Avtodvigala – škarjasta za avtomehanične delavnice vseh vrst

Avtodvigala so pravzaprav mobilna dvigala oziroma neke vrste hidravlični stroji, brez katerih si dela danes na področju avtomobilov ne znamo več predstavljati. Dejstvo pa je, da se avtodvigala ne uporabljalo le tam, kjer je opravka z avtomobili, temveč so uporabna še v gradbeništvu, pri montažah in demontažah betonskih ali kovinskih konstrukcij, možnosti in načinov uporabe je skratka ogromno. Ko iščemo ustrezno avtodvigalo za delo, ki ga nameravamo z njegovo pomočjo opravljati, se osredotočimo predvsem na njegove tehnične podatke, saj so na voljo v različnih dimenzijah, prav tako pa so sodobnejša bolj moderna, zmogljiva in imajo več opreme. Konec koncev gre za stroj, ki ga moramo znati uporabljati. Pri uporabi avtodvigala za delavnice je potrebna izjemna natančnost, uporabnik pa mora z njim ravnati premišljeno in previdno, saj bi se lahko pri dvigovanju težkih bremen zaradi nepravilnega načina uporabe avtodvigala hitro poškodoval ali povzročil drugačne vrste škodo. Tisti, ki upravljajo takšne stroje, morajo biti primerno usposobljeni in podkovani z znanjem na tem področju. Danes so med najpogosteje uporabljenimi škarjasta avtodvigala, ki so prav tako ena izmed najbolje prodajanih, saj imajo pred ostalimi vrstami kar nekaj prednosti. Škarjasta avtodvigala uporabniku zagotavljajo veliko prostora za delo, zato so še posebej priljubljena pri avtoličarjih in avtokleparjih. Pozabiti pa ne smemo na dvostebrna, ki so izjemno preprosta, uporabniku pa omogočajo enostaven način uporabe. Različni tipi teh avtodvigal se med seboj razlikujejo po merah, kapaciteti in specifikacijah, zato je pri izbiri potrebno upoštevati zahteve uporabnika in delo, ki ga le-ta opravlja. Oprema za avtomehanične delavnice mora biti kvalitetna in izdelana iz vzdržljivih materialov, saj lahko le tako dosežemo zadovoljstvo vseh, ki z njo delajo. Avtodvigala so zares izjemni stroji, ki nam omogočajo dvigovanje in premikanje težkih bremen, česar sicer ne bi mogli izvesti.

dvostebrno dvigalo mtool

Škarjasta avtodvigala in druge vrste, ki so prav tako v uporabi

Poleg škarjastih avtodvigal so danes v uporabi tudi številna druga. Omenili smo že dvostebrna, ki imajo svoje prednosti. Na voljo so še enostebrna, pri katerih se je smiselno osredotočiti na blagovno znamko Twin Busch, saj imajo tovrstna avtodvigala preverjeno kvaliteto. Prav tako so na voljo še štiristebrna, dvigala za motorje, za tovorni program in za pnevmatike. Vse to in še mnogo več opreme za avtomehanične delavnice najdemo v ponudbi podjetja Mtool, v katerem se ukvarjajo tudi s servisom in montažo avtodvigal, brez zunanjih izvajalcev. Za stranko to pomeni veliko prednost, ker je posledica takšnega načina poslovanja hitrejši reakcijski čas in hitrejša izvedba del. Zavedamo se preprostega dejstva, da brez različnih pomagal na tem področju ne gre, zato so avtodvigala tista, ki nam omogočajo kakovostno izvedbo storitve, obenem pa nam pomagajo prihraniti čas. Najkvalitetnejša škarjasta in druga avtodvigala so običajno izdelana iz robustne jeklene konstrukcije, hkrati pa je izvedba kar se da preprosta. Pri tem je potrebno pomisliti na dimenzije, predvsem na višino in splošno težo avtodvigala, pa tudi na enostavnost uporabe. Avtodvigalo ne bi smelo od uporabnika zahtevati prevelikega vložka napora, torej fizične močim, zato je to zelo pomemben kriterij pri nakupu dvižnih pripomočkov. Pri nakupu škarjastih in dvostebrnih dvigal poskušajmo upoštevati njihovo masivnost, nosilnost, težo in kakovost, pri tem pa se posvetujmo z izkušenim prodajalcem, ki nam bo pomagal izbrati pravega. Le tako lahko dosežemo maksimalno stopnjo zadovoljstva pri kakovostnem opravljanju delovnih nalog.

Ne pozabimo na primerjavo med kakovostjo in ceno

V podjetju Mtool našim strankam poskušamo zagotoviti najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, zato boste pri nas deležni škarjastih, dvostebrnih in drugih vrst avtodvigal po konkurenčni ceni. Ukvarjamo se s prodajo profesionalnega orodja, avtodvigal in strojev ter s prodajo na terenu. Prodaja na terenu nam omogoča neposredni stik s strankami, katerim želimo nudit odlično kakovost in ceno, saj nam je zelo pomembno zadovoljstvo naših strank. Pri izbiri primernega avtodvigala za vašo delavnico vam bomo zato z veseljem svetovali in pomagali, saj imamo na tem področju ogromno izkušenj, ki si jih je mogoče ogledati med referencami na naši spletni strani. Najprimernejšo rešitev vam bomo pomagali poiskati na podlagi upoštevanja prostorskih razmer in vaših želja.

škarjasto avtodvigalo

Za večje in manjše avtomehanične/vulkanizerske delavnice

V podjetju Mtool vam nudimo pestro ponudbo avtodvigal, zato boste zagotovo našli pravega zase. Pri nekaterih izmed njih zračni priključek ni potreben, saj vse poteka elektronsko, kar je še dodatna prednost. Predvsem pri škarjastih avtodvigalih so na voljo mobilni kompleti za transport. Kakovostna, trpežna in zanesljiva avtodvigala so na voljo že po zelo ugodni ceni, imajo pa različno nosilno kapaciteto (pri nas najdete tudi škarjasto avtodvigalo z vmesnim dvigalom). Ne spreglejte odlične ponudbe, ki si jo je mogoče ogledati na naši spletni strani, nakar nas za dodatne informacije o ceni kontaktirajte preko preprostega spletnega obrazca. Z veseljem bomo skupaj poiskali pravo rešitev za vas!