Predelava vozila – investicija se odplača sama v le enem letu

Predelava vozila na plin presenetljivo zniža letne stroške. Osebne izkušnje uporabnikov vsako leto znova dokažejo, da se predelava vozila izplača. Predstavlja namreč investicijo v nižjo potrošnjo goriva med vožnjo, manjšo obrabo motorja in posledično manjše stroške za vzdrževanje. Predelavo je v Sloveniji mogoče izvesti pri podjetju Plineks, ki slovi po kakovosti in zanesljivosti dela. Predelava zahteva strokovno znanje in opremo, ni se je mogoče lotiti samostojno. Da bi se izognili kasnejšim problemom predelave na plin, je nujno, da predelavo izvede ekipa izkušenih profesionalcev v servisnem salonu. Salon za vgradnjo avtoplinskega sistema je mogoče najti na številnih lokacijah v Sloveniji, predelavo avta na plin je mogoče izvesti tudi v Mariboru.

Podjetje Plineks je v Sloveniji vodilno na področju vgradnje in izdelave avtoplinskih sistemov. Podjetje razvije lastne inovativne avtoplinske sisteme Mislya Pro, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in učinkovitost potrošnje. Nakup je mogoče poravnati v 24 mesecih, za odobritev pa je potreben le osebni dokument.

Predelava avta na plin po zanesljivem in pravičnem ceniku

Pred odločitvijo za predelavo avta na plin se lahko potencialna stranka odloči za izračun trenutne porabe goriva in količine prihranka po opravljenem projektu. Izračun je mogoče opraviti kar od doma, na uradni spletni strani podjetja. Potreben je le vnos podatkov, na kar program opravi vse izračune samostojno. Da bi bili izračuni čim bolj verodostojni, mora uporabnik poznati povprečno število kilometrov, ki jih prevozi v enem letu kot tudi povprečno porabo osebnega avtomobila. Program bo preračunal trenutne letne stroške in potencialni prihranek. Spletna stran se samostojno avtomatično posodablja. Pri izračunu so tako vedno uporabljene aktualne cene goriv, kot se pojavljajo na bencinskih črpalkah Petrol. Izračun je natančen in zanesljiv. Uporaba programa za mnogokoga olajša odločitev za investicijo v predelavo vozila.

predelava avta na plin cenik

Cenik predelave avta na plin je prav tako mogoče najti na uradni spletni strani in je informativne narave. Pri končnemu nakupu se lahko stranka obrne na pomoč k strokovnemu delavcu pri Plineksu, ki ji lahko poda dokončno ceno predelave, glede na specifične potrebe in značilnosti strankinega osebnega avtomobila. Model in znamka lahko vplivata na izračun, saj različni tip avtomobila zahteve različni vgradni sistem. Vrsta uporabljenega pogonskega goriva je prav tako ključna pri izbiri avtoplinskega sistemu. Plineks stremi k visoki kvaliteti dela in stalno izboljšuje svojo cenovno ponudbo. Aktualne cene, ki jih potrebno odšteti za predelavo vozila, znašajo med 720 in 1900 evri.

Predelava na plin zahteva izkušnje in strokovno izobrazbo

Predelava avta na plin zajema vgradnjo jeklenega rezervoarja za shranjevanje avtoplina. Vgradnja je povprečno izvedena v prtljažni prostor, po želji pa je mogoče namestiti rezervoar tudi v prostor, namenjen rezervnemu kolesu. V slednjemu primeru je potrebno v avtomobilu vedno hraniti set za krpanje kolesa, da bi bili upoštevani cestno-prometni predpisi. Set je zložljiv in zasede le malo prostora. Na kontrolni plošči je nameščeno stikalo za ročni preklop na avtoplin. Uporabnik lahko na plošči spremlja tudi kazalo nivoja avtoplina. Preklop na avtoplin je samodejen. Povprečno ga izvaja novo-nameščeni računalnik, ki skrbi za optimalno diziranje plina, da bi minimiral potrošnjo goriva. Uporaba je enostavna in ne zahteva nikakršnega truda. Ob zaprtju motorja se samodejno zapre varnostni ventil.

Pri predelavi na plin lahko strokovna ekipa naleti na problem

Predelava na plin je relativno hiter in preprost proces, vendar zahteva strokovno znanje in izkušnje. Predelavo vozila na plin pri Plineks lahko opravi le pooblaščena oseba, ki je pri podjetju opravila strokovno šolanje. Dolgoletne izkušnje s predelavo na plin in znanje na področju zagotovijo, da delo poteka učinkovito in zanesljivo. S predelavo na plin je zvišana zmogljivost vozila.

predelava vozila

Za vgradnjo avtoplinskega sistema se povprečno odločajo lastniki avtomobilov z bencinskim motorjem. Predelava je standardna in enostavna. Težje je opraviti vgradnjo sistema v avtomobil z dizelskim motorjem. Potrebna je vgradnja dodatnih elementov, da bi sistem tekel gladko in brez problemov. Zmanjšati je potrebno tudi kompresijsko razmerje. Predelava je zahtevnejša in zato tudi dražja, zaradi česar se Plineks specializira predvsem za delo na bencinskih motorjih. Za doseganje potreb vseh strank se izvaja kombinirana predelava vozila z dizelskim motorjem. Po zaključenem procesu avtomobil uporablja ali dizelsko gorivo ali avtoplin. Sistem izmenjuje uporabo obeh tako, da bi bila potrošnja in obraba motorja čim manjša. Vsako leto je mogoče je doseči tudi do 20% prihranka.

Predelava avta na plin v Mariboru je izvedena hitro in kakovostno

Avtoplin je vse bolj priljubljena pogonska tehnologija. Poleg nižjih stroškov uporabnik prispeva k varovanju okolja. Poleg električnega pogona je avtoplin trenutno izključno pogonsko gorivo, ki pripomore k trajnostnemu razvoju okolice. Onesnaženje ozračja je vidno manjše. Tudi sama uporaba je varnejša, saj predelava avto na plin pripomore k daljši življenjski dobi motorja. Podjetje Plineks vsako leto izboljšuje svojo ponudbo in proizvodnjo. Edini v Sloveniji nudijo inovativni aditiv V-Lube, ki nudi večjo zaščito sesalnih in izpušnih ventilov. Poleg vgradnje nudijo brezplačno diagnostiko, če bi se po predelavi na plin pojavili kakršnikoli problemi. Do sedaj se je za predelavo po svetu odločilo že več kot 9 milijonov uporabnikov.