Poslovna darila, opremljena s tiskom po vaših željah

Poslovna darila so obvezen del poslovnega sveta. Vsako dobro podjetje ima raznolike praktične izdelke z lastnim podpisom, ki se podarjajo ob rednih poslih in posebnih priložnostih. Gre tudi za tako imenovana promocijska darila, saj je na njih logotip podjetja, lahko slogan, kontaktne informacije in druga sporočila. Gropik je na slovenskem trgu prisoten že več kot 25 let in ponuja kopico raznovrstnih predmetov, ki se uporabljajo za poslovno obdarovanje. Pri nas najdete najširši izbor produktov za raznolika področja in dejavnosti, vse od klasike do inovativnih idej.

Običajno imajo podjetja vedno na zalogi nekaj osnovnih poslovnih daril s tiskom, na primer dežnike, brisače, skodelice in tekstil. Tako se ne morejo znajti v neprijetni situaciji, ko nimajo česa podariti, čeprav bi se spodobilo. Za posebne priložnosti (konference, otvoritve, seminarje, dneve odprtih vrat, novo leto) pa se pripravi še prav posebna darila, ki so nekoliko bolj domiselna.

Dežnik je odlično poslovno darilo

Lepi dežniki in dežni plašči

Med najbolj pogostimi poslovnimi darili s tiskom so dežniki. Razlog za to je, da so izredno uporabni in da jih nikoli ni preveč. Vsakdo ga potrebuje doma, v avtu, na delovnem mestu. Ker se radi pozabljajo, izgubljajo in lomijo, bodo vedno zaželeno darilo. Na dežnik lahko na veliko ali majhno natisnete svoj logo, izbirate pa lahko med različnimi modeli in barvami. Ponujamo tako klasične dežnike kot tudi zložljive, ki so tako kompaktni, da jih brez težav pospravite v torbico ali nahrbtnik. Ob deževnih dneh boste s svojimi dežniki s tiskom imeli veliko promocije, saj vas bo opazilo nemalo število mimoidočih.

Ponudbo smo dopolnili še z dežnimi plašči, ki so prav tako praktični. Lahko so povsem tanki in se zložijo v majhno vrečko ali kroglico, lahko pa kakovostnejši in debelejši. Izbira vključuje tudi dežni pončo in vetrovke. Vsi modeli imajo kapuco, nekateri pa tudi žepe. Preverite našo ponudbo in naročite nova poslovna darila s tiskom, s katerim boste izstopali.

Za ljubitelje kave in čaje so prava izbira poslovnega darila skodelice

V službi in doma se delavci radi razvajamo s toplimi napitki. Kava, čaj, kakav in druge pijače so del vsakdana in za mnoge tudi rutina. Danes je izbira veliko širša od navadnih belih keramičnih skodelic s potiskom. Na voljo so moderne steklene skodelice, retro skodelice, skodelice z žličko ali podstavkom, različni seti in pokrovčki. Za poslovno darilo je dobro, da vsaj malo poznate osebo, ki ji skodelico podarjate, da boste lahko izbrali najbolj primerno. Za poslovneže, ki veliko potujejo, bo verjetno najboljša izbira kar lonček za na pot, za koga drugega pa elegantna skodelica z lepim bambusovim pokrovom. Skodelice so imenitno poslovno darilo s tiskom, saj se lahko prepustite domišljiji in nanje zapišete kakšno prav posebno sporočilo.

Brisače in razni izdelki za osebno nego

Čedalje bolj priljubljeno poslovno darilo postajajo brisače. Na srečo pri Gropiku najdete brisače vseh vrst: majhne in velike domače brisače, brisače za na plažo, fitnes brisače, visoko vpojne potovalne brisače iz mikrofibra, pareo brisače z resicami in okrogle brisače. Izbirate lahko med različnimi materiali in oblikami, na voljo pa je tudi bogata barvna lestvica. Pripravili smo še posebno brisačo, ki se zloži v bidon – tako dobite dve darili v enem. Možnosti so zares raznolike, tako da lahko vsakdo najde prave brisače za poslovna darila.

Predlagamo, da izdelke med seboj združujete in kombinirate po željah. Brisače se odlično dopolnijo še s kakšnim izdelkom za osebno nego. Lahko izberete manikir set, toaletno torbico, milo, svečke, celo set za prvo pomoč. Bogat je tudi naš program za prosti čas in kulinariko, s čimer zagotavljamo stalno zadovoljstvo strank.

Potiskajte poslovno darilo po vaši želji

Ideje za originalna darila

Našteli smo vam nekaj idej za klasična poslovna darila, ki so praktično vedno primerna in lepo sprejeta. Seveda pa lahko izstopite iz povprečja in letos pripravite nekaj drugačnega. V našem katalogu je na tisoče izdelkov, tako da lahko vsako sezono naročite nekaj novega. Ne bojte se niti bolj humornega tiska ali pa kakšnega inspiracijskega sporočila. Prava kombinacija poslovnega darila in tiska poskrbi za zelo dobro promocijsko vrednost.

Ko ste torej brez idej, kaj naročiti, kliknite na našo spletno stran in se sprehodite med različnimi kategorijami. Vse je pregledno urejeno in opremljeno z realnimi fotografijami. Zagotovo boste našli kak izdelek, ki bo dobro predstavljal vaše podjetje in navdušil obdarovance. Najsi gre za brisače, skodelice, dežnike ali pa kaj popolnoma drugačnega, poskrbeli bomo za vaše zadovoljstvo. Kadar ste v dilemi, nas lahko vedno pokličete in vprašate za nasvet. Ker imamo veliko izkušenj na področju poslovnega bontona in navad, vam bomo znali dobro svetovati pri izbiri. Naročilo pri nas je varno in zanesljivo, na enem mestu dobite vsa želena poslovna darila s tiskom. Za sezono 2019/2020 je na spletu že naš katalog, kjer najdete premnoga promocijska darila. Prilagodili se bomo tudi vašim individualnim željam in poskrbeli za logotipno opremo in dotisk. Naročite nova poslovna darila še pravočasno in brez stresa. Gropik ima vedno dobre rešitve.