Izjemen unikaten nakit, na voljo v vseh materialih in slogih

Zlatarski atelje je prostor, kjer se izdeluje unikaten nakit v vseh slogih, ki si jih lahko zamislite. Pravljice iz različnih materialov, oblik in časov se prepletajo v unikatnem nakitu, ki pripoveduje zgodbe izpod rok našega oblikovalca Davida Kramariča. V salonu v Mengšu najdete nekaj vzorcev iz naše raznolike ponudbe, ki vam je na voljo tudi na naši spletni strani. Nismo pa omejeni s prejšnjimi izdelki in vas spodbujamo, da si svoje sanjske modele oblikujete sami z našo pomočjo. Unikaten nakit izdelujemo iz vseh običajnih in malo manj običajnih materialov. Želimo si, da bi z našimi nasveti našli pot do uresničitve vaših sanj ter si znali pričarati tisti kos unikatnega nakita, ki ste si ga vedno želeli. Ne predpisujemo in ne obsojamo, pomagamo pa vam najti tisto, kar vas najbolj definira in kose unikatnega nakita, ki vas najbolj poosebljajo. Najpomembnejše smernice, ko gre za kakršno koli vrsto nakita, so, da nosite tisto, kar imate radi. Modni trendi prihajajo in odhajajo, kar velja tudi za nakit. Ne glede na to, ali je kak material trenutno priljubljen ali ne, ga nosite, če vam je všeč, saj se slogi skozi leta spreminjajo. Pogosto lahko naredite kak starinski kos videti bolj sodoben, tudi s premišljenim kombiniranjem. Pomagamo vam izbrati večne kose unikatnega nakita.

Unikaten nakit

Moški nakit v našem ateljeju zajema tudi zlate in srebrne prstane za moške

Nikoli nismo verjeli, da bi moral biti moški nakit v ozadju. V našem salonu imamo rešitve za vse, zato ponujamo tudi zlate in srebrne prstane za moške ter vse vrste drugega nakita za oba spola. K uresničitvi zamisli in vaših želj vabimo vse, ki ste že kdaj naleteli na predsodke glede moškega nakita. Nikoli se nismo omejevali in vam bomo znali svetovati. Pri moškem nakitu je premišljena in kakovostna izbira še toliko bolj pomembno. Pravila so dovolj preprosta, da jim lahko sledimo za vašo maksimalno eleganco in estetski videz. Če želite več kosov, vam svetujemo diskretno usklajenost. Ni se treba zadrževati in naročite si lahko verižice, zapestnice in prstane, pa tudi kravatne zaponke in manšete v istem slogu. Če želite bolj markantne in večje kose nakita, vam svetujemo, da jih nosite kot poudarek, samostojno in brez dodatkov. Če sanjate o zlatem moškem nakitu, ga dejansko ne potrebujete veliko. Najboljši stilisti vedo, kako najmanjše podrobnosti dvignejo glave z radovednimi in občudujočimi pogledi. Bela majica, kavbojke in usnjena ali vojaška jakna so tako lahko na primer odlična podlaga za izstopajoč kos nakita. Pritegnili boste pozornost mimoidočih ter opozorili nase, obenem pa se ne izpostavljali zaradi neokusnosti ali pretiranega nastopaštva.

Zlati nakit nikoli ne gre iz mode, saj se vedno prilagaja času

Kot diamanti je tudi zlati nakit večen. Poleg izjemne vrednosti in brezčasne priljubljenosti ga odlikuje tudi zmožnost kombiniranja in prilagajanja različnim stilom. Nekateri trdijo, da tudi na telo učinkuje sproščujoče, saj oddaja pomirjujoče vibracije in toplo energijo. To pa lahko pomaga pospešiti proces zdravljenja katere koli bolezni. Po mnenju nekaterih zlat nakit pomaga pri izboljšanju krvnega obtoka vašega telesa ter pomaga pri uravnavanju telesne temperature. V našem ateljeju uporabljamo zlato vseh barv, ne zgolj rumenega zlata. Pri nas vam ustvarimo čudovit brezčasen nakit v belem zlatu, rdečem zlatu ali zlati z zelenimi odtenki. Izbira drugačne barve zlata je odličen način, da vaš izgled ni preveč predvidljiv. Rdeče zlato je priljubljena izbira, ker ima toploto rumenega zlata, a obenem zagotavlja edinstveno slogovno prepoznavnost. V naši ponudbi najdete industrijsko oblikovan nakit z minimalističnimi učinki, pa tudi retro navdahnjene kose in druge nenavadne odtenke zlatega nakita.

Zlati nakit

Izdelamo vam poročni prstan, kot ga nima nihče drug

Poročni prstan simbolizira zaobljubo za večnost. V Zlatarskem ateljeju imamo na voljo nekaj pripravljenih modelov, ki pa se od standardne ponudbe po drugih trgovinah razlikujejo. V vsak kos nakita namreč vložimo veliko premisleka, truda in simbolike. Tako se posvetimo tudi vam, saj razumemo, da so zlasti prstani za poroko tisti kos nakita, ki ga pomnite in tudi nosite za vselej. Da bi zagotovili, da bodo obročki vedno aktualni ter bosta oba partnerja enako zadovoljna z njimi, si vzemite čas, da razmislite o iskanju popolnega poročnega prstana. Naše strokovne poglede bomo uskladili z vašimi sanjami ter z veseljem pomagali pri profesionalni realizaciji vaših želja. Na naši spletni strani najdete nekaj predlogov in modelov, ki pa se lahko prilagodijo vašim željam. Naši svetovalci imajo za vas veliko več idej in zamisli. V zbirkah naših fotografij boste našli ustrezen nakit za vsak slog. Vedite tudi, da naš visokokakovostni unikatni nakit kadarkoli in kjerkoli izstopa zaradi svoje ekskluzivnosti in elegance, ročno izdelanih kosov in oblik, ki jamčijo izjemno udobje pri nošenju, ter prvovrstnih dragih kamnov. Vselej uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, da vam zagotovimo ekskluzivno obravnavo ter kvaliteto. Ne glede na to, kateri poročni prstani in nakit kupite, se boste z našimi izdelki vsak dan počutili najboljše. Utelesite se v svoji najboljši različici z našim unikatnim nakitom.