Privoščite si dobro masažo z eteričnimi olji v Ljubljani

Dobra masaža v Ljubljani je storitev, ki jo iščejo mnogi. Če sodite mednje tudi sami, je smiselno nameniti nekaj časa temu, da izberete salon v Ljubljani, ki bo res pravi za vas. S tem mislimo na salon, kjer so zaposlene izkušene maserke, ki zelo dobro obvladajo najrazličnejše tehnike in ki prisluhnejo individualnim potrebam vsake stranke. Posledično si je mogoče obetati dobro počutje in celo izboljšano zdravje. Danes je na tem področju samo v Ljubljani na voljo ogromno možnosti, zato morate biti še toliko bolj premišljeni pri izbiri. Dobro morate vedeti, kaj želite oziroma pričakujete od izkušnje, da boste izbrali resnično najboljšega ponudnika v Ljubljani. Za to pa morate najprej poznati vse potencialne učinke, ki jih lahko ima dobra masaža – v Ljubljani ali kjer koli drugje …

Anticelulitna masaza

Uživajte v številnih pozitivnih vplivih masaže z eteričnimi olji

Med najbolj priljubljene izbire zagotovo sodi masaža z eteričnimi olji, ki se ponuja po številnih salonih po Ljubljani. S tem namreč še povečamo število in intenzivnost blagodejnih učinkov, ki jih ima dobra masaža že sama po sebi. Masaža z eteričnimi olji poskrbi za prijetno sprostitev, dobro prekrvavitev, zmanjšanje izrazitosti celulita, hitrejše izločanje toksinov iz telesa in še mnogo več. Zaradi uporabe eteričnih olj je mogoče tu obenem govoriti o aromaterapiji, ki ima številne koristi za naše počutje. Zagotovo pa je smiselno, da se izbira eteričnega olja prilagodi vašim specifičnim željam. Tako je lahko npr. masaža z eteričnimi olji prilagojena tistim, ki si želijo predvsem celostne sprostitve, ali pa je nekoliko bolj poživljajoča. Vse to je močno odvisno od tega, katero eterično olje se uporabi. Z določenimi eteričnimi olji je denimo mogoče celo ublažiti težave s spanjem ipd.

Kateri salon izbrati, če vas zanima resnično dobra masaža v Ljubljani?

Ime salona Zlate roke, katerega prostori se nahajajo v Ljubljani, natančneje na območju Ljubljane Rudnika, ni naključje. Ob obisku se boste lahko sami prepričali, da imajo naše maserke resnično »zlate roke«. Pravi naslov smo torej za vse, ki doslej niste bili najbolj uspešni pri iskanju dobre masaže v Ljubljani. Poskrbeli bomo za zares prijetno izkušnjo, po kateri se boste počutili kot prerojeni. Uporaba skrbno kombiniranih tehnik, kot so gnetenje, pritiskanje, glajenje ipd., zagotavlja izjemne rezultate. Med drugim je seveda v našem salonu, ki ga najdete na naslovu Hudourniška pot 2, Ljubljana, možna tudi masaža z eteričnimi olji. Zaupajte nam svoje želje in poskrbeli bomo, da izberemo zares najboljše eterično olje za vas. Prostori salona Zlate roke v Ljubljani so bili zasnovani tako, da že sam ambient poskrbi za razvajanje vseh vaših čutov.

Masaža z eteričnimi olji

Dobra športna masaža je izredno pomembna za hitro regeneracijo

Kaj pa, če vas zanima predvsem dobra športna masaža v Ljubljani? Niti v tem primeru vas ne bomo razočarali. Dobro se namreč zavedamo, kako važno je, da imajo ljudje, ki so nadpovprečno fizično aktivni, ne glede na to, ali gre za profesionalce ali za rekreativce, na voljo čim več dobrih možnosti za sprostitev in počitek. Dobra športna masaža, ki je vedno holistična, osredotočena tako na izboljšavo fizične kot psihične pripravljenosti, je sicer pomembna v različnih fazah. Velikokrat se je zanjo smiselno odločiti že pred treningom oziroma pred tekmo, saj bo to pripomoglo k dobrim rezultatom. Vsekakor pa se še posebej priporoča v fazi regeneracije oz. počitka. Med naporno telesno aktivnostjo so namreč neizogibne t. i. mikropoškodbe, ki sprva velikokrat niso zelo očitne, vendar pa na dolgi rok nemalokrat povzročijo precej težav. Ključno je torej, da se čim prej ukrepa. Dobra športna masaža pomaga pri sprostitvi zakrčenih mišic in pri njihovi hitrejši obnovi ter zmanjša nevarnost za poškodbe v prihodnosti.

Možni tudi masaža z vulkanskimi kamni in prilagojena masaža za nosečnice

Še ena izmed možnosti, ki vam jih ponujamo v našem salonu v Ljubljani, je masaža z vulkanskimi kamni, ki je izredno dobra rešitev za tiste, ki vas pogosto zebe. Kot pove že ime, se tu uporabljajo posebni vulkanski kamni, natančneje bazaltni, predhodno segreti na primerno temperaturo s pomočjo vode, ki imajo zelo visoko toplotno kapaciteto in iz katerih se vseskozi počasi sprošča toplota. Običajno masaža z vulkanskimi kamni vključuje uporabo eteričnih olj, ki skupaj s toploto prodirajo globoko v vaše mišice, s čimer dosežemo njihovo popolno sprostitev. Gre torej za odlično protistresno tehniko, ki obenem pospeši delovanje limfnega sistema in s tem aktivira naravno sposobnost našega telesa za samozdravljenje. Za konec pa naj omenimo še, da ni pravega razloga, da ne bi bila možna tudi masaža med nosečnostjo, ki je prav tako ena izmed storitev, ki jih ponujamo na Rudniku oz. v Ljubljani. Še več, dobra masaža med nosečnostjo je običajno izjemno koristna, saj pomaga pri težavah, kot so bolečine v hrbtenici in drugih delih telesa ter pri otekanju okončin, hkrati pa je to dobra pomoč pri pripravah na sam porod. Seveda pa morajo biti tehnike prilagojene temu posebnemu obdobju, saj pride med nosečnostjo do velikih sprememb. Ponosni smo, da spadamo med salone v Ljubljani z najbolj pestro ponudbo. Še pomembneje pa je, da med različnimi ponudniki v Ljubljani izstopamo z nadpovprečno kakovostjo storitev.