Apartma primorska

V današnjem času si le stežka vzamemo čas zase in za svoje bližnje. Ob napornih vsakodnevnih urnikih kar hitro podležemo stresu, ki vpliva na kakovost našega življenja. Da bi si odpočili, se sprostili in obnovili vezi z našo boljšo polovico, se vse več Slovencev odloča za krajše počitnice in oddih v bližini primorja. Največkrat je razlog za to odločitev drugačen zrak, ki blagodejno vpliva na naše telo in duha.

Nov zagon energije

Primorje je idealna pokrajina za turizem, še posebej v poletnem času in temu primerne so tudi nastanitve. Današnji trg ponuja ogromno možnosti za sprostitev v dvoje, od romantičnih apartmajev, pa vse do dejavnosti, ki jih lahko počnete skupaj s svojimi bližnjimi.

apartma primorska

Hiša posebne sorte ponuja več apartmajev, ki nudijo prenočišča za dva z možnostjo dodatnega ležišča. V apartmaju so zagotovljene udobne postelje s posteljnino iz kvalitetnih materialov, LCD televizor, telefon, internet in pisalna miza. Prostori so klimatizirani, da je bivanje prijetno tudi v času poletnih in vročih dni.

Izbirate pa lahko tudi med več aktivnostmi, za sprostitev, kot so organizirani pohodi in ogledi, masaže in terapije, degustacije vin ob pokušini pršuta in druga kulinarika, ki jo ponujajo na tamkajšnjih ekoloških kmetijah.

Sprostite se in zaživite!