Nakup hiše je pomembna odločitev, zato zaupajte strokovnjaku!

Nakup hiše je med najbolj pomembnimi odločitvami, ki jih človek sprejme v življenju. Ne le zaradi finančne in časovne obremenitve, temveč tudi zaradi psihične in fizične obremenjenosti, ki jo nakup hiše ali stanovanja prinese za družino. Zato je ob tovrstnih življenjsko pomembnih prelomnicah treba zaupati strokovnjaku. Pri Marlesu že več kot petdeset let zagotavljamo, da vaš nakup hiše poteka pregledno, obvladljivo in trajnostno. Naši rezultati govorijo sami zase, postali smo že splošno znan sinonim za kakovostne gradnje in raznolike modele. Tudi vaš nakup hiše bomo spremenili v nepozabno izkušnje, kjer se boste lahko prepustili vašim željam, ki jih bomo uresničili do največje možne mere. Skozi desetletja naših izkušenj smo si pridobili številne reference in pomagali že veliko strankam do nakupa hiše, ki si so jo želeli. Med našimi raznolikimi modeli različnih slogov vsakdo najde nekaj zase.

Gradnja hiše iz lesa

Med Marlesovimi modeli so lesene gradnje in klasične hiše

V naboru hiš, ki jih ponujamo, so tako lesene gradnje kot klasične hiše. Marles je sicer najbolj znan po montažnih hišah, katerih kakovost smo dvignili na zavidljivo raven. Naše lesene gradnje in montažne hiše so popolnoma primerljive s klasičnimi načini gradnje ter jih včasih celo prekašajo. Sodobne smernice montažne gradnje namreč sledijo najbolj naprednim standardom in zagotavljajo visoko energetsko učinkovitost. Tako lahko med našimi modeli izberete hišo svojih sanj ter obenem ob nakupu hiše storite še nekaj dobrega za okolje. Naš način gradnje je namreč znan kot energetsko učinkovit in trajnosten. Pri klasičnih gradbenih načinih se porabi več materiala, kar pomeni več odpada. Ker pa so montažne gradnje izdelane v tovarni, se lahko vsi odpadni materiali reciklirajo kar tam. Nadzorovano okolje tovarne omogoča natančnejšo izdelavo, kar zagotavlja boljšo izolacijo sten in povečanje energetske učinkovitosti.

Zaupajte najbolj znanemu specialistu za montažno gradnjo pri nas

Marles je sinonim za pojem montažne gradnje, ki ga gotovo pozna že skoraj vsak Slovenec. Naše dejavnosti gradnje pa že dolgo presegajo državne meje. Z velikim uspehom smo izpolnili želje po nakupu hiše v številnih evropskih državah ter na drugih celinah. Kaj je tisto, kar las loči od konkurence? Poleg izjemne kakovosti naših materialov se naša ponudba odlikuje tudi po visoki stopnji prilagodljivosti. Na spletni strani najdete modele hiš, ki jih ponujamo. Poleg teh standardnih možnosti smo seveda odprti tudi za vaše želje. Razumemo namreč, da ima vsaka stranka svoje predstave glede idealnega doma. A verjemite, da so se z raznolikimi hišami iz naše ponudbe sanje uresničile ljudem od blizu in daleč. Montažna gradnja namreč postaja vse pogostejša in njena  kakovost se izboljšuje. Tudi naši vzorci hiš so na voljo v različnih stilih in cenovnih razredih. dojemanju montažne opreme ima ta vrsta gradnje številne prednosti.

Montažna hiša

Tudi tipske hiše lahko prilagodite svojemu okusu

Tipske hiše, ki jih lahko občudujete na naši spletni strani, so v grobem razvrščene v štiri razrede: ekskluzivne, moderne, unikatne in tradicionalne. Kakor je razvidno iz njihovih imen, so vse te možnosti namenjene določenim zahtevam kupcev glede na njihove stilske preference. Naši arhitekti so se potrudili, da so pri oblikovanju vzorčnih hiš upoštevali najnovejše standarde gradnje in svetovne smernice glede designa. Nastali so resnično raznoliki predlogi, ki bodo zadovoljili še tako zahtevne stranke. Pri montažnih hišah vaša domišljija pravzaprav nima meja, saj se lahko na osnovne predloge dodajajo številne osebne izbire glede materialov in končne izvedbe. Montažna gradnja omogoča prilagodljivost pri zasnovi zgradbe, kar zagotavlja neomejeno število kombinacij barv, prostorov in materialov. Harmonija tonov in materialov se lahko čudovito preliva skozi vso hišo, saj se gradbene enote lahko uporabljajo v različnih prostorih ter tako zagotavljajo nevtralno estetiko.

Naj vam predstavimo vse stroške gradnje hiše pri Marlesu

Pred vsakim nakupom ali gradnjo je treba preveriti skupne stroške gradnje hiše oz. njenega nakupa. Marles vam vse stroške predstavi pregledno in jasno. Tako nikoli ne boste imeli dvomov ali pomislekov, vedno pa smo vam tudi na voljo za vsa dodatna vprašanja. Razumemo, da je vsak projekt individualen in se temu primerno tudi obnašamo. Najprej vam svetujemo, da si podrobno ogledate vse modele hiš na naši spletni strani. Obiščite naše vzorčne hiše ali se oglasite na naših prodajnih mestih ali na številnih sejmih, ki jih obiskujemo. Veseli bomo, če nam boste svoje želje zaupali čim prej, da bomo lahko nanje odgovorili temeljito in vam ponudili najbolj ugodno ponudbo. Z našimi izkušnjami in prepoznavnostjo smo namreč izjemno zanesljiv partner številnih podjetij, katerih izdelke vam lahko vgradimo. Marles gradnja zmanjšuje možnosti nezanesljivih izvajalcev in neproduktivnosti na gradbišču. Poleg tega vam lahko krajši čas gradnje znatno prihrani stroške financiranja. Kot vidite, je lahko tudi cena poleg hitrosti, kakovosti in trajnosti gradnje eden od dejavnikov, ki prevladajo pri odločitvi za hiše Marles. Zaradi vsega navedenega je torej izbira hiš Marles prava izbira za vašo prihodnost. Cenimo vsako naročilo. Oglasite se nam čim prej prek telefona, elektronske pošte ali osebno in spustite sonce v svoj novi, Marles dom!