Okna in vrata – aluminijasta in lesena okna ter vhodna stanovanjska vrata

Okna in vrata so pomemben del vsake hiše ali stanovanja, saj zagotavljajo udobje v zaprtih prostorih in so ogledalo vašega doma. Okna so del stavce, ki združuje kvalitete zunanjih in notranjih prostorov, vas varujejo pred neprijetnimi zunanjimi vplivi in vam omogočajo pogled na okolico. Vrata na drugi strani so ogledalo vašega doma, saj obiskovalci najprej opazijo vrata, šele potem stopijo v hišo. V našem podjetju imamo na voljo kakovostna vhodna stanovanjska vrata in vrata iz različnih materialov, med katerimi prevladujejo aluminijasta vrata. V kolikor želite nova okna, imamo na voljo najboljša lesena okna in izjemno kvalitetna aluminijasta okna odvisno od stanovanja ali hiše, kjer jih boste imeli. Poleg oken in vrat vam v našem podjetju zagotavljamo tudi panoramske stene, fasade in senčila. Odlikujejo nas kakovost, ugodna cena in skrb za stranke, saj se zavedamo, da so stranke na prvem mestu, zato se vsakomur posvetimo individualno, kjer upoštevamo želje strank in zagotovimo udoben dom, ki ste si ga vedno želeli. Prepričani smo, da boste z našimi okni in vrati izjemno zadovoljni in boste svoje zadovoljstvo širili naprej, da bo vse več ljudi imelo kakovostno opremo ter okna in vrata za sanjski dom.

Aluminijasta okna

Okna in vrata – različni materiali za udobno bivanje

Vrata, predvsem vhodna so bila že v preteklosti simbolni in statusni element hiše in kot taka izjemno pomembna, saj so bila obraz doma, kar velja še danes. Vrata so del hiše, ki ga obiskovalec najprej opazi, še preden stopi v hišo, zato je pomembno, da izberete kakovostna vrata in okna, ki bodo odražala vaš slog in vaše želje. Nudimo vam bogato izbiro različnih videzov, ki jih lahko prilagodimo glede na vaše želje in vam jih izdelamo po meri. Prva vaša odločitev je material iz katerega bodo vrata. V preteklosti je bila izbira bolj kot ne les, sedaj pa lahko izbirate med kakovostnimi vhodnimi stanovanjski vrati iz lesa, aluminija ali kombinaciji lesa in aluminija. Prepričani smo, da boste s kakovostno izbiro vrat nadgradili vašo hišo in njen videz, obenem pa je pomembno, da je stavbno pohištvo iz enakega materiala kot okna in vrata, kar bo poskrbelo za privlačen videz. Poleg materiala lahko izbirate med različnimi barvami ter oblikami, v kolikor se boste odločili za lesena vrata pa lahko izbirate med drevesenimi vrstami smreke, macesna, hrasta ali merantija. Odločite se za kakovostna okna in vrata, ki se bodo barvno ujemala s fasado za lep zunanji videz vašega doma.

Aluminijasta okna za moderen vpliv v vaši hiši

Izbira oken in vrat je izjemno pomembna, predvsem okna so ključnega pomena za udobje in prijetno bivanje v vaši hiši, saj združujejo kvalitete zunajih in notranjih prostorov ter ščitijo stanovanje ali hišo pred negativnimi vplivi iz okolja, zadržujejo mraz in vročino ter osvetljujejo prostore. V preteklosti je bila izbira oken izjemno skopa, saj smo lahko kupili le pravokotna okna standariziranih dimenzij, v zadnjem času pa je ponudba oken in vrat v razponu, saj lahko najdemo različne sodobne materiale in okovja ter izbiramo med neomejenimi oblikovalskimi možnostmi z različnimi dodatki. Odločite se lahko za navdih pretekle arhitekture in izberete najboljša lesena okna, ki jih imamo na voljo v našem podjetju ali pa se odločite za trende prihodnosti s kakovostnimi aluminijastimi okni. Aluminijasta okna so zaradi svoje konstrukcije primerna za vse objekte, kjer želimo imeti dobro toplotno izolacijo, obenem pa nudijo popolno zaščito pred neugodnimi vremenskimi vplivi. Na drugi strani lesena okna dajejo prijeten občutek bivanja. Ne glede na to, za katera okna in vrata se boste odločili smo prepričani, da boste nad kvaliteto in storitvijo zelo zadovoljni.

Aluminijasta vhodna vrata

Okna in vrata v našem podjetju ustrezajo evropskim standardom

Pri izbiri katera okna in vrata bi bila najboljša za vaš dom se je potrebno vprašati, ali se boste ravnali po minimalnih standardih ali želite standard nizkoenergijske ali pasivne hiše. V kolikor želite menjati okna je pomembno, da najdete razlog, ali je menjava pomembna, saj okna nimajo več funkcije in želite zgolj nova ali pa bi radi nova okna zaradi zmanjšanja toplotnih izgub in izboljšanja bivanjskih prostorov. Ne glede na to, ali se boste odločili za aluminijasta vrata in okna ali lesena ste lahko prepričani, da boste dobili kakovosten proizvod. Vsi naši izdelki ustrezajo evropskim standardom in so sodobno oblikovani in obdelani, narejeni iz najkvalitetnejših materialov, ki zagotavljajo dolgo obstojnost in predvsem hitro, poceni in enostavno vzdrževanje. Kakovostna vrata in okna zagotavljajo zaščito pred hrupom, obenem pa so izjemno varna, kar je izjemno pomembna lastnost, saj boste le tako lahko živeli brezskrbno in udobno življenje, ki je ena od osnovnih potreb vseh ljudi. V kolikor imate glede aluminijastih oken in vrat ali česa drugega kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja in vam svetovali, lahko pa nas obiščete osebno v podjetju.