Pisarniški stoli spadajo med obvezno opremo vsake pisarne

Stoli za pisarno, ki jih ponuja podjetje 2d Ambienti so garantirano dobra izbira, ne glede na njihov namen, naj bo to v direktorski, operativni pisarni, za potrebe konferenčnih sob in dvoran, domačo ali drugo vrsto uporabe.

Tovrstni stoli pri izbiri zahtevajo nekaj pozornosti, saj lahko močno vplivajo na naše počutje med delom, prav tako pa prispevajo k udobju in boljši produktivnosti. V omenjeni kategoriji najdemo običajne pisarniške, konferenčne, vrtljive in druge stole izdelane iz različnih materialov, različnih dimenzij (globina sedala, višina hrbta) in barv, ki pripomorejo k lažjem sedenju.

Moderni pisarniški stoli iz linije Flexa so le del ponudbe podjetja 2d Ambienti. Ponašajo se s širokim naborom barv, materialov in nastavitev za zagotavljanje edinstvenega udobja. Njihovi najbolj prodajani, so pisarniški stoli znamke Qarterback, ki vključujejo  sinhroni mehanizem, možnost nastavitve trdote nagiba hrbtnega naslona, 3D nastavljiva ročna opirala (opcijsko z gel površino), ALU polirano, sivo, belo, črno ali nylon črno podnožje, nastavljivo oporo ledvenega dela, opcijo pomika sedeža po globini (do 60mm), nastavljivi vzglavnik, obešalnik ter po globini nastavljivo oporo ledvenega dela. Poleg tega pa njihova ponudba vključuje tudi izdelke višjega kakovostnega in cenovnega razreda, kot je na primer v blagovna znamka Sedus, ena vodilnih svetovnih proizvajalcev modernih pisarniških stolov in pohištva. Pod to blagovno znamko najdemo lep izbor usnjenih pisarniških in direktorskih stolov.