Gozdarsko dvigalo za traktor, ki omogoča resnično varno spravilo lesa

Gozdarsko dvigalo je pripomoček, brez katerega si danes težko predstavljamo učinkovito in hitro spravilo lesa, še posebej če gre za nekoliko večji posek. Pri tem je pomembno, da izberete napravo, ki bo omogočala zares varno delo …

Kakovostno gozdarsko dvigalo priznane estonske znamke BMF

V ponudbi podjetja Profi kmet vas čakajo vrhunska gozdarska oziroma traktorska dvigala, ki se lahko med drugim pohvalijo s širokim kotom delovanja in katerih delovni tlak je 190 barov. Gre za naprave, ki so proizvod uveljavljenega estonskega proizvajalca BMF in ki so med uporabniki izjemno cenjene, saj so učinkovite, zanesljive in varne, rokovanje z njimi pa je preprosto in udobno. V našem podjetju smo zato ponosni, da omenjeno znamko uradno zastopamo na našem tržišču. Vsi stroji oz. delovni pripomočki, zbrani v naši ponudbi, so prestali zahtevna testiranja. Obenem pa so bili preizkušeni v praksi, in to na zelo zahtevnih delovnih površinah, pri čemer so se izkazali več kot odlično.

Gozdarska oz. traktorska dvigala na voljo v kar 7 različnih modelih

Gozdarsko dvigalo za traktor znamke BMF je dobavljivo v 7 različicah, in sicer je mogoče izbirati med modeli BMF 430, BMF 540, BMF 650, BMF 720, BMF 750, BMF 850 in BMF 905. Ti se razlikujejo glede na višino, ki jo je mogoče z njimi doseči. Tako njihov doseg znaša od 4,3 pa vse do 9,5 metra. Na naši spletni strani boste našli povezave do natančnejših informacij/tehničnih specifikacij posameznih modelov. Seveda pa se lahko v primeru dodatnih vprašanj po želji obrnete kar neposredno na nas. Vso potrebno podporo vam nudimo tudi po samem nakupu, saj se zavedamo, da je ustrezno vzdrževanje naprav nujno za resnično varno delo. Tako vam naša servisna skupina z veseljem priskoči na pomoč pri najrazličnejših vzdrževalnih delih, pri čemer je naš odzivni čas izjemno kratek.

Gozdarska prikolica z dvigalom v kompletu ali posamičen nakup

Ena izmed opcij, ki so vam na voljo, je nakup kompleta, ki ga sestavlja gozdarska prikolica z dvigalom. Poleg tega pa je možno kupiti zgolj gozdarsko traktorsko dvigalo, torej posamično in ne v kompletu. Za vsa gozdarska oziroma traktorska dvigala so vam po potrebi na voljo originalni rezervni deli, poskrbljeno pa je tudi za pester nabor dodatne opreme, med katero med drugim najdete podporne noge (ki so tipa A ali FD), luči in rotatorje. Vzpostavljen imamo učinkovit dostavni sistem, ki zagotavlja, da je dostava naprave na izbrani naslov izvedena nadpovprečno hitro in ob dogovorjenem času.