Alu in masivna vhodna vrata oblikujejo varen in topel dom

Prav masivna vhodna vrata lahko predstavljajo tisti del vašega doma – vhod -, ki je glava t.i. vizitka vašega domovanja. Markantnega in unikatnega naravnega videza lesa ne dosega noben drug material, hkrati pa lesena vhodna vrata izžarevajo notranjo moč in trdnost tega materiala, ki je obstojen in odličen izolator.

Les je znan po svojem pozitivnem vplivu in dvigu kakovosti bivanja, saj izžareva toplino in s svojimi lastnostmi ustvarja zdravo klimo v prostoru ter zagotavlja dobro počutje. Alu vhodna vrata ohranjajo vse te prednosti lesa, hkrati pa je na zunanji strani les še dodatno zaščiten z oblogo iz aluminija, ki vzdrževanje še poenostavi. Vrhunska lesena ali alu vhodna vrata ter ostale izdelke za dopolnitev domovanja izdeluje priznano podjetje Kli Logatec, nagrajeno z bonitetno oceno AAA+.

lesena-masivna-vhodna-vrata

Masivna alu vhodna vrata zadržijo nezaželene vremenske razmere

alu-vhodna-vrata

Vhod ima nekaj zelo pomembnih funkcij, ki so odločilne za varno in sproščeno bivanje, saj je ločnica med zunanjim svetom in domačim zavetjem. V kolikor se odločite za masivna vhodna vrata, bojo ta vse svoje naloge opravila z odliko. Imajo trdno konstrukcijo, saj pri njihovi izdelavi uporabljajo lepljene profile različnih vrst lesa – od smreke do macesna, hrasta, merantija in drugih. Izvrstno tesnijo in toplotno ter zvočno izolirajo in tako hrup ter mraz in vročino pustijo na zunanji strani vrat. Poleg osnovne debeline 68 mm izdelajo še energijsko učinkovitejša z večjo debelino. Ker je vhod tudi najbolj ogrožen del doma, je ključno, da so vrata protivlomno trdna.

Masivna vhodna vrata Kli Logatec poleg stabilne konstrukcije zagotavljajo varnost s kakovostnim vgrajenim okovjem. Ključavnica ima pettočkovno zaklepanje, posebno tesnilo, nasadila s tridimenzionalno nastavitvijo, dvo- ali troslojno steklo. Poleg ključa si lahko zaželite elektronski pristop z ekey čitalcem ali BKS čitalec. Ob taki varnosti in kakovosti se boste za temi lesenimi vhodnimi vrati počutili udobno in varno.

Masivna vhodna vrata kot okras doma

Lesena vhodna vrata KliLogatec kar tekmujejo med sabo po edinstveno lepem videzu, ki ne bo zbledel. V podjetju namreč poskrbijo za to, da je les optimalno zaščiten z utrjevalcem, impregnacijo na vodni osnovi, vmesnim premazom in z debeloslojno vodno lazuro ali pokrivno vodno barvo z eno od barv na RAL lestvici. Modeli njihovih masivnih vhodnih vrat so tako raznovrstni, da se podajo k vsakemu slogu hiše in ga še nadgradijo ter dajo hiši poseben pečat.

Modeli masivnih vhodnih vrat imajo lahko večje ali manjše steklene površine ali pa imajo poln les, površina pa je ali gladka ali strukturirana v različnih vzorcih. Prelepa so na primer minimalistična in moderna lesena vhodna vrata. Trend, kjer imajo linijo krila in podboja poravnano, model vrat Sari s poudarjenimi črnimi grčami ali dvakrat ročno oljena vhodna vrata posebej žlahtnega videza.

masivna-garazna-vrata

Izjemna kombinacija lesa in kovine – alu vhodna vrata

Masivna alu vhodna vrata z masko iz aluminija na zunanji strani. Tako združujejo vse prednosti lesa in kovinske obloge, ki je gladka, popolnoma odporna na vremenske vplive in se z lahkoto čisti ter vzdržuje. Na notranji strani obdrži klasične odlike lesa, na zunanji strani pa pridobi minimalističen videz čistih linij, ki se posebej poda modernim objektom.

Podobno kot lesena vhodna vrata so možne kombinacije s steklom, izbira pa je zelo raznolika – tako oblikovno kot glede barvnih tonov. Kli Logatec jih izdela v debelini od 68 do 110 mm, slednja so posebej energijsko učinkovita.

aluminijasta-vrata