Merel: Digitalne tehtnice za fine, precizne meritve

Obstajajo najrazličnejše vrste tehtnic, na trgu je na tem področju bogata izbira. Vendar ima vsaka digitalna tehtnica svoje specifike, zaradi česar je primerna za uporabo na določenem področju. Bolj kot pri svojem delu zahtevamo natančne rezultate, boljša mora biti kakovost elektronske tehtnice, ki jo nameravamo pri tem uporabiti.

Podjetje Merel se lahko pohvali s pestrim naborom tehtnic, ki so primerne za delo v raziskovalne, kemijske, farmacevtske in druge namene. Laboratorijske tehtnice vsebujejo številne funkcije, zaradi česar so možni tudi razni hitri izračuni. Tehtnice so dostikrat zmožne shranjevati večjo količino podatkov, do njih pa lahko dostopa več uporabnikov, vsak prek svojega gesla in uporabniškega imena.

Precizna semi-mikro tehtnica

Merel ima v ponudbi predvsem tehtnice Ohaus, ki so izdelane iz zelo kakovostnih materialov. Možno jih je zelo hitro tudi razstaviti, s čimer je njihovo čiščenje precej olajšano. Laboratorijske tehtnice omogočajo številne funkcije. Pri nekaterih tehtnicah je možen izvoz podatkov v Excel, zaradi česar je obdelava podatkov precej lažja. LCD zaslon omogoča enostavno upravljanje, nameščeni pa so tudi gumbi za hitro upravljanje, s čimer si lahko še olajšate delo s tehtnicami. Na spletni strani podjetja Merel je pester nabor tehtnic, med katerimi lahko izbirate in ki vas bodo zagotovo navdušile s svojo funkcionalnostjo.