Masivna vhodna vrata za naraven izgled vašega doma

Masivna vhodna vrata so po navadi prvi stik z obiskovalci, ki pridejo na vaš dom. Dajejo vtis stabilnosti, mogočnosti in nenazadnje tudi varnosti. Čeprav je dandanes na trgu ogromna ponudba najrazličnejših materialov in kombinacij, pa ravno masivna vhodna vrata še vedno prednjačijo. Za to obstaja več razlogov, med prvimi pa sta vsekakor kakovost in varnost.

Na področju materialov so še vedno priljubljena lesena vhodna vrata, vse bolj pa se pojavljajo tudi alu vhodna vrata ali pa nemara celo kombinacija lesa in aluminija. Vsaka izmed njiju se odlikujejo po številnih prednostih, nujno pa je, da se pri nakupu masivnih vhodnih vrtat obrnemo na pomoč strokovnjaka.

Okna in vrata Nagode vam pri nakupu svetujejo pri izbiri ustreznih vhodnih vrat za vaš dom, nudijo pa jih v številnih kombinacijah, materialih in izvedbah. V ponudbi imajo tako vhodna vrata, notranja vrata in kakovostna klasična ali pa dvižna garažna vrata.

masivna-lesena-vhodna-vrata

Lesena vhodna vrata dajejo vtis povezanosti z naravo

Masivna vhodna vrata predstavljajo dostop v vaš dom – stanovanje ali hišo – zato morajo najprej zagotavljati varnost. Pri tem se lahko odločite za povsem tradicionalno varianto s klasičnim načinom zaklepanja in odklepanja ali pa za sodobno. Sodobna lesena vhodna vrata so masivna in dajejo vtis povezanosti z naravo, zato so še vedno tako priljubljena. To niso več staromodna lesena vrata, pač pa masivna vhodna vrata, ki nudijo tudi možnost elektronskega odklepanja in so velikokrat kombinirana z drugimi materiali, denimo aluminijem.

Lesena vhodna vrata zagotavljajo tudi dobro toplotni izolativnost, obenem pa tudi boljšo zvočno izolativnost, saj niso polnjena s t. i. kartonskim satovjem, temveč so popolnoma lesena. Zaradi te svoje lastnosti zagotavljajo visoko stopnjo varnosti, obenem pa vašemu domu dajejo pridih povezanosti z naravo in naraven izgled. Pri Okna in vrata Nagode nudijo tudi kakovostna masivna garažna vrata iz lesa.

Alu vhodna vrata izredne trpežnosti

Zadnje čase se vse bolj uveljavljajo tudi alu vhodna vrata. Slednja so, kot pove že samo ime, izdelana iz aluminija, ki se ga lahko kombinira z tudi z drugimi materiali, denimo lesom. Vašemu domu dajejo pridih sodobnosti, veljajo pa za izredno trpežna. V primerjavi z lesenimi, so alu vhodna vrata zelo obstojna in neverjetno odporna tudi proti ekstremnim vremenskim razmeram. So okolju prijazna, saj lahko aluminij, iz katerega so izdelana, recikliramo v neskončnost.

Za razliko od lesenih vhodnih vrat so alu vhodna vrata neverjetno preprosta in nezahtevna za vzdrževanje. Čiščenje je namreč povsem preprosto, saj nemalokrat zadostuje že, če jih obrišemo z mehko krpo ali pa pH nevtralnim čistilom. Vrata in okna Nagode nudijo ugodna masivna vhodna vrata po vaših željah: iz lesa, aluminija ali pa celo kombinacije obojega.

alu-vhodna-vrata

 

Garažna vrata iz trpežnih materialov

Tudi garažna vrata morajo, podobno kot vhodna, izpolnjevati določene zahteve, med katerimi je na prvem mestu seveda varnost. Tako kot pri masivnih vhodnih vratih tudi garažna vrata nudijo raznolike možnosti glede izbire materiala, izvedbe in barv. V kolikor si v svojem domu želite naravnega izgleda, potem v poštev pride izbira lesa. Če pa stremite k sodobnemu, izčiščenemu slogu, pa bodo za vas prava alu vhodna vrata, ki se odlikujejo tudi po preprostejšem vzdrževanju.

Okna in vrata Nagode nudijo tudi kakovostna dvokrilna ali moderna dvižna garažna vrata, Slednja so še posebej priljubljena v zadnjem času, saj je upravljanje z njimi lažje. Okna in vrata Nagode izdelajo vrata, ki bodo izpolnila vaše želje in zahteve po kakovostni in estetiki.

garazna-vrata