Masaža v Ljubljani, ki jo je mogoče kombinirati z refleksoterapijo stopal

Masaža celega telesa ali izbranih predelov velja za eno najbolj sproščujočih tehnik, ki ima obenem kar nekaj pozitivnih vplivov na zdravje in splošno počutje. Seveda pa to velja le v primeru, da storitev izvaja oseba, ki zelo dobro pozna človeško anatomijo in ki ve, kateri prijemi so še posebej koristni za doseganje določenih učinkov. Posledično je možna resnično kakovostna masaža. Ljubljana ponuja nekaj možnosti za takšno storitev – ena izmed njih je masažni salon OnzonThai, nedaleč od središča Ljubljane, kjer se potrudimo, da je storitev izvedena zares profesionalno, posledično pa si lahko obetate številne blagodejne vplive.

Profesionalna tajska masaža (Ljubljana – Rudnik)

Masaža je seveda lahko različnih vrst. Ena najbolj priljubljenih različic danes je zagotovo tajska masaža. Ljubljana, Jurčkova cesta 1, kjer boste našli naš masažni salon, je naslov, kjer vam ponujamo prav omenjeno različico. Gre za tehniko, ki je zasnovana na večtisočletni tradiciji in na katero naj bi prisegal celo Buda. Ena izmed posebnosti te verzije je, da je veliko pozornosti posvečene t. i. meridianom – posebnim energijskim kanalom, po katerih kroži življenjska energija. Posledično so sprostitveni učinki precej izrazitejši od tistih, ki jih ima klasična masaža. Ljubljana sicer omogoča ogromno izbire na tem področju, vendar pa prava in zares kakovostna tajska masaža celega telesa v Ljubljani vendarle ni tako pogosta, kot si morda predstavljate. V OnzonThaiu verjamemo, da je za tiste, ki želijo užiti vse prednosti, ki jih prinaša ta tehnika, ena najboljših izbir prav naš masažni salon na Rudniku v Ljubljani. Masaža, ki jo izvajamo, je namreč v veliki meri oprta na starodavne tehnike, hkrati pa dopolnjena z določenimi sodobnimi spoznanji, povezanimi z anatomijo in sorodnimi področji.

masažni salon OnzonThai

Masaža celega telesa ali hrbta ter refleksoterapija

V naših prostorih na Jurčkovi cesti v Ljubljani se izvaja tajska masaža celega telesa ali zgolj izbranih predelov, na primer hrbta. Še ena možnost pa je t. i. refleksoterapija, kar običajno pomeni refleksoterapijo stopal. Prav na stopalih je namreč skoncentriranih največ refleksnih točk. Gre za senzorje živcev, ki so povezani z različnimi notranjimi organi. Tako lahko refleksoterapija pomaga pri lajšanju zdravstvenih težav, ki so, v skladu s tradicionalno kitajsko medicino, pogosto povezane s kopičenjem kristalčkov na območju refleksnih točk. Med drugim je mogoče s stimulacijo teh točk doseči tudi ublažitev določenih neprijetnosti, ki so značilne za obdobje nosečnosti.

Tajska masaža z eteričnimi olji je še posebej blagodejna

Znano je, da obstaja močna povezava med vonjavami, s katerimi smo obkroženi, ter našim počutjem. Prav ta povezava je temelj aromaterapije, ki predstavlja pomemben element naših storitev. Pri svojem delu namreč uporabljamo različne dodatke. Ena izmed možnosti je tako masaža z aromatičnimi oz. eteričnimi olji, ki temelji na povezavi dotika in vonja. Pozitivni učinki, ki jih s tehnikami, kot so glajenje, pritiskanje, rahlo udarjanje itn., dosežejo naše maserke, so torej dopolnjeni z blagodejnim vplivom skrbno izbranih vonjev. Masaža z eteričnimi olji je zato za mnoge še posebej sproščujoča oz. pomirjajoča, poleg tega pa je zelo koristna za lajšanje bolečin in kot pomoč pri določenih težavah s kožo. Odločite pa se lahko tudi za druge dodatke, npr. za kombinacijo aloe vere in karitejevega masla, ki poskrbi, da je koža nadpovprečno dobro navlažena in nahranjena s številnimi izredno pomembnimi hranilnimi snovmi – od različnih vitaminov in mineralov do esencialnih maščobnih kislin. Kombinacija karitejevega masla in aloe vere bo kožo za povrh oskrbela z obilico antioksidantov, ki pomagajo pri zaščiti pred različnimi škodljivimi vplivi in ki so zelo pomembni za preprečevanje prezgodnjega staranja kože. Seveda pa je v poletnih mesecih aloe vera še posebej dober dodatek zaradi hladilnih učinkov. Med dodatke, ki so na izbiro, denimo spadata še arganovo olje in olje makadamije, ki je posebno predvsem zaradi dejstva, da vsebuje nadpovprečno velike količine maščobnih kislin omega-7. Stranke pa so običajno izjemno navdušene tudi nad čokoladno masažo in nad različico, pri kateri uporabljamo topla zelišča. Slednja je zelo priporočljiva za tiste, ki se spopadate s slabo prekrvavitvijo ali morda celo z revmatičnimi obolenji.

tajska masaža z eteričnimi olji

Prijetno urejen masažni salon zagotavlja popolno sprostitev

Tajska masaža z eteričnimi olji ali z dodatki po želji v OnzonThaiu v Ljubljani je resnično posebno in izjemno sproščujoče doživetje, pozitivni učinki pa trajajo še kar nekaj časa po tem, ko zapustite naše prostore na Rudniku v Ljubljani. S tem imamo v mislih manj bolečin oziroma napetosti v hrbtu, ki so pogosta posledica sodobnega življenjskega sloga, povezanega z ogromno sedenja. Kakovostna sprostitev obenem poskrbi, da se boste lažje spopadali z vsakodnevnim stresom, pomembna pa je tudi za zagotavljanje dobrega spanca. Največ zaslug za sprostitev naših strank imajo nedvomno znanja in veščine naših zaposlenih, za piko na i pa poskrbi prijeten, premišljeno opremljen ambient, ki omogoča, da odmislite skrbi in se popolnoma prepustite izkušnji, z vsemi čuti. Vabimo vas torej, da nas čim prej obiščete na naslovu Jurčkova cesta 1, Ljubljana – masaža, ki vas čaka pri nas, je zares celostna izkušnja, po kateri boste kot prerojeni.