Kakovostna, moderna in trpežna delovna oblačila za zdravstvene delavce

Delo v zdravstvu poteka pod strogo predpisanimi higienskimi pogoji, zato morajo biti delovna oblačila za zdravstvene delavce vedno varna, čista in urejena. Poleg tega je pomembno tudi, da se medicinske sestre, zdravniki, tehniki in drugi zaposleni v zdravstvu v svojih oblačilih počutijo udobno. Ker so pri svojem delu nenehno v tesnem stiku z ljudmi, morajo biti njihova oblačila higiensko in tehnično neoporečna. V podjetju Lindström se zavedamo, da delovna oblačila pomembno vplivajo na počutje zaposlenih ter tudi navzven odražajo podobo podjetja. Med našimi tekstilnimi storitvami, ki jih ponujamo podjetjem vseh vrst in velikosti, je tudi izposoja delovnih oblačil za zdravstvene delavce, kjer imamo na voljo pester izbor oblek, ki jih lahko tudi individualno prilagodimo in prikrojimo po vaših željah. Naša oblačila za zdravstveno in negovalno osebje poskrbijo za varnost zaposlenih in prepoznavnost oziroma vidnost, kar je v medicinskem okolju zelo pomembno. Poleg storitve izposoje medicinskih oblačil redno skrbimo, da so čista, oprana in zlikana. Poskrbimo tudi za vsa morebitna popravila na oblačilih, odvoz uporabljenih in dostavo svežih oblačil v omarice zaposlenih. Vsa naša oblačila kot tudi postopki njihovega vzdrževanja potekajo v skladu s strogimi standardi ter ustrezajo veljavni zakonodaji. Stroškovno učinkovita celostna rešitev izposoje in vzdrževanja delovnih oblačil, ki jo ponujamo pri Lindströmu, pomaga podjetjem prihraniti čas in denar. Sveža, moderna in udobna medicinska delovna oblačila, v katerih se zdravstveno osebje počuti varno in sproščeno, pomagajo izboljšati njihovo dobro počutje in s tem tudi počutje vseh ljudi, s katerimi se dnevno srečujejo pri svojem delu.

V sodelovanju z zdravstveno stroko smo razvili kolekcijo medicinskih oblačil CarePro, ki s pomočjo izbranih materialov in načina prileganja omogoča okretnost in lahkotnost gibanja in premikanja v vseh delovnih situacijah, s katerimi se sooča medicinsko osebje. Še zlasti smo bili pozorni na to, da delovna obleka zagotavlja udobje tudi v dolgih izmenah. Obstoječe modele oblačil lahko prilagodimo specifičnim željam naročnika ter mu s tem pomagamo pri dvigu prepoznavnosti blagovne znamke. Poenotena delovna oblačila pozitivno vplivajo na zaposlene in njihovo strokovno identiteto, obenem pa postanejo delavci bolj opazni in prepoznavni navzven, zato jih stranke lažje identificirajo.

Delovna oblačila za zdravstvo – kako jih vzdržujemo?

Vedno čista delovna oblačila za zdravstvene delavce so zagotovilo, da so pred okužbami varni tako zaposleni kot pacienti oziroma njihove stranke. Naša oblačila za medicinske sestre in druge zdravstvene delavce so zasnovana in vzdrževana v skladu z vsemi higienskimi zahtevami. Pri oblikovanju delovnih oblek za zdravstvo se osredotočamo na izbiro odpornih in funkcionalnih materialov, ki se bodo obnesli v dolgih delovnih dnevih in še tako nepredvidljivih situacijah. Poleg tega morajo biti oblačila dovolj trpežna, da prenesejo pogosto vzdrževanje. Proces vzdrževanja bolnišničnega tekstila poteka v naših servisnih centrih. Pri tem upoštevamo EU-standard EN-SFS-14065. Vzdrževanje poteka pod strogim nadzorom temperature pranja, pH-vrednosti in doziranja kemikalij, s čimer poskrbimo za najvišjo možno stopnjo razkuževanja delovnih oblačil. Pred transportom na ciljno lokacijo naključno preverjamo delovne obleke za zdravstvo ter redno opravljamo bakterijske teste.

Poleg naštetega omogočamo s pomočjo spletne storitve eLindström transparentno upravljanje delovnih oblačil oziroma spremljanje njihovega vzdrževanja in stanja zalog. Prek naše online platforme lahko kadar koli in kjer koli dostopate do informacij o vaših naročilih, zalogah, prihodu naslednje dostave opranih oblačil, številu oblačil, ki so trenutno v uporabi na vseh vaših lokacijah … Poleg tega lahko prek omenjene online platforme pregledujete poročila in oddate novo naročilo. Sledljivost vsem našim oblačilom v realnem času omogoča RFID-čip, s katerim so opremljene vse naše obleke.

Pri nas si izposodite medicinska oblačila in prihranite denar

Delovna oblačila za zdravstvo si lahko pri nas izposodi katero koli podjetje, neodvisno od njegove velikosti oziroma števila zaposlenih. Pri nas si lahko izposodite oblačila za več deset ali sto zaposlenih – ali pa samo za enega. Ne glede na to, ali vodite veliko bolnišnico ali manjšo zobozdravstveno ordinacijo, vam naša storitev omogoča, da bodo imeli vaši zaposleni vedno na voljo za uporabo dovolj čistih, svežih in higienskih oblačil. Celostna rešitev, ki zajema najem, čiščenje, vzdrževanje in reden transport oblačil, pomaga podjetjem pomembno znižati stroške. Upravljanje medicinskih delovnih oblačil, sploh ob velikem število zaposlenih, vas lahko hitro stane veliko, saj je stroškovno ter časovno izjemno neučinkovito. Če čiščenje in vzdrževanje oblačil prepustite kar svojim zaposlenim, pa obstaja tveganje, da oblačila ne bodo dosegala visokih higienskih standardov, ki veljajo za zdravstveni sektor. Medicinsko osebje redno menjuje oblačila, saj za vsako izmeno potrebuje svežo in neoporečno delovno obleko. Pri Lindströmu omogočamo bolnišnicam, ambulantam, klinikam, zdravstvenim zavodom, centrom in drugim ustanovam sodelovanje brez začetnega vložka in le s plačilom mesečnega najema – torej brez zaračunavanja kakršnih koli dodatnih storitev. V našo storitev mesečnega najema je tako vključeno vse – od nakupa do dobave medicinskih oblačil, njihovega vzdrževanja, transporta na lokacijo stranke, do njihovega odgovornega odlaganja, ko niso več primerna za uporabo. Podjetje Lindström se ponaša z več kot 170-letno tradicijo na področju tekstilnih storitev in ima stranke po celem svetu – trenutno je v uporabi že več kot 10 milijonov kosov Lindströmovih delovnih oblačil. Če vas zanima sodelovanje z nami, nam lahko pišete prek elektronske pošte prodaja.slovenia@lindstromgroup.com ali pa nas pokličete na telefonsko številko +386 8 2057 381 in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.