3D izris kuhinje po meri – da ne boste kupovali mačka v žaklju

3D izris kuhinje je izvrstna opcija za tiste, ki se želite prepričati, da bodo vaše zamisli delovale tudi v praksi. Posledično ne bo skrbi, da bi podoba, ki ste si jo zamislili v glavi, odstopala od končne realizacije. Obenem pa 3D izris omogoča, da primerjate različne opcije in se nato lažje odločate, katera je tista, ki je resnično najboljša.

Načrtovanje kuhinje po meri zahteva veliko znanja in izkušenj

Pri 3D izrisu in izdelavi po meri se vedno išče idealen spoj med željami naročnika glede estetike in funkcionalnostmi ter omejitvami prostora. Posebej tam, kjer smo precej omejeni s prostorom, je skorajda nujno, da načrtovanje kuhinje zajema strokovno svetovanje. Izkušen strokovnjak, ki ima veliko znanja na tem področju, vam bo pomagal pri iskanju resnično optimalne rešitve. Tako vam kljub določenim omejitvam ne bo treba pristajati na kompromise, ampak boste dobili natanko tisto, česar si želite. Prepričani smo torej, da si je vsekakor vredno vzeti malce več časa, saj gre za pomembno investicijo. Do potankosti premišljene kuhinje po meri postanejo središče in hkrati srce vsakega doma – več kot »zgolj« prostor, kjer se pripravlja hrana.

Moderne ali klasične kuhinje? Kotne ali enovrstne? Mat ali sijaj?

Na poti do vaše sanjske kuhinje po meri boste morali sprejeti precej pomembnih odločitev. Ena izmed njih je ta, ali vas bolj zanimajo klasične kuhinje v rustikalnem oziroma podeželskem stilu ali pa morda moderne izvedbe čistih, minimalističnih linij. Izbrati in ohraniti naravni videz lesa ali bi bila mogoče primernejša bela barva? Morda celo kombiniranje različnih barv? Kako glede na razpoložljivi prostor izbrati najoptimalnejšo postavitev? Možnosti tu je ogromno – od enovrstne in kotne kuhinje do U-postavitev ter izvedb z otokom. Pri odgovoru na vsa ta vprašanja vam lahko pomaga posvet s strokovnjakom, še bolj pa 3D izris.

načrtovanje in 3d izris kuhinje

načrtovanje in 3d izris kotne kuhinje po meri

 

 

 

 

 

 

Izkoristite možnost za brezplačen in neobvezujoč 3D izris kuhinje

V podjetju GA+kuhinje vam ponujamo povsem brezplačen 3D izris po meri, ki je možen v naših salonih, po želji pa lahko 3D izris pripravimo kar pri vas doma. Vse, kar morate storiti, je, da na naši spletni strani izpolnite obrazec – in že kmalu boste obveščeni o terminu za neobvezujoč 3D izris. Pri pripravi 3D izrisa bomo upoštevali vse vaše želje, hkrati pa bomo pozorni na specifike prostora. Ne ustrašimo se niti najzahtevnejših izzivov, saj je naš glavni cilj popolno zadovoljstvo naših strank. Prepričani smo v kakovost naših storitev in izdelkov, o čemer priča kar do 5 let garancije na določene izvedbe.