Kamp Valkanela (Vrsar) in ponudba mobilnih hiš

Valkanela je znan kamp pri Vrsarju, kjer vsako leto poletne počitnice preživljajo prijatelji, pari in družine. V kraju, kjer se združujeta lepa narava in bogata ponudba športnih dejavnosti, boste zagotovo našli košček zase. Iz Ljubljane do kampa Valkanela potrebujete zgolj dve uri, tako da se lahko tja odpravite tudi samo za podaljšan vikend.

Turistična agencija Pocitnice.si vam ponuja odlične mobilne hiše Valkanela, kjer dobite vso potrebno udobje in zasebnost. Vsaka hiška je dobro opremljena, ima eno ali več spalnic, kopalnico ter kuhinjo z jedilnico, pa tudi veliko teraso z ležalniki.

Mobilne hiše Valkanela

Mobilne hiške Valkanela so od Vrsarja oddaljene le 2 km, tako da ga lahko obiščete peš ali s kolesom. Plaže so čiste in lepo urejene, na njih pa ne boste imeli težav z iskanjem sence. Na voljo so tudi različni vodni športi in igrišče za otroke. Vrsar je prav tako odlično izhodišče za različne izlete. Le nekaj kilometrov stran je priljubljeni Poreč, priporočamo tudi obisk Limskega zaliva in pa Rovinj. Okolica je idealna za kolesarjenje, našli boste veliko dobre kulinarike in domačih izdelkov. Rezervacijo za mobilno hiško v Valkaneli lahko na Počitnice.si zaradi razmer povezanih s korona virusom, opravite brez plačila akontacije in plačilo za namestitev poravnate šele 14 dni pred odhodom.