Alu vhodna vrata Pirnar so prisotna na svetovnem tržišču

Alu vhodna vrata Pirnar so izdelana ročno, kar pomeni, da so unikati, ki so izdelani iz najkvalitetnejših materialov. V ponudbi imamo več kot 260 modelov vrat in prepričani smo, da z našim prodajnim programom zadovoljujemo širok krog kupcev. Zgodovina našega podjetja sega v leto 1968, ko je luč sveta ugledala majhna rokodelska delavnica. Z leti se je razvila v moderno družinsko podjetje, ki s ponosom zaposluje več kot 200 ljudi. Na svojem področju smo pionirji, saj smo v preteklosti razvili karakteristike, ki so bile na tem področju uporabljene prvič. V našem podjetju vedno stremimo k napredku in inovacijam, zato jih predstavljamo vsako leto. Naša vizija pa je, da postanemo najboljši proizvajalec  vrat na svetu. Prodajno mrežo imamo razvejano po celem svetu, največ strank imamo v Evropi, Severni Ameriki, Aziji in Afriki. Vabimo vas, da obiščete enega izmed salonov v Ljubljani ali Mariboru, kjer si boste lahko ogledali jagodni izbor najbolje prodajanih modelov. V primeru, da niste prepričani kateri model je za vašo hišo najprimernejši, vam bomo pomagali pri izbiri. Vse kar morate narediti je, da s seboj v naš salon prinesete sliko vaše hiše.

Aluminijasta vrata

Moderna alu vhodna vrata izdelujemo iz aluminija in iz lesa

Ko izbirate nova alu vhodna vrata, je potrebno premisliti veliko stvari. Ko obiskovalec pride do hiše, se morate zavedati, da bodo vhodna alu vrata ustvarila prvi vtis o vas in vašem domu. Z njimi lahko znatno zvišate vrednost vaše hiše brez velikih vlaganj, saj so alu vhodna vrata zelo dobra in razmeroma majhna naložba, ki zelo vpliva na zaznavanje vrednosti nepremičnine. Na podlagi videza vaše nepremičnine, lahko izberete tradicionalna ali moderna vhodna vrata. Za starejše hiše s kamnitimi detajli so zagotovo primernejši tradicionalni modeli. Materiala med katerima lahko izbirate sta les in aluminij. Les se bolj uporablja za tradicionalne modele, aluminij pa za sodobne modele. Les izžareva domačnost in toplino, aluminij pa predstavlja brezkompromisno trdnost in čvrstost. Odlična dopolnitev lesa in aluminija je steklo, ki se uporabi kot okno na vratnem krilu ali pa kot obsvetlobni element. Svetloba, ki jo prepuščajo alu vhodna vrata prostor razsvetli. Obsvetlobni elementi se uporabljajo pri vhodih, kjer je na voljo dovolj prostora oziroma za vhode, ki jih želimo optično povečati. Namestijo se lahko na obe strani in nad vrata. Največja dimenzija vhoda z obsvetlobnimi elementi je kar 280 x 350 cm. Steklo, ki ga uporabljamo je dobavljivo v vseh barvah, lahko si izberete tudi vitraž. Glede na celoten izgled hiše, je potrebno izbrati tudi primerno barvo vhoda, ki se bo skladal s fasado. Največji efekt oziroma najlepši izgled dosežemo tako, da v primeru fasade v svetli barvi, izberemo vhod v temnejši barvi in obratno. Barve, ki lahko izbirate so razdeljene v 5 skupin: standardna bela v sijajni ali mat izvedbi, gladke mat barve, fino strukturne in kovinske barve, barve po RAL lestvici in lesni dekor.

Kvalitetna alu vhodna vrata imajo zelo dobre toplotne in zvočne izolativne lastnosti

Naša kvalitetna vhodna vrata imajo veliko lastnosti, ki so nam prinesla že številna priznanja in nagrade. Njihova toplotna in zvočna izolativnost je izjemna, saj imajo štirikratno tesnenje in štiri slojno zasteklitev. Smo prvi, ki smo na tržišče lansirali alu vratno krilo z največjo debelino 14 cm. Vse te lastnosti botrujejo temu, da imajo alu vhodna vrata Pirnar najboljši količnik toplotne prevodnosti na svetu. Debelina alu vratnega krila pripomore k manjšim toplotnim izgubam. To pomeni, da veliko prihranite pri kurjavi, še posebej pri nizkoenergijskih hišah. Zaradi uporabe najkvalitetnejših materialov, je vratno krilo zelo čvrsto in togo kar pomeni, da je za varnost vašega doma zelo dobro poskrbljeno. K večji varnosti pripomorejo tudi kvalitetni profili nemškega podjetja Schuko. Dodatni varnostni sistemi so tudi potezala in ključavnice. Varnostni sistem zaklepanja One Touch, ki smo ga razvili v našem podjetju, nam je prinesel prestižno nagrado German Design Award Winner 2017, ki jo podeljuje eden vodilnih priznanih strokovnih centrov za oblikovanje German Design Council. Varnostni sistem One Touch deluje tako, da na podlagi prepoznavanja prstnih odtisov omogoči stanovalcem vstop v hišo. Ko čitalec prstnih odtisov, ki je lahko vgrajen v vratnem krilu, v potezalu ali pa v zaščiti cilindra, prepozna stanovalca, se sistem odklene, po nekaj sekundah pa se nazaj samodejno zaklene.

Vhodna vrata aluminij

Alu vhodna vrata po meri nudijo  vašemu domu visoko stopnjo varnosti

Za varnost vašega doma skrbijo naša vhodna alu vrata še z drugimi kontrolami dostopa kot so protivlomne ključavnice, kodne tipkovnice in uvlečna potezala. Protivlomne ključavnice so lahko tri ali pet točkovne, imajo pa 2 – 4 masivne kavlje. Funkcije, ki jih imajo ključavnice so avtomatsko zaklepanje, delno odpiranje in motorno odklepanje ter zaklepanje. Uvlečno potezalo je očem skrito, ko ni v uporabi. To pomeni, da se ob odklepanju alu vrat izvleče iz površine, ko pa se vrata zaklenejo, se potezalo uvleče v vratno krilo in postane nevidno. Kodne tipkovnice omogočajo vstop samo ljudem, ki poznajo ustrezno kodo. Vhodna vrata po meri, ki vam jih izdelamo v našem podjetju poskrbijo za varnost in estetski izgled vašega doma. Zaradi  izolativnih sposobnosti pa zelo pripomorejo k zmanjševanju stroškov ogrevanja.