Izposoja dvigal prinaša številne prednosti

Delo na višini zahteva za prenos težkih bremen uporabo teleskopskega dvigala, za delo delavcev na višini pa posebne varnostne ukrepe, eden najvarnejših načinov za delo na višini je uporaba dvigala s košaro. Zaradi praktičnosti in nižjih stroškov se veliko izvajalcev odloča za izposojo dvigala pri zanesljivih podjetjih. Tesarstvo in krovstvo Irner iz Radmirja pri svojem delu uporablja teleskopski viličar oziroma dvigalo, poleg tega pa izposoja dvigalo in omogoča tudi najem dvigala s košaro. Uporabniki, ki si izposodijo dvigalo ali najamejo dvigalo s košaro, izvajajo dela v gradbeništvu, kamnolomih, v pristaniščih in drugod. Dvigalo za delo na višini, ki ga izposoja podjetje Irner, izpolnjuje vse varnostne zahteve, ima certifikat in je zelo zmogljivo, robustno ter primerno za široko paleto opravil.

Dvižna košara za delo na višini

 

Teleskopski viličar oziroma dvigalo ima veliko dvižno moč

Z izposojo dvigala pri podjetju Irner si stranke zagotovijo kvaliteten in zanesljiv delovni stroj za delo na višini. Gre za teleskopski viličar znamke Manitou 1337, ki je v spodnjem delu podoben traktorju, v zgornjem pa viličarju. To kvalitetno teleskopsko dvigalo ima izredne zmožnosti delovanja in je skrbno in tehtno zasnovano, kar potrjujejo pridobljeni certifikati. Delovanje tega dvigala za delo na višini upravljamo prek elektronike, ki nadzoruje vse funkcije dvigala in varnostne sisteme. Iz kabine tega dvigala je široko vidno polje, kar upravljavcu teleskopskega dvigala omogoča natančen pregled nad dogajanjem na delovišču, kar je še posebej varno za delavce na delovišču. Delo na višini se izvaja tudi na neravnih, včasih celo razmočenih površinah, kar za teleskopsko dvigalo Manitou, ki ga izposoja podjetje Irner, ni težava. Ima hidravlične stabilizatorje in sistem za izravnavanje. Poleg tega je to dvigalo za delo na višini izredno zmogljivo in primerno tudi za težja dela v gradbeništvu in drugod. Izposoja tega dvigala bo uporabnikom omogočala dvig bremena do 3,7 tone do višine 13 metrov. Podjetje Irner ima na voljo še podaljšek, ki zagotavlja dvig bremena do višine 17 metrov in teže do 800 kilogramov.

Najem dvigala s košaro omogoča delavcem lažje delo

Teleskopski viličar oziroma dvigalo Manitou 1337, ki ga izposoja podjetje Irner ima več možnosti različnih priključkov. Poleg izposoje dvigala je možen tudi najem dvigala s košaro, ki je dodatna opcija pri tem teleskopskem dvigalu. Dvigalo s košaro je za delavce veliko bolj praktično in varno, saj v dvigalu s košaro lažje opravljajo delo na višini in so veliko varnejši. Delo lahko opravljajo do višine 13 metrov. Pri tem jih varuje več varnostnih mehanizmov, kot so različni senzorji, obremenitveno stikalo, poseben mehanizem, ki omogoča vrnitev košare na tla, če pride do okvare, poleg tega delavce varujeta pri delu na višini visoka ograja na košari in nedrsna površina na tleh. Dvigalo s košaro je posebej okretno, saj doseže tudi manj dostopna mesta, kjer ne bi mogli postaviti fasadnega odra. Teleskopsko dvigalo s košaro prav tako lahko dvigne delavce za delo na višini čez različne talne prepreke, kot so potoki, neprehoden teren in podobno. Za gibanje po zahtevnem terenu ima teleskopsko dvigalo pogon na vsa štiri kolesa in štirivaljni turbodizelski motor. Pri premikanju lahko doseže 25 kilometrov na uro. Z izposojo dvigala in najemom dvigala s košaro lahko uporabniki opravijo tudi zahtevnejša dela, pri tem pa naredijo veliko zase in za delavce, ki z dvigali delajo, saj so s tem kljub nevarnostim pri delu na višini naredili največ za svojo varnost.

Delo na višini

Prednosti izposoje dvigal

Izposoja dvigal je zelo praktična in ugodna rešitev za vse izvajalce, ki se ne želijo ubadati z vzdrževanjem strojev in si z nakupom teleskopskih dvigal nakopati prevelikih stroškov. Pri tesarstvu in krovstvu Irner dobijo na izposojo dvigalo in dvigalo s košaro, ki je v brezhibnem stanju, preverjeno po vseh standardih in ima opravljen certifikat za varno delo na višini. Tako dobijo najemniki dvigala v roke preverjeno dvigalo za delo na višini, ki je brez predhodnega pregleda ali priprav pripravljeno na zagon in lahko brez izgub delovnih ur začnejo izpolnjevati delovne projekte. Poleg tega sta izposoja dvigala in najem dvigala s košaro cenovno ugodna, za naročnike pa je še posebej pomembno dejstvo, da je podjetje Irner zanesljiv partner. Hitro in brez zapletov pri Irnerju organizirajo vse v zvezi z izposojo dvigal za delo na višini in se prilagajajo naročnikom. Vsakemu naročniku organizirajo izposojo, da ima teleskopsko dvigalo na mestu, kjer ga potrebuje in takrat, ko ga potrebuje. Na svoji spletni strani ima podjetje Irner pregleden cenik za izposojo dvigal za delo na višini, tako da si lahko naročniki že vnaprej sestavijo pregled stroškov in ni nobenih nepotrebnih nesporazumov. Izposoja teleskopskih dvigal je tako lahko hitra, preprosta in pregledna.