Najem delovnih oblačil in zaščitnih kombinezonov v podjetju Lindström

Kaj lahko pričakujemo od kvalitetnih delovnih oblačil?

Delovna oblačila predstavljajo standardno opremo v marsikaterem poklicu. V nekaterih primerih poskrbijo za prepoznavnost posameznika, ki poklic opravlja, nemalokrat pa delovna oblačila prevzamejo tudi določeno mero zaščite in ščitijo posameznika, ki jih nosi, pred morebitnimi poškodbami. Seveda morajo biti v ta namen delovna oblačila tudi kvalitetno in vzdržljivo izdelana. Delovni kombinezoni dan danes sestojijo iz najrazličnejših odpornih in trpežnih materialov, ki bodo vaše zaposlene učinkovito varovali pred najrazličnejšimi nezgodami, kot so na primer opekline, praske ali udarnine. Včasih so delovne obleke celo zakonsko določene. Vsako dobro podjetje mora poskrbeti za primerne delovne obleke, v katerih se bodo zaposleni dobro počutili in motivirano opravljali svoje naloge.

Kljub vsemu pa je vsem delovnim oblačilom skupno eno: potrebno jih je vzdrževati. In vzdrževanje ni samo finančni strošek, ki pade na delodajalca pač pa predstavlja tudi veliko časovno obremenitev. Podjetje mora namreč poskrbeti, da bodo delovne obleke in kombinezoni redno očiščeni, popravljeni in po potrebi tudi zamenjani, saj bo samo tako 100% poskrbljeno za varnost zaposlenih.

Poleg tega pri delovnih kombinezonih ne smemo pozabiti na to, da se z njihovo pomočjo podjetje na nek način predstavi navzven. Delovne obleke poenotijo videz delavcev in odražajo status podjetja. Prav zato se veliko podjetij odloči tudi za tisk logotipa in drugih prepoznavnih simbolov na zaščitni delovni kombinezon svojega zaposlenega.

Radna odjeća

Najem delovnih kombinezonov in drugih delovnih oblačil je vse bolj iskana storitev na trgu

Da bi vam prihranili tako finančni kot tudi časovni strošek, vam v podjetju Lindström ponujamo delavne obleke in kombinezone v najem. Izbirate lahko med različnimi delovnimi oblačili – ponujamo vse od hlač, srajc, delovnih jaken, brezrokavnikov, zelo iskani pa so v zadnjem času tudi delavski kombinezoni. Delovni kombinezon je namreč nadvse priročen – posameznika bo dobro zaščitil, poleg tega pa je tudi zelo udoben.

Ker so nam vaše želje na prvem mestu, se bomo popolnoma prilagodili vašim zahtevam in potrebam ter vam tako ponudili natančno takšna delovna oblačila, kot jih potrebujete. Seveda pa pri nas ne bomo poskrbeli zgolj za to, da delovna oblačila najamete, pač pa vam pri nas ponujamo celotno storitev na enem mestu, saj bomo poskrbeli tudi za pranje, popravila in menjave delovnih oblačil.

Vsa oblačila, ki jih pri nas ponujamo, so v skladu s predpisanimi zahtevani v zvezi z varnostjo in higieno. Neposredno v omarice zaposlenih dostavimo čiste delovne obleke, umazane in poškodovane očistimo, popravimo ali zamenjamo. Vsak zaposleni se tako lahko temeljito posveča dnevnim nalogam, saj nima skrbi z obleko.