Postanite drzni vodja s Šolo vodenja ob strani

Podjetje OK Consulting že dvajset let ukvarja s svetovanjem podjetjem pri sodobnem vodenju in komunikaciji v podjetju. Skupina organizacijskih psihologov podjetjem pomaga tudi s psihološkimi storitvami, ki prispevajo k razvoju in reševanju problemov, povezanih s človeškimi viri. Opravljajo različna psihološka testiranja, pomoč pri upravljanju s kadri in kadrovskimi postopki, izpeljavo razvojnih letnih pogovorov, mentorstvom in uvajanjem novih zaposlenih, ocenjevanjem vodij in zaposlenih, kariernim svetovanjem,..

OK Consulting ponuja tudi temeljni, nadaljevalni in ekspertni program Šole vodenja, vsak od njih je sestavljen iz petih modulov, kjer so zajete ključne tematike, pomembne za uspešno vodenje in dobro komunikacijo med zaposlenimi v podjetju.

Poleg Šole vodenja OK Consulting ponuja dvodnevno intenzivno delavnico drznega vodenja z naslovom »Dare to Lead«. Vodenje podjetja ni le formalni naziv ali največja pisarna. Gre za vzpostavljanje odnosov z ljudmi, ki ustvarjajo okolja, v katerih si ljudje drznejo prispevati vse, kar so, kar znajo in kar zmorejo. Pravi vodja se ne izogiba tveganju, negotovosti in izpostavljenosti. Previdnost, nevidnost in pridnost so vrednote preteklosti. Dvodnevna delavnica je dobra priprava za vstop v areno, kjer lahko postanemo drzni vodja.

vodenje zaposlenih