Mobilna hiška je postavitev, ki ustreza vsaki želji

Prav ste slišali. To je hišica, ki jo lahko po želji premikamo. Lahko nam služi za pravi dom ali le začasno namestitev. Lahko so odlična izbira za družine, pare ali samske, uporabljamo pa jih lahko skozi vse leto. Zlasti popularne postajajo mobilne hiške ob morju, čemur pa se niti ne gre čuditi, saj so popolna rešitev, ki poskrbi za vse naše želje.

Mobilna hiška

Nakup mobilne hišice prinaša veliko prednosti. Običajno je že opremljena z električno in vodovodno napeljavo, kopalnico, toaletnim prostorom, kuhinjsko nišo, klimatsko napravo, teraso, poleg vsega tega pa nam omogoča tudi minimalne toplotne izgube in s tem nizke stroške bivanja. Za njen nakup in prevoz bomo sicer potrebovali določeno dokumentacijo in spremstvo, vendar pa naj bi nam pri vsem tem pomagal proizvajalec.

Podjetje LogHouse izdeluje čudovite, vrhunsko zasnovane lesene mobilne hiške, oblikovane tako, da izkoristijo vse pozitivne lastnosti lesa. Za njihovo gradnjo uporabljajo materiale, ki so ekološko neoporečni, kar jih naredi stanovalcem in okolju prijazne. Primerna toplotna in zvočna izolacija poskrbita za to, da so prijetne za bivanje, pozimi tople, poleti pa hladne, hkrati pa so tudi požarno in potresno varne. Pri LogHouse-u  tovrstne hišice izdelajo tudi po naročilu. Izdelujejo jih po že narejenih načrtih, če pa vam načrti še manjkajo, lahko ponudijo celotno storitev, od njihove idejne zasnove do projekta in izvedbe.