiranje brez stroškov odobritve, brez obresti ter plačilo na položnice. Prepričani smo, da vas bomo z našo predelavo vozila na plin navdušili, saj nas odlikujejo strokovno delo, obenem pa z veseljem svetujemo v želji, da bodo naše stranke zadovoljne. V kolikor imate glede predelave na plin kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte, obiščete lahko našo spletno stran kjer najdete številne popuste na predelavo vozila na plin ali pa se oglasite osebno v našem podjetju, kjer vas bodo sprejeli izkušeni in prijazni strokovnjaki ter vam pomagali. Mi smo pravi naslov za predelavo vozil na plin po celotni Sloveniji, od Ljubljane do Maribora.