Otroški copati za vrtec morajo biti udobni in se lepo prilegati stopalu

Otroški copati za vrtec morajo biti udobni in se lepo prilegati stopalu

Otroški copati za vrtec – kakšni naj bodo, da se bo otrok v njih kar najbolje počutil? Izjemno pomembno je, da so izdelani iz naravnih materialov, ki so koži prijazni, kot je na primer organski bombaž. Ta material je zračen, zato noga v njem lepo diha in se stopalo ne poti, občutek udobja pa je še večji. Dobri otroški copati za vrtec imajo notranji del prevlečen z mehkim materialom, kot je npr. mehka pena.

Otroška stopala morajo biti dobro zaščitena s toplim obuvalom, da se otrok ne prehladi. Naravni bombaž je kot naročen za opravljanje te funkcije, saj je topel material, v katerem malčka ne bo zeblo v noge. Ob izbiri otroških copat za vrtec bodite še posebej pozorni na to, da imajo nedrsečo gumijasto podlago, kar je izjemnega pomena pri igri. V vrtcu so otroci izjemno radoživi, s pravilno izbiro obuvala pa poskrbimo za njihovo varnost, da jim ne bi npr. spodrsnilo na podlagi. Odlična lastnost obuval Cozy je tudi ta, da jih lahko operemo v pralnem stroju in tako poskrbimo, da bodo vedno čista, prav tako pa bodo v uporabi daljše obdobje.

otroski copati za vrtec iz naravnih materialov

 

Moški copati so lahko izjemno domiselno darilo

Ne veste, kaj bi kupili za darilo svojemu možu, bratu, očetu, partnerju ali prijatelju? Moški copati so rešitev kot na dlani. V spletni trgovini Cozy.si je na voljo široka izbira moških copatov z napisi in brez njih. Izdelani so iz tekstila in imajo udoben, mehak podplat, ki omogoča največje udobje pri nošenju. Izbirate lahko med različnimi barvami (rdeča, črna, roza, viola, siva, rjava, bež …) in velikostmi od 31 do 48.

Copati Cozy so klasične oblike, kar pomeni, da jih nataknemo na stopalo. Priporočljivo je imeti vedno kakšen par viška na zalogi, da ga lahko ponudimo gostom. Na voljo so tudi kompleti – ženski in moški copati z ujemajočimi napisi za pare. Takšen komplet je lahko lepo in izvirno darilo, s katerim lahko presenetite svoje prijatelje. Lahko pa obdarite kar celotno družino s pari ujemajočih barv. Obutev za dom Cozy je izdelana iz kakovostnih mikrovlaken in se enostavno pere v pralnem stroju.

moški copati različnih barv in vzorcev

 

Baletni copati za začetnice, ki se šele učijo baleta

baletni-copati so lahko usnjeni ali platneni

Za učenje pravilne baletne tehnike so izrednega pomena pravilno izbrani baletni copati. V spletni trgovini Cozy.si so na voljo kvalitetni copati Copa cop slovenskega proizvajalca. So plod domačega znanja in preverjenih izkušenj. Izdelani so bili z mislijo na začetnike v baletu in na to, da jim bo učenje baleta kar se da udobno in čim bolj varno. Material, iz katerega so izdelani, je usnje najvišje kakovosti. Za razliko od otroških copat za vrtec, imajo baletni copati deljen podplat, ki je podložen z mehkim materialom, ki poskrbi za udobje pri izvajanju baletnih gibov.

Za vse, ki se šele podajajo v svet baleta, so nujno potrebni ustrezni baletni copati. Nekatere baletne šole določijo material, iz katerega morajo biti ti izdelani (npr. platneni ali usnjeni). Če ste v dilemi, se obrnite na spletno trgovino Cozy.si in njihovi izkušeni svetovalci vam bodo z veseljem priskočili na pomoč in vam pomagali izbrati pravi model za vas. Lahko jih kontaktirate prek telefona +386 (0)8 201 02 66 ali elektronske pošte info@cozy.si.

 

Navadni hišni copati – zakaj jih je priporočljivo nositi doma?

V Sloveniji je nošenje hišnih copatov nekaj običajnega in značilno je, da jih ponudimo tudi gostom. Niso namreč samo estetski, ampak zagotavljajo večjo higieno in zaščitno nog oziroma stopal. Če bi po stanovanju hodili kar s čevlji, bi v prostor vnesli kopico nesnage – največ umazanije se v notranje prostore prenese prav po tleh. Zato preobuvanje v hišne copate ni samo modna muha, ampak je nekaj nujnega, če želimo čist in snažen dom.

Navadni hišni copati nas ščitijo tudi pred hladnimi tlemi – če bi po njih hodili samo v nogavicah, bi se hitro prehladili. Talno gretje še zdaleč ni prisotno v vseh domovih, zato je nošenje copat nujno tudi iz zdravstvenih razlogov. Poleg tega se noga veliko bolje počuti, ko je obuta v udoben material in ne stoji neposredno na trdih tleh oziroma samo v nogavicah. Navadni hišni copati so odlična zaščita za stopala, naprednejši modeli pa se tudi prilagajajo njihovim anatomskim značilnostim.

V spletni trgovini Cozy.si lahko izbirate med najrazličnejšimi materiali obuval. Ta so lahko iz usnja, tekstila in krzna. Njihova obuvala so mehka in udobna, zato so med kupci izredno priljubljena. Izbirate lahko med različnimi barvami, vzorci in napisi, ki bodo še dodatno dopolnili vaš osebni slog.

 

Sobni copati z napisom – odlično darilo ali presenečenje

Sobni copati z napisom so zelo popularni, saj so dobra ideja za darilo. Kupite jih lahko za rojstni dan, božič, novo leto, obletnico ali kar tako. Na spletni strani Cozy.si lahko izbirate med copati z različnimi napisi, ki so primerni tako za moške kot za ženske. Napisi so primerni za mamo, očeta ali par – v tem primeru gre za komplete z ujemajočima napisoma. Kupite jih lahko tudi v posebni darilni embalaži, s katero bo vaše darilo še bolj privlačno.

sobni-copati-z-napisom