Marlesovi hiši – zmagovalki na izboru za naj družinsko hišo

Podjetje Marles hiše pri svoji proizvodnji in gradnji sodobno zasnovanih montažnih hiš uporablja zgolj preverjene in certificirane materiale priznanih dobaviteljev, ki nudijo stanovalcem modernih hiš  optimalno ugodje in zdravo bivanje. Vse našteto je razlog, da je podjetje na izboru naj družinskih hiš, kjer najlepše družinske hiše izbirajo bralci revije Moja hiša – Moj dom, zasedelo prvo mesto v dveh izmed treh kategorij. V kategoriji luksuznih hiš je zmagala njihova individualna hiša Bella, v kategoriji tradicionalnih hiš pa hiša Delta iz nabora tipskih hiš.

Luksuzna hiša Bella je resnično pravi presežek tako v arhitekturnem kot estetskem pomenu, odlikujejo jo kakovostni materiali in varčna zasnova. Z naprednim pristopom, izkušnjami in odličnostjo v arhitekturnih rešitvah sta obe nagrajeni hiši udoben in varen dom za veččlanski družini. Tlorisna struktura obeh hiš daje občutek svežine in lahkotnega prehoda v notranjost posameznih prostorov. Snovalec – arhitekt obeh hiš –  Miha Miholič je pri arhitekturni zasnovi tako moderne Belle kot tradicionalne Delte, z nadzorovanimi posegi upošteval želje družin in vključil raznovrstne prilagoditve, na da bi zmanjšal bivalne, energetske ali estetske kvalitete, ki jih je omogočal osnovni tloris.

Kolekcijo njihovih hiš si preprosto ogledamo s pomočjo spletnega konfiguratorja, kjer sami določamo prikaz hiš iz široke ponudbe s pomočjo prednastavljivih možnosti. Izbiramo lahko med njihovimi ekskluzivnimi, modernimi, tradicionalnimi, unikatnimi ali hišami na ključ. Bodočo sanjsko hišo lahko izberemo tudi glede na stanovanjsko površino, ki si jo želimo imeti, glede na tip strehe, različice energetske varčnosti hiše in faze gradnje. V podjetju Marles namreč ponujajo različne pakete, ki naročniku olajšajo odločitev o gradbeni fazi in paketu izvedbe. Odločitev za sanjsko hišo tako postane preprostejša in predvsem preglednejša. Ponujajo paket S z osnovnimi elementi montažne hiše in njihovo montažo, paket M, ki zajema izdelavo zunaj dokončanega objekta, paket L vsebuje vse, kar je zajeto v paketu M, dodatno pa še strojne inštalacije (vodovodne inštalacije in ogrevanje), elektro inštalacije in strojne tlake (estrihi), paket XL pa je popolna izvedba gradnje izbrane montažne hiše ali polni ključ.