Cev za vodo in drugi izdelki za vodovodno inštalacijo

Cev za vodo je osnova vodovodne inštalacije in se uporablja za vse odtoke in dotoke v gospodinjstvu. Za različne potrebe napeljav se potrebuje bodisi plastične gibke cevi ali pa aluminijaste, bakrene in pocinkane cevi za vodo. Ne glede na to, katero vrsto potrebujete za delo, je S3C pravi naslov. Smo sodobna spletna trgovina, kjer hitro izberete in naročite vso hidravlično in industrijsko opremo, odlikuje pa nas tudi zelo hitra dobava. Postanite naš registrirani uporabnik in od zdaj naprej kupujte enostavneje.

Vodovodna inštalacija in kanalizacija

Za učinkovit sistem je pomembna dobro načrtovana kombinacija cevi za vodovodno inštalacijo in kanalizacijskih jaškov. Cevi za vodo so v stavbah napeljane navpično in horizontalno. Plastične cevi za vodovod so odlične za krivine, tudi poznejša zamenjava je možna brez večjih posegov. Zelo razširjena je uporaba cevi iz polietilena (PE), uporabljajo pa se tudi večplastne cevi, kjer so združene dobre lastnosti posameznih materialov. V preteklosti se je veliko uporabljalo vroče pocinkane cevi, a teh se ne sme kriviti, poleg tega pa je pri njih nevarnost korozije (ko se uporabi cevi iz različnih kovin). Zato morajo biti ustrezno zaščitene, spoji pa dobro izvedeni. Plastične cevi za vodo bolje prenesejo visoke temperaturne obremenitve, so upogljive, ekološko ugodne in imajo dolg rok trajanja. Z različnimi izvedbami boste lahko uredili celotno vodovodno omrežje. Preverite našo pestro ponudbo in se odločite za prvovrstne cevi.

Izberite kakovostne cevi za vodovod

Ni treba poudarjati, da je pri ceveh za vodovod na prvem mestu kakovost. Naše izdelke odlikuje tehnična dovršenost, izbrani materiali z odlično tesnilnostjo in posledično dolga življenjska doba. Plus pa je seveda, da jih naročite v poljubnih barvah in dimenzijah. Med našimi najbolj prodajanimi artikli so precizne brezšivne cevi za vodo, ki jih dobite povsem po svojih željah. Prodajamo le preverjeno dobre cevi za vodovod, posebnost naše trgovine pa je, da vam poleg originalnih delov priznanih proizvajalcev pokažemo tudi ugodnejše alternative, ki so prav tako primerne. Po želji vam za cevi za vodovodno inštalacijo izdamo tudi tovarniško potrdilo.

Naša široka ponudba je mogoča zaradi partnerstva z nemško družbo Landefeld, ki ima v modernem skladišču vedno na zalogi več tisoč kosov industrijske opreme. Prek nas lahko tako naročite vse vrste cevi za vodo in ste prepričani, da jih boste v najkrajšem času tudi dobili. Ker se pocinkane cevi za vodo pri nas čedalje manj uporabljajo, ponujamo veliko sodobnejših možnosti. Izberite cev za vodo, na katero sami stavite, zagotavljamo vam, da pri S3C dobite samo najboljše. Vedno se lahko obrnete tudi na naše individualno tehnično svetovanje.

Cevi za meteorne vode

Ne le za vodovod in kanalizacijo, cevi se uporablja tudi za odvajanje vode s strešine. Za vsak kvadratni meter strešine se računa kvadratni centimeter cevi za meteorno vodo. To je nekakšno splošno pravilo, a za dober strešni odtok je seveda treba vedeti, kakšna je maksimalna količina padavin na določenem področju. Zelo pomembno pri tem je tudi redno čiščenje žlebov in cevi za meteorne vode, sicer so naše predpostavke lahko hitro napačne. Ko razmislite, v koliko različnih cevi boste vodo speljali, boste vedeli tudi, kakšno površino po posameznih sklopih potrebujete. Naročite cevi za meteorno vodo pri S3C – v poljubni velikosti in dolžini.

Hitra in zanesljiva dobava vseh vrst cevi za vodovod

S3C zagotavlja, da vso industrijsko opremo in tako tudi cevi za vodovodno inštalacijo preprosto naročite in na želeni naslov dobite v samo treh delovnih dneh. Tako ni treba, da sami shranjujete veliko zalogo cevi. Vedno se lahko zanesete na nas. Zaradi kratkega dobavnega roka smo odličen partner, ko se znajdete v časovni stiski, hkrati pa je naša ponudba tako široka, da lahko postanemo vaš edini dobavitelj za vso opremo. S kurirskimi službami pošiljamo izdelke po vsej Sloveniji in bomo poskrbeli, da do vaših vrat material pride v najboljšem stanju, ne glede na to, kjer se nahajate.

Naročila za cevi za vodo in drugo opremo sprejemamo vsak delovnik med 7. in 16. uro. Do 10. ure zjutraj imate še poseben 1% jutranji popust. Za večja naročila je dostava brezplačna.

Na voljo tudi ostala vodovodna oprema

Od začetka svojega delovanja se trudimo ne enem mestu združiti vse artikle, ki jih strokovnjaki potrebujejo za svoje delo, zato da je nabava materiala kar najbolj enostavna. Cev za vodo še zdaleč ni edini izdelek, ki je nujen za vodovodno inštalacijo. Pri nas tako lahko naročite tudi cevne zveze, vtične priključke in funkcijske spojke, kotne in druge priključke, krogelne pipe, armature, cevne objemke, ventile in različne naprave za merjenje. S3C ima vso industrijsko opremo, najdete pa jo lahko v preglednem spletnem katalogu, kjer so navedene vse specifikacije.

Strokovnjaki smo tudi za pnevmatiko. Če vas zanima to področje, naj vas razveselimo, da vse izdelke za to stroko prav tako najdete pri nas. Še en razlog več, da nam zaupate dobavo delovne opreme. Ne odlašajte in kliknite na s3c.si še danes.