Izvirna poslovna darila bodo podjetje dvignila na višjo raven

Izvirna poslovna darila so promocijska tehnika, ki je vsekakor v trendu in jo uporabljajo predvsem podjetniki, ki so v koraku s časom. Morda mislite, da izvirna poslovna darila niso potrebna, dokler so delovni odnosi dobri, vendar obstaja veliko vrst poslovnih daril z različnimi cilji.

Pravzaprav te vrste promocijskih izdelkov dajejo dobro podobo podjetja in nudijo ugodno oglaševanje. Izvirna poslovna darila so lahko namenjena zaposlenim ali kupcem / potencialnim strankam, s katerimi bi radi sodelovali. Čeprav njihov namen ni enak, imajo skupno to, da morajo biti poslovna darila predvsem izvirna.

Preden pa se odpravite po poslovna darila, pomislite kakšen je razlog za obdaritev zaposlenih

Motivirani delavci delajo bolj zagreto in dosegajo boljše rezultate, kar povečuje produktivnost podjetja.

Če je delavec uspešno izpeljal večji posel, ki bo prinesel veliko koristi, se mu zahvalite. Izvirna poslovna darila, kot so nahrbtnik za računalnik, potovalka s koleščki ali izviren promocijski material bo dosegel učinek, da se bo zaposleni počutil, kot del podjetja. Za lažjo odločitev in še bolj izvirna poslovna darila si oglejte naš katalog daril.

  1. Izvirna poslovna darila: nahrbtnik za računalnik

Ko se soočite s takšno situacijo, vam za začetek lahko pomaga že, če veste, kakšno je delovno mesto prejemnika poslovnega darila. Je to morda oseba, ki veliko operira s prenosnim računalnikom?

Izvirna poslovna darila izhajajo iz poznavanja bodočega obdarovanca, zato v zgornjem primeru ne morete zgrešiti, če kot poslovno darilo podarite nahrbtnik za računalnik.

Nahrbtnik za računalnik je namreč priročno in nadvse uporabno poslovno darilo, da bi ga naredili še bolj izvirnega, ga lahko personalizirate in naj natisnete recimo ime zaposlenega.  Izvirna poslovna darila, ki poleg funkcionalnosti, dopolnjujejo tudi osebni ali poslovni stil posameznika, so odlična izbira.

  1. Izvirna poslovna darila: potovalka s koleščki

Če je vaš zaposleni veliko na poti, je zagotovo prava izbira potovalka s koleščki. Vsi, ki so veliko časa na poti namreč vedo, da je ena glavnih stvari na potovanju, kvalitetna in zanesljiva potovalka s koleščki.

Prav s tem razlogom smo jo tudi mi vključili v ponudbo. Potovalka s koleščki je izjemno praktično poslovno darilo tako zaposlenim, kot tudi partnerjem ali strankam, saj je vselej uporabna in dobrodošla.

Naš katalog daril vam nudi možnost, da za izvirno poslovno darilo izberete kovček s kompaktnim ohišjem iz trde plastike, mehkejšo torbo ali pa vas najbolj prepriča potovalka s koleščki.

Manjša potovalka je primernejša za računalniško opremo in dokumente, medtem ko je večja potovalka s koleščki, primerna za shranjevanje oblačil in ostalih osebnih pripomočkov na potovanjih.

  1. Izvirna poslovna darila: promocijski material

V naši ponudbi zagotovo najdete promocijski material, ki ga iščete. Na promocijski material vam prav tako lahko natisnemo logotip podjetja oziroma po želji kaj drugega.

Promocijski klobuček iz 100 % bombaža je le eden izmed mnogih primernih idej za izvirno poslovno darilo. Če je bodoči obdarovanec denimo bolj tehničnega tipa ali pa večkrat opazite, da ima v ušesih slušalke, so tudi te odlično poslovno darilo. Pri nas najdete različne promocijske slušalke, od takih z ABS ohišjem, do takih, ki so priročno shranjene v PVC embalaži.

Zakaj so izvirna poslovna darila tako pomembna?

Poslovno obdarovanje je pomembno, saj je odraz vašega podjetja. Kot strokovnjaki za poslovna darila smo sestavili seznam razlogov, zakaj bi bilo pošiljanje premišljenih prazničnih daril strankam in zaposlenim vaša glavna prednostna naloga.

  1. Poslovna kultura

Kot podjetnik nimate druge možnosti, da naredite prvi vtis. Preprosta gesta zahvale, priznanje pokroviteljstva lahko enkratne kupce spremeni v kupce za vse življenje. Pošiljanje skrbno izbranega izvirnega poslovnega darila strankam in partnerjem, ne samo da kaže, da vam je mar za vaš poklicni odnos, ampak je odraz vaše korporativne kulture in poslovnih vrednot. Ta gesta je v današnjih »hitrih časih« pogosto spregledana. Dobro premišljena in izvirna poslovna darila kažejo, da vaše podjetje ne pozabi na podrobnosti, tudi če se veliko dogaja.

  1. Okrepitev svoje blagovne znamke

Gre za to, da so izvirna poslovna darila še ena oblika oglaševanja. Omogočajo vam, da ostanete v stiku s strankami tudi po nakupu. Premišljena, a izvirna poslovna darila, še posebej tista, ki so prilagojena z logotipom vašega podjetja, so odličen način, kako svojo znamko ohranjati pred očmi kupcev.

  1. Spoštovanje tradicije

V nekaterih kulturah pričakujemo poslovno obdarovanje. Pri poslovanju z mednarodnimi strankami in podjetji je pogosto treba upoštevati zelo strog bonton obdarovanja. Vzeti si je potrebno čas za raziskovanje, kaj se pričakuje in predstaviti izvirno poslovno darilo, saj je prav to lahko razlika med dogovorom, ki se sklene in poslom, ki pade v vodo.

Nasveti za izvirna poslovna darila

  • Poznajte politiko obdarovanja

Preden začnete pisati seznam daril, ugotovite, ali vašo stranko zavezujejo določeni pravilniki glede daril. Nekatera podjetja ne dovoljujejo sprejemanja daril, medtem ko druga omejujejo vrednost le tega.

  • Sledite bontonu

Poskrbite, da se vaše poslovno darilo ujema z vašim poslovnim odnosom. Izogibajte se smešnim darilom, ki bi lahko užalila vašo stranko (tudi če menite, da gre za humor v dobrem smislu).

  • Naj vaše darilo izstopa

Poslovna darila pošljite januarja, ko bo konec norosti okoli novega leta. Uporabite to kot čas, da svojim strankam in partnerjem zaželite uspešno leto. Ne samo, da bodo cenili gesto, ampak bodo vaša izvirna poslovna darila imela trajen vtis, saj jim ne bo treba konkurirati z darili drugih podjetij, ki so se nakopičila tik pred koncem leta.

V koraku s trendom poslovnih daril, smo za vas v ponudbo vključili tudi ekološka promocijska oziroma poslovna darila, ki jih ne smete prezreti.

Ko želite obdarovance navdušiti in hkrati pustiti vtis, da vam je mar za okolje in vse, kar se dogaja okrog nas, izberite izvirna eko poslovna darila.

Ker danes obstaja ogromno ponudb ekoloških daril, smo za vas strnili bogat izbor za eko izvirna poslovna darila, ki so najbolj primerna za promocijo podjetja ali obdarovanje svojih poslovnih partnerjev, strank oziroma zaposlenih.