Fleksibilne industrijske in hidravlične cevi za vodo

V naši spletni trgovini ponujamo preko 400.000 izdelkov, med katerimi so tudi fleksibilne hidravlične cevi in industrijske cevi za vodo. Med iskanjem cevi za vodo v naši spletni trgovini lahko najdete tudi ostale dodatke in pripomočke kot so cevne zveze, navojni nastavki, spojke, manometri itd.

 

Cevi za vodo

V naši ponudbi lahko najdete kompresijske cevi za zrak, vodne cevi, cevi za paro in ostalo široko ponudbo kvalitetnih izdelkov od naših kakovostnih proizvajalcev. Pri nas lahko najdete industrijske cevi za vodo ali vodne cevi za domačo rabo.

Pred nakupom določene cevi je dobro preveriti kakšne tehnične lastnosti mora vsebovati vodna cev za vašo uporabo. Saj cevi lahko služijo za različne namene, kar pa lahko privede do velikih odstopanj v ceni. Pri nas lahko naročite cele cevi iz kolutov, lahko pa naročite tudi cevi izrezane po meri. Poleg tega pa lahko izbirate tudi med našimi že izrezanimi cevmi in tako vam ne bo treba plačevati za izrezovanje. To pomeni, da lahko prihranite denar tudi pri nakupu cevi višjega cenovnega ranga.

 

Hidravlične cevi

Naša ponudba vsebuje več kot 20 različnih hidravličnih cevi za industrijsko uporabo. Različne industrije pri svojem delu potrebujejo različne vrste hidravličnih cevi. Hidravlične cevi so pri uporabi izpostavljene večjemu pritisku kot navadne cevi za vodo ali paro. Zato so tiste najbolj trpežne cevi sestavljene kar iz štirih slojev in zato lahko prenesejo velike napore in pritiske.

Glede na svoje potrebe lahko izbirate med cevmi za hidravliko različnih mer. Najbolj ozke cevi imajo notranji premer širok 4 mm in zunanji premer imajo širok 10 mm. Najbolj široke cevi pa imajo notranji premer 32mm in zunanji premer 42,5 mm širok. Cevi se med seboj razlikujejo tudi po upogljivosti. Lahko izbirate med cevmi, ki imajo upogljivi radi 30, 40, 50, 65 in 90. Tiste najbolj upogljive cevi pa dosežejo upogljiv radi tudi od 100 pa vse do 180. Ker se cevi uporabljajo v različnih industrijah so zato izpostavljene tudi različnim temperaturam. V ponudbi podjetja S3C lahko izbirate med hidravličnimi cevmi, ki prenašajo 100 stopinj celzija in med tistimi, ki prenesejo temperaturo do 135 stopinj celzija.

Vso ponudbo industrijskih hidravličnih cevi in cevi za vodo lahko najdete na spletni strani podjetja S3C in svojo cev naročite kar preko interneta. Vaš naročeni izdelek bo pred vaša vrata dostavljen v roku treh dni in to z brezplačno poštnino.