Drsalke

Drsalke so postale vse bolj raznolike, saj imamo tudi v Sloveniji možnost vadbe različnih športov na ledu. Sodobne drsalke so različnih vrst in jih izberemo glede na naravo zahtev in razlogov našega udejstvovanja na ledu. Uporabljamo jih rekreativno v drsališčih ali na zamrznjenih vodnih površinah po vsem svetu. Drsalke so nepogrešljive kot obutev v številnih športih, med katerimi sta tudi pri nas priljubljena hokej in drsanje. So pa v osnovi drsalke pravzaprav škornji z rezili, pritrjenimi na dno čevlja, ki se uporabljajo za poganjanje čez ledeno ploščo med drsanjem. Včasih so drsalke izdelovali iz kosti nog konja, vola ali jelena. Na noge so si jih pripenjali z usnjenimi trakovi. Takšne drsalke so se lahko uporabljale le s palico z ostro kovinsko konico, s katero so se ljudje na drsalkah potiskali naprej, za razliko od sodobnih drsalk, kjer gre vse veliko bolj gladko in tehnično dovršeno. Je pa športno drsanje že tudi bolj staro in ima korenine v severnih državah, kot so Norveška, Finska in Škotska. Začetki rekreativnega drsanja segajo že v zgodovino, ko so v Veliki Britaniji okoli leta 1830 ustanovili prvi drsalni klub. Ta šport je bil zelo priljubljen sredi 19. stoletja, ko se mu je rada predajala tudi tedanja britanska kraljica Viktorija. Od takrat je ta lep in estetski, a tudi zahteven šport del naše družbe. Iz te bogate svetovne tradicije se je nato razvilo tudi športno in rekreativno drsanje, ki ga radi izvajamo tudi v Sloveniji. Pri nas je vse več pokritih drsališč, ki so primerna za drsanje vse leto, neodvisno od temperatur. To nam daje možnost stalne rekreacije in je še en dodaten razlog za to, da izberemo kakovostne in ustrezne drsalke, ne glede na naše predznanje ali starost.

Drsalke

Izbirajte med kakovostnimi ženskimi drsalkami, drsalkami za otroke in ostalimi

Ženske drsalke so med najbolje prodajanimi izdelki iz naše ponudbe, sledijo pa jim drsalke za otroke. Naše podjetje je specializirano za prodajo kakovostne športne opreme in tudi med ženskimi drsalkami najdete priznane svetovne znamke, kot sta Tempish ali Detroit. S temi drsalkami bodo vaše noge varne in sklepi gibčni, kar je nujno za uspešnost drsanja, pa tudi užitek na ledu. Vedno pa poskrbite, da bodo vaše drsalke pravilne velikosti in da bodo dobro povezane. ustrezali in da ste jih pravilno povezali. Ne bojte se vprašati koga, ki je v bližini, za pomoč, pa naj bo to delavec na drsališču ali kdo, ki vas spremlja. Tudi naši sodelavci vam lahko svetujejo glede osnovnih zahtev pri izbiri drsalk.

V ponudbi tudi pester nabor drsalk za začetnike

Naše izdelke si lahko ogledate v spletni trgovini, kjer ponujamo tudi široko paleto drsalk za začetnike. To ni omejeno zgolj na otroke, saj je drsanje šport, ki se ga lahko naučite v skoraj vsaki starosti. Predstavlja izjemno dobro aerobno vadbo in lahko pomembno pripomore k izboljšanju vašega ravnotežja in koordinacije. Če se boste redno ukvarjali z drsanjem, boste sčasoma okrepili tudi mišice nog. Dodatne prednosti lahko vključujejo dejstvo, da boste izboljšali gibljivost sklepov in imeli več vzdržljivosti, kar vam lahko pomaga tudi za lažjo koncentracijo ali izboljšanje umskih sposobnosti. Drsanje je torek vsestransko koristno in obenem tudi zabavno. Zanj namreč ne potrebujete dokaj malo: vse se začne z ustreznim dostopom do drsališča in pripravljenostjo, da poskusite nekaj novega. Seveda potrebujete nekaj opreme, a nikakršnih posebnih orodij ali rekvizitov. Priporočamo vam, da nosite obleko, ki je topla in lahka ter omogoča, da se boste lahko gibali prožno, svobodno in neomejeno. Načeloma čelada sicer ni potrebna, a lahko jo dodate, če se bojite padcev. Seveda pa so najpomembnejše drsalke, ki pa so naša skrb – ponujamo namreč pestro paleto vsakovrstnih modelov in vam pri izbiri tudi svetujemo.

Ženske drsalke

 Naši strokovnjaki svetujejo, katere drsalke kupiti

Kot dinamično družinsko podjetje razvijamo osebni pristop ter vam z veseljem svetujemo, katere drsalke kupiti. Smo namreč specialisti za prodajo vse vrste športne opreme visoke kakovosti in različnih priznanih blagovnih znamk. Naša spletna trgovina ponuja obširne opise vseh izdelkvo v ponudbi, skupaj s fotografijami in podrobnimi informacijami. V našem skladišču vas z veseljem pričakujemo in vam omogočamo, da vse produkte tudi v živo preizkusite. Zgolj tako boste lahko prepričani, da ste izbrali. Če ste že med tistimi, ki drsanje obvladajo, boste gotovo najbolj potrebovali udobje, dobro izolacijo in vzdržljivost pri drsalkah. Mehke in termično kakovostne drsalke so za vas dobra izbira, dobri rekreacijski modeli imajo oceno togosti med 10 in 20. Če pa se drsanju šele začenjate posvečati, potrebujete začetniški model: drsalke morajo imeti oceno togosti med 15  za mladostnike do 30 pri odraslih. Dobre drsalke za začetnike imajo večinoma klasično obliko, se udobno prilegajo in nudijo zlasti odlično podporo. Vse kriterije za izbiro drsalk in pestro ponudbo lahko spoznate v naših prostorih ob osebnem obisku. Nudimo vam preizkuse vseh ženskih drsalk in ostalih modelov ter vam obenem svetujemo iz lastnih izkušenj. V našem pristopu smo edinstveni, saj verjamemo, da je oseben stik vreden veliko več kot kakršen koli oglas. Oglasite se nam, veseli bomo!