Masivne jedilne mize – kos pohištva, ki ne gre nikoli iz mode

Masivne jedilne mize že na pogled odstopajo od klasične lesene jedilne mize. Dajejo vtis, da gre za nadpovprečno trden, obenem pa unikaten kos notranje opreme. Te razlike pa niso zgolj površinske ali vizualne, ampak tudi podrobnejša preučitev lastnosti pokaže, da je masivna jedilniška miza še posebej kakovostna, podobno pa seveda velja za masivne kuhinjske mize in druge tipe.

Masivne kuhinjske mize oz. jedilniška miza – izbira, ki je ne boste obžalovali

Eno najpomembnejših vodil pri opremljanju stanovanja bi moralo biti vprašanje, kako dolgo bo mogoče uporabljati izbrano pohištvo. Pogosto se namreč dogaja, da kupci upoštevajo predvsem vizualni vtis in ceno, ne razmišljajo pa o tem, kako dolgo bo notranja oprema zdržala različne obremenitve. Posledično so potrebne pogoste menjave, saj pride do hitre obrabe, v seštevku pa to pomeni precej višje stroške, kot če bi že na začetku investirali v resnično kakovostno opremo. Če se odločite za nakup masivne lesene jedilne oz. kuhinjske mize, se vam ne bo treba ukvarjati s tovrstnimi težavami. Masivne jedilne mize so namreč kos pohištva, ki mu zob časa zlepa ne pride do živega – nemalokrat zamenjajo celo več generacij. Trdnost, stabilnost, odpornost na razpoke in sorodne značilnosti poskrbijo, da je mogoče masivne jedilne mize uporabljati dolga leta oziroma desetletja. K temu pa dodatno prispeva dejstvo, da masivna jedilniška miza ni kos, ki bi bil podvržen hitrim menjavam trendov. Odlikuje ga brezčasna estetika, ki poskrbi za to, da ostaja večno moderen in da se izvrstno ujame z drugo opremo v prostoru, zato se hkrati izognete drugemu najpogostejšemu razlogu za pogoste menjave pohištva, saj so te velikokrat povezane z dejstvom, da določeno pohištvo deluje zastarelo.

Za izdelavo kakovostne masivne jedilne mize je potrebno ustrezno znanje

Masivna jedilniška miza – podobno pa tudi masivne kuhinjske mize – zahteva izjemno natančno izdelavo, ki ni možna brez poglobljenega znanja in ustreznih izkušenj. V podjetju Artles, katerega zgodba se je začela pisati že leta 1986, se tega dobro zavedamo. Posledično namenjamo ogromno pozornosti stalnemu izobraževanju naših zaposlenih, s čimer ohranjamo korak s časom in z najnovejšimi smernicami. Seveda pa je to le del celotne zgodbe. Za to, da pridemo do zares vrhunske masivne lesene jedilne mize,  so obenem vsekakor potrebne najboljše surovine, zato se izbire materialov lotevamo zelo premišljeno. Pri tem naj poudarimo, da se lahko naši izdelki pohvalijo s certifikatom FSC (»Forest Stewardship Council«), kar je dokaz, da naša proizvodnja ustreza načelom trajnega gospodarjenja z gozdovi, zato smo izredno ponosni na pridobitev tega certifikata. Izdelki Artles so torej prijazni do okolja, hkrati pa je treba poudariti, da ne predstavljajo nevarnosti za človeško zdravje. Površinska obdelava je namreč biološko neoporečna, zato vam ne bo treba skrbeti glede škodljivih hlapov. To velja tako za masivne jedilne mize kot za druge kose pohištva, ki so del naše proizvodnje.

masivna jedilna miza

Masivne lesene jedilne mize lahko kombinirate s stoli po izbiri

Seveda pa masivna jedilniška miza ne bi bila pretirano uporabna, če je ne bi dopolnjevali kakovostni jedilniški stoli. Tudi tu vas naša ponudba ne bo razočarala, saj so vam na voljo različni modeli vrhunskih jedilniških stolov, ki se lahko pohvalijo s profesionalno izdelavo in estetskim dizajnom. Po želji se lahko odločite za jedilne stole z oblazinjenim sediščem, ki so še posebej udobni. Poleg klasičnih stolov za domačo uporabo oziroma za jedilnico so tu še stoli, ki so namenjeni gostinskim obratom in lokalom. Vse tipe in modele odlikuje izredna trpežnost, ki je pri tem kosu pohištva nedvomno še posebej pomembna, saj je nadpovprečno obremenjen. Visoka nosilnost preprečuje nevarnost za poškodbe – funkcionalnost in videz ostajata tako nespremenjena, ne glede na to, kako pogosto se stoli uporabljajo in kako močno obremenjeni so.

Strankam ponujamo možnost izdelave masivne mize po naročilu

Prizadevamo si, da naše redne linije zajemajo karseda raznolik nabor izdelkov, saj želimo, da stranke najdete kose masivnega pohištva, ki bodo zares v celoti ustrezali vašemu okusu oziroma specifični estetiki prostorov, ki ste si jo zamislili. Vendar se pri tem zavedamo, da serijska proizvodnja kljub raznolikosti izbire težko zadosti prav vsem zahtevam. Del naše dejavnosti tako predstavlja izdelava po naročilu. Za vas ustvarimo masivne mize po naročilu, katerih dimenzije, obliko in druge značilnosti prilagodimo vašim zahtevam. Vse se začne s povpraševanjem, ki ga je mogoče oddati kar na naši spletni strani. Vaše želje bomo skrbno preučili in vam predstavili možnosti za njihovo uresničitev. Na podlagi povpraševanja za izdelavo masivne jedilne mize po naročilu – oz. poljubnih kosov pohištva – pripravimo ponudbo, ki je izključno informativna. To pomeni, da imate priložnost, da natančno preučite konkretno ponudbo, ne da bi vas to kakor koli obvezovalo. S pomočjo konkretnih informacij glede izvedljivosti in cene boste lažje ugotovili, kako se lotiti opremljanja stanovanja ali poslovnega prostora. Na voljo smo vam za morebitna dodatna vprašanja, saj se zavedamo, da je izbira notranje opreme zahteven proces, pri katerem vam z veseljem priskočimo na pomoč z našim strokovnim znanjem, ki smo ga nabrali v letih delovanja.