Najboljša, varčna lesena okna po naročilu – izdelava in vgradnja

Lesena okna so stavbno pohištvo, za katerega izdelavo v podjetju Okna Kli Logatec d. o. o., uporabljamo velik izbor vseh vrst lesa in barvnih kombinacij, kar omogoča optimalno prilagoditev okenskih kril potrebam strank ter njihovo uskladitev, z notranjostjo vsakega stanovanja.

Lesena okna se med seboj precej razlikujejo – so različnih debelin, dimenzij, z dvo ali troslojno zasteklitvijo, na željo prevlečena z aluminijasto masko, z dodanimi različnimi okovji… Izdelana so iz kakovostnega lepljenega lesa hrasta, smreke, jelke, macesna, bora in merantija, vsa pa je mogoče prilagoditi z barvnimi odtenki, ki jih stranke izberejo po barvni karti.

Proizvajalci lesenih oken

Pomembno je omeniti, da so barve (pokrivne, lazurne) izdelane na vodni osnovi ter prijazne človeku in naravi. Prav tako je sama izdelava lesenih oken energijsko precej manj potratna kot izdelava stavbnega pohištva iz drugih materialov, kar je korak naprej pri skrbi za okolje, za katero se ves čas zavzemamo.

Poleg estetske vrednosti, imajo lesena okna iz naše ponudbe mnoge druge pozitivne lastnosti, ki ljudi prepričajo v nakup. Ena od njih je zagotovo energijska varčnost, zaradi katere jih je mogoče vgraditi tako v nizkoenergijske kot v pasivne hiše. Prihranek pri električni energiji, namenjeni ogrevanju pozimi in ohlajanju stanovanja poleti, se z varčnimi lesenimi okni precej pozna pri proračunu stanovalcev.

Velika prednost je možnost izdelave lesenih oken po naročilu, saj zaradi novodobne gradnje lesena okna standardnih dimenzij pogosto ne pridejo v poštev za vgradnjo. Ker smo se našim strankam popolnoma prilagodili, lahko ustrežemo tudi njihovim posebnim željam. Izzivov se namreč nikoli ne ustrašimo, temveč se trudimo iz takšnih priložnosti kar največ naučiti.

Najboljša lesena okna

Izdelava varčnih lesenih oken po naročilu, za moderne in klasične gradnje

Izdelava lesenih oken je danes povsem prilagojena naročniku. Lazurne in pokrivne barve, ki jih uporabljamo v podjetju, zagotavljajo dolgotrajno funkcionalnost, obenem pa so človeku in okolju prijazne, saj so izdelane na vodni osnovi. Lastnosti lesenih oken smo s prevleko iz aluminija oz. aluminijasto masko, s katero so lesena okna oblečena na zunanji strani, še izboljšali, saj so zaščitena na najbolj izpostavljenih delih.

Klimatski vplivi jim ne morejo do živega, prav tako so dobro zavarovana pred mehanskimi poškodbami. Le-ta so primerna tako za moderne, kot za klasično grajene objekte, na notranji strani pa les še vedno deluje domačno in prijetno.

Večina naših sodobnih oken je opremljena z okovjem za kombinirano odpiranje, ki olajša zračenje. To je lahko skrito ali vidno, osnovno izvedbo okovja pa lahko s pomočjo najnovejših tehnologij, nadgradimo do funkcionalnosti daljinskega upravljanja, časovno omejenega zračenja ter samodejnega zračenja v intervalih. Najboljša lesena okna je mogoče na daljavo upravljati s pomočjo pametnega telefona ali računalnika, zato so dobrodošla tudi pri gradnji pametnih hiš.

Pri izdelavi lesenih oken zagotavljamo visoko stopnjo zaščite proti poškodbam in vlomu, že pri modelih standardne izvedbe. V tujini in pri nas naše izdelke testirajo in certificirajo najboljše neodvisne institucije, pri katerih smo si pridobili vse potrebne certifikate, tudi kar se tiče varnosti.

Standardna lesena okna je glede varnosti mogoče še izboljšati z vgradnjo varnostnih stekel ter nadgradnjo obstoječega okovja. Teh lastnosti so še posebej veseli ljudje, ki živijo na območjih z veliko vlomi, saj takšna okna nudijo zaščito do RC2 varnostne stopnje. Zračenje prostorov je mogoče tudi na način vzporednega odmika okenskega krila, kar še vedno nudi enako stopnjo protivlomne zaščite.

Izdelava lesenih oken in vrat

Moderna in varčna lesena okna po naročilu in konkurenčnih cenah

Za okolje v katerem živimo je zelo zaželeno, da zanj izberemo najboljša lesena okna, ki prepuščajo čim več naravne svetlobe. Pred gradnjo ali obnovo vašega doma morate veliko pozornosti posvetiti njihovi velikosti. Če se boste odločili za lesena okna po naročilu, se bomo v podjetju, z največjim veseljem prilagodili vašim zahtevam in željam.

Lesena okna standardne dimenzije sicer še vedno obstajajo, saj je takšna menjava najcenejša in najlažja, odločite pa lahko tudi za lesena okna po naročilu, katerih cena je sprejemljiva, saj vam nudimo ugodne plačilne pogoje, ki ne bodo naenkrat obremenili vaš družinski proračun.

Prav tako lahko v naši ponudbi pogosto najdete varčna lesena okna v akciji in tako svoj dom opremite po zelo konkurenčnih cenah. Če opremljate novogradnjo, ali želite stavbno pohištvo v svojem domu le zamenjati, nas pokličite ali nam pošljite povpraševanje. Vašim željam bomo z veseljem prisluhnil ter se potrudil ugoditi vašim potrebam.

Varčna lesena okna