Omara za orodje naj bo robustna in trajna

Omara za orodje je investicija, ki jo opravimo le nekajkrat v življenju. Potrebujemo jo tako v stanovanjski hiši kot v poslovnih prostorih. Le kdo se ne udari po glavi, če ni investiral v omaro za orodje, ko je treba zamenjati ventil ali odmašiti odtok? Ne glede na to, ali ste domači mojster ali vodja proizvodnje v podjetju – kakovostna in stabilna omara za orodje zagotavlja varnost in red. Nekaj ključnih prednosti uporabe, ki vas lahko prepričajo v nakup:

o Trdnost in zanesljivost: kljub težkim bremenom je omara za orodje stabilna in robustna. Ne glede na to, ali gre za majhno ali veliko dimenzijo, je imeti robustno omaro bistvenega pomena.

o Organiziranost: z investicijo v omaro za orodje boste vedno vedeli, kjer se nahaja vaš vrtalni stroj ali imbus ključ. Ko boste v naglici iskali stvari, vam bo pregledna omara za orodje v veliko pomoč. Ne podcenjujte momenta panike, ko v stresu nič ne najdemo. Pregledna in strukturirana omara za orodje vam lahko prihrani čas, živce in energijo.

o Estetika: izbirate lahko med minimalističnim stilom in umirjenimi barvami, kar lahko pripomore k urejenemu videzu vaše kleti, garaže ali delovne sobe. Tudi v delavnicah lahko vzpostavite red in vizualno urejenost, če tja namestite omare za orodje. Zlasti v prostorih, kjer sprejemate stranke, je to za njihov vtis še kakor pomembno.

omare-za-delavnico

Kovinske police zagotavljajo stabilnost in varnost

Kovinske police so med ključnimi elementi urejenega delovnega okolja. Najsi gre za zdravniško ordinacijo, avto ličarstvo ali vrtnarstvo – kovinske police so osnovni del delovnega pohištva. Katere so njihove ključne lastnosti?

o Zmogljivost: police iz kovine so narejene za to, da nanje postavljamo težke stvari. Zdržijo visoke obremenitve in če se odločimo za nakup polic, namenjenim za delovna okolja, bodo lahko te obremenitve še veliko večje.
o Izgled: strukturiranost polic in naših materialov na njih nam pomaga pri organiziranosti dela. Treba se je tudi zavedati, da so nekatere stvari ali naprave samo za doseg pooblaščenih in kakovostno narejene police nam pomagajo ločevati med različnimi »conami«.
o Stabilnost: zaradi kovinske konstrukcije imajo te police tudi svojo težo, kar jim zagotavlja stabilnost. To je pomembno za varno okolje, pa najsi gre za delovni ali stanovanjski prostor.

kovinske-police

 

Omare za delavnico so lahko tudi estetske

Omare za delavnico so bile nekdaj tisti zadnji kraj, na katerega si pomislil ob besedi estetika. A moderne delavnice so veliko manj umazane in prašne od nekdanjih. Urejene omare spadajo v krog dela, kjer so naloge jasno odrejene in ima vsak izdelek, material ali orodje svoje mesto. Tako vsi zaposleni v delavnici vedo, kje kaj najti in kam kaj nazaj odložiti. Prihranijo tako čas kot tudi denar. Ugodno vplivajo tudi na poslovne partnerje in stranke, ki se v urejenih prostorih dobro počutijo. Investicija v kakovostne omare za delovne prostore se tako sigurno večkratno povrne.

kovinska-omara

 

Kovinska omara za orodje in skladiščne police ne smejo manjkati nobenemu mojstru

Kovinska omara za orodje in stabilne skladiščne police so torej osnova za opremljanje delavnic, proizvodnih hal in tudi pisarn. Nikoli ne vemo, kjer nas bo presenetila okvara in bo potrebno hitro popravilo. Namesto da dolge ure čakamo na vzdrževalce, si osnovno orodje in opremo za hitro pomoč pri okvarah lahko zagotovimo kar za delovne prostore in tako prihranimo čas. Ne le domači mojstri, ampak tudi drugi zaposleni lahko odgovorno pripomorejo k temu, da se oprema in materiali ohranjajo v čim boljšem stanju ter tako delovni proces teče čim bolj gladko.

Podjetje Zakrajšek – ZAK d.o.o. že dolga leta zagotavljajo kakovostno, estetsko in vzdržljivo kovinsko pohištvo. Sodelujejo s strankami iz vse Slovenije in tudi prek njenih meja. Njihove rešitve so spoštovane in cenjene. Oglejte si ponudbo na spletni strani ali se oglasite pri njih!

kovinska-omara-za-orodje

You may also like...